وقت سفارت تجاری ایتالیا

مطلب تجاری ایتالیا
وقت سفارت تجاری ایتالیاReviewed by وقت سفارت تجاری ایتالیا on Dec 20Rating: 5.0وقت سفارت تجاری ایتالیاجهت دریافت ویزای تجاری کشور ایتالیا ، باید مدارک لازمی که برای اخذ ویزای تجاری ایتالیا توسط سفارت این کشور اعلام شده است را به همراه داشته باشید

چگونه وقت سفارت تجاری ایتالیا (وقت تجاری سفارت ایتالیا) بگیریم؟

یکی از راه های ورود به کشور ایتالیا اخذ ویزای کار ایتالیا می باشد. درخواست بسیاری از مهاجرین برای مهاجرت اخذ ویزای کاریاست ولی برای دریافت این نوع ویزا باید شخصی به عنوان کارفرما در کشور مقصد شما را استخدام کند واین موضوع خود شرایط خاصی دارد.

شرایط تجاری ایتالیا (شرایط دریافت وقت سفارت تجاری ایتالیا)

در کشور ایتالیا و در کل اتحادیه اروپا برای استخدام اشخاص باید کارفرما به مدت ۳ ماه در روزنامه و اینترنت آگهی دهد اگر در کشور خود متقاضی یافت نکرد باید به مدت ۳ ماه در کل اتحادیه اروپا آگهی دهد و اگر مجددا متقاضی یافت نکرد، میتواند برای شما دعوتنامه کاری ارسال نماید.

وقت سفارت تجاری ایتالیا

وقت تجاری سفارت ایتالیا

حتما مطالعه کنید  وقت سفارت ایتالیا

ﻣﺪارك ﻣﻮرد ﻧﯿﺎز ﺟﻬﺖ درﺧﻮاﺳﺖ روادﯾﺪ ﺗﺠﺎري از ﮐﻨﺴﻮﻟﮕﺮي ایتالیا

  • فرم رایگان قطع A3- قطع A4
  • دو قطعه عکس پرسنلی (3X4) بدون روتوش
  • گذرنامه با دست کم دو برگ سفید و با حداقل سه ماه اعتبار از تاریخی که متقاضی قصد ترک حوزه شنگن را دارد.
  • هزینه صدور روادید، از قرار هر نفر 60 یورو، تنها بصورت نقدی و در وجه یورو قابل پرداخت است. همسر، فرزندان، والدین، پدربزرگ، مادربزرگ و نوادگان شهروندان اتحادیه اروپا یا همسرانشان هزینه ای پرداخت نمی نمایند.
  • دعوتنامه بر روی سربرگ شرکت ایتالیایی که می بایست عینا از روی مدل ضمیمه تهیه و با دقت تکمیلگردد
  • معرفی‌نامه بر روی سربرگ شرکت یا سازمان ایرانی که فرد متقاضی را در استخدام خود دارد. این معرفی‌نامه باید حاوی اطلاعات ذیل باشد
  • مدارکی دال بر وجود معاملات تجاری حقیقی با شرکت ایتالیایی (از جمله بازگشایی اعتبار نامه، پروفورما، پیشنهاد قیمت، قرارداد و غیره)
  • اصل و تصویر شناسنامه معتبر متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی(بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)
  • مدارکی دال بر واقعی و فعال بودن شرکت ایرانی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی(بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)
  • در صورتیکه متقاضی به عنوان دارنده یک شغل آزاد قصد سفر به ایتالیا را داشته باشد می بایست اصل و تصویر مدارکی را دال بر تامین مالی خویش ارائه دهد.
  • بلیط هواپیما یا رزرو آن
  • بیمه مسافرتی بین المللی با پوشش حداقل 30.000 یورو که کل دوره اقامت متقاضی را در حوزه شنگن پوشش دهد.

 

وقت سفارت تجاری ایتالیا

وقت تجاری سفارت ایتالیا

دریافت وقت تجاری سفارت ایتالیا

شما عزیزان می توانید برای دریافت وقت تجاری از خدمات ویزا پارت استفاده کرده و برای اخذ وقت تجاری ایتالیا اقدام فرمایید. این مجموعه در اولین وقت ممکن ، این امر را برای شما مقدور می سازد.

مراحل تعیین وقت تجاری ایتالیا 

  1. تماس با مجموعه ویزا پارت به شماره 09031991712 یا 86043219
  2. ارسال مدارک لازم از طریق تلگرام به شماره 09031991712
  3. تعیین وقت سفارت توسط ما
  4. واریز مبلغ تعیین شده توسط شما
  5. ارسال وقت سفارت کشور مربوطه توسط ما
حتما مطالعه کنید  مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی ایتالیا

مدارک لازم جهت دریافت وقت تجاری سفارت ایتالیا (وقت ویزا تجاری ایتالیا) چیست؟

برای اخذ وقت بیزینس سفارت ایتالیا   کافی است مدارک زیر را به شماره 09031991712 ارسال نمایید. این مجموعه در اسرع وقت اقدام به تعیین وقت می نماید. این مجموعه مفتخر است که خدمات لازم را در جهت دریافت وقت کشورهای شینگن را به شما مسافرین محترم ارئه نماید.

  1. عکس یا کپی صفحه اول پاسپورت
  2. عکس 4*3
  3. شماره تلفن در دسترس ، جهت هماهنگی و پیگیری

([ratings])

وقت سفارت تجاری ایتالیا
امتیاز دهید
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *