وقت سفارت ایتالیا

دریافت وقت کنسولگری ایتالیا و وقت ویزا ایتالیا و وقت سفارت ایتالیا

پرداخت هزینه تعیین وقت سفارت

تعیین وقت سفارت ایتالیا بصورت آنلاین

جدید ترین و سریع ترین روش دریافت وقت سفارت ، روش آنلاین می باشد که مجموعه ویزا پارت با استفاده از این روش در کم ترین زمان ممکن اقدام به اخذ وقت سفارت ایتالیا می کند.برای دریافت وقت سفارت ایتالیا بصورت اینترنتی با شماره های 09031991712 یا 86043219 و 86044395 تماس بگیرید.

منتظر دریافت وقت سفارت خود باشید

مدارک لازم جهت دریافت وقت سفارت ایتالیا

  1. عکس یا کپی صفحه اول پاسپورت
  2. عکس 4*3
  3. شماره تلفن در دسترس ، جهت هماهنگی و پیگیری
مدارک تعیین وقت سفارت

مراحل اخذ وقت ویزا ایتالیا

  1. تماس با مجموعه ویزا پارت به شماره 09031991712 یا 86043219 و 86044395
  2. ارسال مدارک لازم از طریق تلگرام به شماره 09031991712
  3. تعیین وقت ویزا ایتالیا توسط ما
  4. واریز مبلغ تعیین شده توسط شما
  5. ارسال وقت سفارت کشور ایتالیا توسط ما

نکات مربوط به وقت سفارت ایتالیا

عدم دریافت وقت ایتالیا

در صورتی که سفارت ایتالیا به هر جهت (ازدحام مسافر ، دستور کارگزار سفارت ، دستور سفیر یا دولت آن کشور و…) در آن ماه به مسافران وقتی داده نشود ، ویزا پارت هیج مسئولیتی بابت این مسئله ندارد .

توجه داشته باشید هزینه دریافت وقت ایتالیا پس دریافت کانفرم گرفته خواهد شد.

ریجکت شدن مسافر از سفارت ایتالیا

درصورت عدم ویزا شدن اشخاض از سفارت ایتالیا ، ویزا پارت هیچ مسئولیتی در این رابطه نخواهد داشت

نقصی مدارک جهت تعیین وقت سفارت ایتالیا

جهت دریافت وقت ویزا ایتالیا درصورت وجود نقصی در مدارک ارائه شده به سفارت ایتالیا جهت دریافت ویزا ، ویزا پارت مسئولیتی بابت مشاوره و توضیح بابت مدارک برای هر سفارت ندارد.

تماس با پارت ویزا

جهت تماس با پارت ویزا با شماره های 02186043219 ، 02186044395 و یا 09031991712  تماس حاصل نمایید

همکاری با آژانس ها جهت وقت ایتالیا

ویزا پارت با تمامی آژانس های گردشگری و همکاران در زمینه دریافت وقت سفارت ایتالیا با نرخ کمتر ، همکاری خواهد کرد.

زمان وقت ویزا ایتالیا

زمان تعیین وقت سفارت ایتالیا شما در یک بازه زمانی 5 تا 20 روز خواهد بود و هیچ قولی برای دریافت وقت در یک روز خاص داده نمی شود

ارسال مدارک و پاسپورت برای وقت سفارت ایتالیا

لطفامدارک زیر را ارسال نمایید : 

تصویرصفحه اول پاسپورت باکیفیت مناسب 

تصویر 3*4 را به شماره ایرانسل 09303191712 یا آی دی تلگرام italiatime@ ارسال کنید

ارسال سریع از طریق دکمه زیر میسر می باشد.

وقت سفارت ایتالیا چگونه است؟

برای دریافت وقت سفارت ایتالیا ، می توانید از خدمات مجموعه ویزا پارت استفاده کنید. ویزا پارت در اسرع وقت اقدام به تعیین وقت سفارت کشور ایتالیا ، برای شما مسافرین محترم ، می نماید.

وقت ویزا ایتالیا در تهران است ؟

مسافرین عزیزی که قصد اخذ وقت سفارت ایتالیا را دارند ، احتیاجی به مراجعه حضوری به سفارت کشور مذکور نیست. شما می توانید برای استفاده از جدیدترین و آسان ترین شیوه وقت سفارت از خدمات مجموعه ویزا پارت بهره مند شوید.

حتما مطالعه کنید بیمه مسافرتی

سفارت کشور ایتالیا در تهران کجاست ؟

وقت ویزا ایتالیا

وقت ویزا ایتالیا

سفارت ایتالیا در تهران

آدرس سفارت ایتالیا در تهران کجاست ؟

ساعات کاری سفارت ایتالیا در تهران ، روزهای یکشنبه تا پنج شنبه از ساعت 8 الی 14 می باشد. برای حضور در سفارت ایتالیا می توانید به آدرس تهران ، خیابان نلسون ماندلا (آفریقای سابق) ، بالاتر از تقاطع میرداماد ، نبش پارک صبا ، خیابان فرزان شرقی ، پلاک 15 مراجعه فرمایید.

تلفن سفارت ایتالیا در تهران چیست ؟

برای تماس با سفارت ایتالیا می توانید با شماره های 22047802 و 22047803 تماس حاصل فرمایید. لازم به ذکر است قبل از تماس تلفنی و مراجعه حضوری از ساعت کار سفارت ، اطمینان حاصل فرمایید.

برای دریافت وقت سفارت یونان کلیک کنید

سایت سفارت ایتالیا چیست ؟

برای دسترسی به سایت سفارت ایتالیا می توانید به آدرس www.ambteheran.esteri.it مراجعه و اطلاعات بیشتری را نسبت به روادید و مسائل پیرامون سفارت و کشور ایتالیا به دست آورید.

دفتر سفير ایتالیا کجاست ؟

شما برای تماس با دفتر سفیر کشور ایتالیا می توانید با شماره 66726958 با داخلی 232 و 233 تماس حاصل فرمایید. همچنین می توانید از طریق ایمیل با سفیر محترم ایتالیا به نشانی segreteria.teheran@esteri.it ارتباط برقرار کنید.

امور سياسي و مطبوعاتي سفارت ایتالیا چگونه است ؟

وظیفه بخش سیاسی سفارت ایتالیا در تهران از سویی اطلاع رسانی به دولت ایران در خصوص دیدگاه سیاسی کشور ایتالیا نسبت به مسائل روز و بین المللی و از سوی دیگر تجزیه و تحلیل تحولات سیاسی ایران برای دولت ایتالیا می باشد. این بخش همچنین به ارتباطات ایران و ایتالیا توجه ویژه ای دارد

وقت ویزا ایتالیا

بخش سیاسی و مطبوعاتی سفارت ایتالیا

بخش اقتصادي/بازرگاني سفارت ایتالیا چگونه است ؟

خدمات مشاوره بخش اقتصادی سفارت ایتالیا در همه امور مربوط به روابط اقتصادی ایران و ایتالیا ارایه می گردد. تمام شرکت های ایرانی و ایتالیایی می توانند از خدمات بخش اقتصادی سفارت استفاده نمایند. این بخش، اقتصاد کلان ایران و تحولات آن را دنبال کرده و تحلیل می کند.

بخش اقتصادی و بازرگانی سفارت ایتالیا

بخش اقتصادی و بازرگانی سفارت ایتالیا

بخش امور كنسولي سفارت ایتالیا چگونه است ؟

بخش کنسولی سفارت ایتالیا ، پاسخگوی تمامی سئوالات اتباع ایتالیایی در ایران است که به نوعی دچار مشکل شده اند. این بخش آمادگی ارایه هرگونه کمک های انسان دوستانه را نیز دارد. این قسمت دارای دو بخش روادید و امور دانشجویی می باشد.

ایمیل بخش روادید: visti.teheran@esteri.it

ایمیل بخش امور دانشجویی: studi.teheran@esteri.it

بخش کنسولی سفارت ایتالیا

بخش کنسولی سفارت ایتالیا

بخش فرهنگی سفارت ایتالیا چگونه است ؟

بین ایران و ایتالیا پیوند های گوناگون فرهنگی وجود دارد. در این صفحه های اینترنتی اطلاعات و اخباری در مورد برنامه های فرهنگی ایتالیا در ایران، کار بخش فرهنگی و همکاری های ایران و ایتالیا در زمینه دانشگاهی مطالعه می کنید.

بخش فرهنگی کشور ایتالیا

بخش فرهنگی کشور ایتالیا

نحوه گرفتن وقت ویزا ایتالیا به شکل است ؟

دریافت وقت سفارت ایتالیا

دریافت وقت سفارت ایتالیا

تعیین وقت سفارت ایتالیا بصورت آنلاین چگونه است ؟

جدید ترین و سریع ترین روش دریافت وقت سفارت ، روش آنلاین می باشد که مجموعه ویزا پارت با استفاده از این روش در کم ترین زمان ممکن اقدام به اخذ وقت سفارت ایتالیا می کند.برای دریافت وقت سفارت ایتالیا بصورت اینترنتی با شماره های 09031991712 یا 86043219 تماس بگیرید.

مراحل اخذ وقت سفارت ایتالیا چیست ؟

  1. تماس با مجموعه ویزا پارت به شماره 09031991712 یا 86043219
  2. ارسال مدارک لازم از طریق تلگرام به شماره 09031991712
  3. تعیین وقت سفارت توسط ما
  4. واریز مبلغ تعیین شده توسط شما
  5. ارسال وقت سفارت کشور یونان توسط ما

مدارک لازم برای تعیین وقت سفارت ایتالیا چیست؟

  • عکس یا کپی صفحه اول پاسپورت
  • عکس 4*3
  • شماره تلفن در دسترس ، جهت هماهنگی و پیگیری

وقت ویزا تجاری ایتالیا چگونه است ؟

یکی از راه های ورود به کشور ایتالیا اخذ ویزای کار ایتالیا می باشد. درخواست بسیاری از مهاجرین برای مهاجرت اخذ ویزای کاریاست ولی برای دریافت این نوع ویزا باید شخصی به عنوان کارفرما در کشور مقصد شما را استخدام کند واین موضوع خود شرایط خاصی دارد.

وقت تجاری سفارت ایتالیا

وقت تجاری سفارت ایتالیا

مدارک لازم جهت اخذ وقت سفارت تجاری ایتالیا چیست ؟

  • فرم رایگان قطع A3- قطع A4
  • دو قطعه عکس پرسنلی (3X4) بدون روتوش
  • گذرنامه با دست کم دو برگ سفید و با حداقل سه ماه اعتبار از تاریخی که متقاضی قصد ترک حوزه شنگن را دارد.
  • هزینه صدور روادید، از قرار هر نفر 60 یورو، تنها بصورت نقدی و در وجه یورو قابل پرداخت است. همسر، فرزندان، والدین، پدربزرگ، مادربزرگ و نوادگان شهروندان اتحادیه اروپا یا همسرانشان هزینه ای پرداخت نمی نمایند.
  • دعوتنامه بر روی سربرگ شرکت ایتالیایی که می بایست عینا از روی مدل ضمیمه تهیه و با دقت تکمیل گردد و به همراه گواهی ثبت در اتاق بازرگانی یا تاییدیه اتاق بازرگانی مبنی بر اصالت ثبت شرکت (Visura Camerale) برای متقاضی ارسال شود.

مدارک لازم جهت اخد ویزای تجاری سفارت ایتالیا چیست؟

  • فرم درخواست ویزای شنگن.
  • دو قطعه عکس پرسنلی(3*4 ) بدون روتوش.
  • گذرنامه با دست کم دو برگ سفید و با حداقل سه ماه اعتبار از تاریخی که متقاضی قصد ترک حوزه شنگن را دارد.
  • هزینه صدور ویزای سفارت ایتالیا، از قرار هر نفر 60 یورو، تنها بصورت نقدی و در وجه یورو قابل پرداخت است. همسر، فرزندان، والدین، پدربزرگ، مادربزرگ و نوادگان شهروندان اتحادیه اروپا یا همسرانشان هزینه ای پرداخت نمی نمایند.
  • دعوتنامه بر روی سربرگ شرکت ایتالیایی که می بایست عینا از روی مدل ضمیمه تهیه و با دقت تکمیل گردد و به همراه گواهی ثبت در اتاق بازرگانی یا تاییدیه اتاق بازرگانی مبنی بر اصالت ثبت شرکت (Visura Camerale) برای متقاضی ارسال شود.
  • معرفی‌نامه بر روی سربرگ شرکت یا سازمان ایرانی که فرد متقاضی را در استخدام خود دارد. این معرفی‌نامه باید حاوی اطلاعات ذیل باشد:

–  اطلاعات شناسنامه ای فرد متقاضی (نام، نام خانوادگی، محل و تاریخ تولد).

–  اطلاعات گذرنامه فرد متقاضی (شماره گذرنامه، تاریخ و محل صدور، تاریخ انقضا).

–  سمت کاری فرد متقاضی در سازمان مربوطه.

–  توضیح مختصر در خصوص نوع روابط تجاری فی مابین شرکت ایرانی و شرکت ایتالیایی دعوت کننده.

–  تاریخ و مدت زمان سفر فرد متقاضی.

–  تایید شرکت مبنی بر تقبل کلیه هزینه های سفر و اقامت متقاضی در ایتالیا.

  1. مدارکی دال بر وجود معاملات تجاری حقیقی با شرکت ایتالیایی (از جمله بازگشایی اعتبار نامه، پروفورما، پیشنهاد قیمت، قرارداد و غیره).
  2. اصل و تصویر شناسنامه معتبر متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی(بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه).
  3. مدارکی دال بر واقعی و فعال بودن شرکت ایرانی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی(بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه).

در این راستا، بسته به نوع شرکت، مدارک ذیل قابل قبول می باشند:

–  آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ آن بیش از سه سال نگذشته باشد) حاوی اطلاعات تاسیس و ثبت شرکت مربوطه و نام متقاضی. چنانچه بیش از سه سال از تاریخ روزنامه رسمی گذشته باشد، متقاضی می بایست یک روزنامه رسمی جدید (با تاریخ زیر سه سال) نیز مبنی بر تغییرات احتمالی انجام پذیرفته در خصوص تاسیس شرکت یا یک گواهی از اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت علی‌رغم عدم ثبت تغییرات، ارائه نماید.

یا

–  پروانه کسب معتبر صادره از اداره مربوطه در شهر محل اقامت.

یا

– کارت بازرگانی معتبر.

–  در صورتی که نام فرد متقاضی در روزنامه رسمی ارائه شده، درج نگردیده باشد یا وی صاحب پروانه کسب یا کارت بازرگانی نباشد اما در یک جایگاه کارمندی قرار داشته باشد، می بایست مدارک ذیل را نیز به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه) ارائه دهد:

–  نامه ای از سوی شرکت مربوطه مبنی بر تایید رابطه کاری متقاضی با آن شرکت ضمن مشخص نمودن سمت شغلی وی.

–  لیست پرداختی شش ماهه آخر بیمه شغلی.

یا

–  کارت پرسنلی صادره توسط سازمان دولتی یا نیمه دولتی مربوطه.

  1. در صورتیکه متقاضی به عنوان دارنده یک شغل آزاد قصد سفر به کشور ایتالیا را داشته باشد می بایست اصل و تصویر مدارکی را دال بر تامین مالی خویش ارائه دهد.
  2. بلیط هواپیما یا رزرو آن.
  3. بیمه مسافرتی سامان با پوشش حداقل 30.000 یورو که کل دوره اقامت متقاضی را در حوزه شنگن پوشش دهد.
  4. تصویر صفحه اول گذرنامه و تصویر روادیدهای گذشته (در صورت دارا بودن).

توجه مهم: کلیه مدارک لازم جهت روادید در سفارت ایتالیا باید به صورت کاغذی آماده شده و توسط فرد متقاضی به متصدی باجه در هنگام ارائه درخواست تحویل گردند.

وقت ویزا سفارت ایتالیا چگونه است ؟

یکی از انواع ویزاهای موجود ، ویزای توریستی میباشد. ویزای توریستی ایتالیا، شامل افرادی می‌شود که با هدف گردشگری در کشور ایتالیا، قصد اقامت چند روزه تا سه ماهه را دارند. توجه کنید که با دریافت ویزای توریستی ایتالیا به شما مجوز کار داده نمیشود و برای اشتغال در ایتالیا، نیاز به صدور مجوز کار دارید.

وقت ویزا ایتالیا

وقت ویزا ایتالیا

وقت توریستی سفارت ایتالیا

مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی ایتالیا چیست ؟

  1. فرم رایگان (فرم درخواست روادید شنگن)
  2. دو قطعه عکس پرسنلی(3*4 ) بدون روتوش
  3. گذرنامه با دست کم دو برگ سفید و با حداقل سه ماه اعتبار از تاریخی که متقاضی قصد ترک حوزه شنگن را دارد.
  4. هزینه صدور روادید به قرار ذیل که تنها بصورت نقدی و در وجه یورو قابل پرداخت است:

–       افراد بزرگسال: 60 یورو

–       افراد 6 تا 12 سال: 35 یورو

–       افراد زیر 6 سال: رایگان

–       همسر، فرزندان، والدین، پدربزرگ و مادربزگ و نوادگان شهروندان اتحادیه اروپا یا همسرانشان: رایگان

  1. دعوتنامه تکمیل شده (در صورتی که متقاضی توسط یک شهروند ایتالیایی یا خارجی که اقامت قانونی در ایتالیا دارد، دعوت شود) فرد دعوت کننده می بایست نمونه دعوتنامه را بصورت کامل پر نموده و تصویر یکی از مدارک شناسایی ذیل را نیز به آن ضمیمه نماید:

–    شهروندان ایتالیایی: گذرنامه یا شناسنامه معتبر.

–   شهروندان خارجی مقیم ایتالیا: اجازه اقامت با اعتبار حداقل یکماه از تاریخ خاتمه روادید درخواستی.

  1. اصل و تصویر شناسنامه معتبر متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه).
  2. اصل و تصویر مدارک شغلی متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه).

–    مدیران و اعضای هیات مدیره شرکتها: آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ آن بیش از سه سال نگذشته باشد) حاوی اطلاعات تاسیس و ثبت شرکت مربوطه و نام متقاضی. چنانچه بیش از سه سال از تاریخ روزنامه رسمی گذشته باشد، متقاضی می بایست یک روزنامه رسمی جدید (با تاریخ زیر سه سال) نیز مبنی بر تغییرات احتمالی انجام پذیرفته در خصوص تاسیس شرکت یا یک گواهی از اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت علی‌رغم عدم ثبت تغییرات، ارائه نماید.

–  مشاغل آزاد: پروانه کسب معتبر صادره از اداره مربوطه در شهر محل اقامت یا کارت بازگانی معتبر.

–  مشاغل وابسته و کارمندان دولتی: لیست پرداختی شش ماهه آخر بیمه شغلی یا کارت پرسنلی صادره توسط سازمان دولتی یا نیمه دولتی مربوطه، یا معرفی نامه ای از سوی شرکت مربوطه مبنی بر تایید رابطه کاری متقاضی با آن شرکت ضمن مشخص نمودن سمت شغلی وی.

  1. اصل و تصویر مدارک مالی، موید امکانات لازم جهت تامین مالی فرد به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی(بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه).

–  پرینت گردش سه ماهه آخر حساب جاری با مهر و امضای بانک.

یا:

–  کارت اعتباری بین المللی شخصی (از قبیل Visa, Mastercard، American Express) و پرینت حساب مربوطه.

یا:

–  ضمانت نامه بانکی ( تحت عنوان Fideiussione bancaria) برای متقاضی که شخص دعوت کننده نزد یکی از بانکها یا شرکتهای بیمه ای ایتالیایی تهیه می نماید. مبلغ این ضمانت نامه نبایست کمتر از مبالغی باشد که در جدول واقع در کنسولگری مشخص شده است. علاوه بر مدارک یاد شده، چنانچه متقاضی دارای سند ملکی نیز باشد، توسط کنسولگری در پرونده لحاظ می گردد.

  1. اصل و تصویر بیمه مسافرتی سامان با پوشش حداقل 30.000 یورو که کل دوره اقامت متقاضی را در حوزه شنگن پوشش دهد.
  2. اصل و تصویر بلیط هواپیما یا رزرو بلیط.
  3. اصل و تصویر رزرو هتل یا هتل ها (در صورت دارا بودن) و برنامه سفر در ایتالیا.
  4. تصویر صفحه اول گذرنامه و روادیدهای گذشته (در صورت دارا بودن).

نکته مهم: کنسولگری این اختیار را دارد که در صورت نیاز به بررسی بیشتر و بهتر، مدارک دیگری را نیز از متقاضی طلب نماید.

وقت تحصیلی سفارت ایتالیا چگونه است ؟

تحصیل در ایتالیا از این نظر ایتالیا سومین کشور دنیا و نخستین کشور در اروپا از نظر سهولت برای ورود دانشجویان است. در ایتالیا دانشگاه های ممتاز و دولتی بی نظیری چون دانشگاه های ساپیینزا، بولونیا و پلی تکنیک میلان، تورین و بسیاری دیگر با رتبه های جهانی بسیار مناسب وجود دارد.

وقت تحصیلی سفارت ایتالیا

وقت تحصیلی سفارت ایتالیا

مدارک مورد نیاز برای ویزای دانشجویی ایتالیا چیست ؟

  • اصل آخرین مدرک تحصیلی بسته به مقطع مورد نظر برای ادامه تحصیل در ایتالیا ، دیپلم و پیش دانشگاهی برای مقطع کارشناسی، مدرک کارشناسی برای مقطع کارشناسی ارشد و مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد برای مقطع دکترا ، به همراه ریز نمرات هر مقطع ترجمه شده به زبان ایتالیایی با مهر تایید وزارت دادگستری و امور خارجه – کپی مدارک تحصیلی به زبان فارسی
  • ترجمه شناسنامه به زبان ایتالیایی
  • اصل و کپی گذرنامه
  • فرم تکمیل شده درخواست ویزا
  • سه قطعه عکس پشت نویسی شده (منطبق بر استاندارد ویزای شنگن(گردش 3 ماهه حساب جاری به نام دانشجو و یا والدین به میزان حداقل 5820 یورو برای هر سال تحصیلی (کارشناسی 3 سال – کارشناسی ارشد 2 سال)
  • تضمین مالی برای پرداخت مخارج دانشجو در ایتالیا ( سند منزل، فیش حقوق، قرارداد شغلی و …) ترجمه شده به زبان انگلیسی و ایتالیایی
  • اصل و کپی مدرک زبان انگلیسی IELTS – TOEFL – MCHE – TOLIMO
  • دو نسخه از پذیرش دانشگاه
  • کپی یا اصل بلیط به مقصد ایتالیا
  • رزرو هتل از اولین روز تاریخ بلیط به مدت 20 روز
  • برای متقاضیان کارشناسی ارشد: شرح دروس دوره کارشناسی به زبان ایتالیایی یا انگلیسی

معرفی کشور ایتالیا کشور و معرفی جاذبه های گردشگری آن

معرفی کشور ایتالیا کشور و معرفی جاذبه های گردشگری آن: کشور ایتالیا نه فقط کشور بناهای تاریخی و آثار هنری غنی، که سرزمین شگفتی های بی پایان است:ورزش، جاذبه های توریستی طبیعی و فرهنگی، مد، غذا و سبک زندگی شاد ایتالیایی ها در سراسر دنیا زبانزد است.…
مناطق دیدنی کشور لهستان کشوری در اروپای شرقی است ،

مناطق دیدنی کشور لهستان

مناطق دیدنی کشور لهستان کجاست ؟کشور لهستان در اروپای شرقی است ، شرق آلمان، شمال چک و اسلوواکی، جنوب منطقه کالینینگراد (روسیه)، جنوب غرب لیتوانی و غرب بلاروس و اوکراین.کشور لهستان با وسعت 312685 کیلومترمربع 38623000 نفر جمیعت دارد زبان…
ونیز شهر روی آب

شهر ونیز به صورت امروزی در ۸۰۰ سال بعد از میلاد با پیشینه زیستی ماقبل تاریخ به وجود آمد.

معماری شهر ونیز چگونه است؟ شهر ونیز به صورت امروزی در ۸۰۰ سال بعد از میلاد با پیشینه زیستی ماقبل تاریخ به وجود آمد.تالاب ونیز در ۸۰۰ سال بعد از میلاد مسیح کم کم شکل امروزی را به خود گرفت قبل از آن هم با توجه به منابع غنی برای شکار و ماهی…
اسپانیا خواستار همکاری برای جلوگیری از حملات تروریستی شد

اسپانیا خواستار همکاری برای جلوگیری از حملات تروریستی شد

نگرانی اسپانیا در راستای حملات تروریستی به نقل از گزارشی از خبرگزاری فرانسه در راستای حملات تروریستی اخیر ،آلفونسو داستیس وزیر خارجه اسپانیا روز سه شنبه در یک کنفرانس خبری تاکید کرد:کشورهای عضو اتحادیه اروپا باید همکاری اطلاعاتی …
نیروگاه های انرژی اتمی در سوئیس رو به تعطیلی است طی یک همه‌پرسی اکثریت مردم سوئیس خواهان توقف ساخت نیروگاه‌های جدید انرژی اتمی در سوئیس در این کشور شدند.

نیروگاه های انرژی اتمی در سوئیس رو به تعطیلی است

نیروگاه های انرژی اتمی در سوئیس رو به تعطیلی است طی یک همه‌پرسی اکثریت مردم سوئیس خواهان توقف ساخت نیروگاه‌های جدید انرژی اتمی در سوئیس شدند.قانون جدید انرژی دولت‌های آتی این کشور را موظف می‌کند که در بخش انرژی‌های تجدیدپذیر،سرمایه‌گذاری‌ها…

شهر آمستردام بزرگترین جاذبه توریستی در هلند

 بزرگترین جاذبه توریستی هلند در کجاست؟ شهر آمستردام بزرگترین جاذبه توریستی و بزرگترین مرکز جذب توریست در این کشور می باشد.آمستردام پایتخت هلند است، با این حال نه دولت هلند و نه رئیس دولت در آمستردام ساکن نیستند.آمستردام، بزرگترین شهر ه…
آنتیمو چزارو معاون وزیر میراث و فعالیت های گردشگری و معاون وزیر امور خارجه ایتالیا

پل میلو بلندترین پل جاده‌ای جهان

پل میلو بلندترین پل جاده‌ای جهان کجاست؟ پل میلو بلندترین پل جاده‌ای جهان در جنوب فرانسهفرانسهپل میلو (Le Viaduc de Millau) بلندترین پل جاده‌ای جهان به ارتفاع ۳۴۳ متر استکه در بالای رودخانه تارن در جنوب فرانسه قرار دارد.این پل توسط میشل وی…

معاون وزیر امور خارجه آلمان مارکوس ادرر

معاون وزیر امور خارجه آلمان آقای مارکوس ادرر در تهران معاون وزیر امور خارجه آلمان، آقای مارکوس ادرر، در روز شنبه (16 اردیبهشت) جهت گفتگو و مشورت در تهران با آقای مجید تخت روانچی و آقای عباس عراقچی دیدار داشت. از جمله موضوعات مورد بحث، جنگ سوریه…
آنتیمو چزارو معاون وزیر میراث و فعالیت های گردشگری و معاون وزیر امور خارجه ایتالیا

دیدار معاون وزیرآقای آنتیمو چزارو از نمایشگاه بین المللی کتاب

بازدید آقای آنتیمو چزارو از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران معاون وزیرآقای آنتیمو چزارو در مراسم بازگشایی سی امین نمایشگاه بین المللی کتاب که در آن ایتالیا بعنوان مهمان ویژه، اولین کشور اروپایی حاضر در نمایشگاه شرکت نموده و حامل پیام تبریک از ج…
Summary
Review Date
Reviewed Item
وقت سفارت ایتالیا
Author Rating
51star1star1star1star1star
وقت سفارت ایتالیا
5 (100%) 20 votes