وقت سفارت سوئد

وقت سفارت سوئد و وقت ویزا سوئد و وقت کنسولگری سوئد

پرداخت هزینه تعیین وقت سفارت

مدارک لازم جهت دریافت وقت ویزا سفارت سوئد

جدید ترین و سریع ترین روش دریافت وقت سفارت ، روش آنلاین می باشد که مجموعه ویزا پارت با استفاده از این روش در کم ترین زمان ممکن اقدام به وقت سفارت سوئد می کند.برای دریافت وقت سفارت سوئد بصورت اینترنتی با شماره های 09031991712 یا 86043219 و 86044395 تماس بگیرید.

منتظر دریافت وقت سفارت خود باشید

مدارک لازم جهت دریافت وقت ویزا سوئد

  1. عکس یا کپی صفحه اول پاسپورت
  2. عکس 4*3
  3. شماره تلفن در دسترس ، جهت هماهنگی و پیگیری
مدارک تعیین وقت سفارت

مراحل اخذ وقت سفارت سوئد

  • تماس با مجموعه ویزا پارت به شماره 09031991712 یا 86043219 و 86044395
  • ارسال مدارک لازم از طریق تلگرام به شماره 09031991712
  • تعیین وقت سفارت توسط ما
  • واریز مبلغ تعیین شده توسط شما
  • ارسال وقت سفارت کشور سوئد توسط ما

نکات مربوط به وقت سفارت سوئد

عدم دریافت وقت سفارت سوئد

در صورتی که سفارتی به هر جهت (ازدحام مسافر ، دستور کارگزار سفارت ، دستور سفیر یا دولت آن کشور و…) در آن ماه به مسافران وقتی داده نشود ، ویزا پارت هیج مسئولیتی بابت این مسئله ندارد .

توجه داشته باشید هزینه دریافت وقت پس دریافت کانفرم گرفته خواهد شد.

نقصی مدارک

درصورت وجود نقصی در مدارک ارائه شده به سفارت ویزا پارت مسئولیتی بابت مشاوره و توضیح بابت مدارک برای هر سفارت ندارد

ریجکت شدن مسافر

درصورت عدم ویزا شدن ویزاپارت هیچ مسئولیتی در این رابطه نخواهد داشت

تماس با پارت ویزا

جهت تماس با پارت ویزا با شماره    (4 خط ویژه )  02186043219 یا 09031991712  تماس حاصل نمایید

همکاری با آژانس ها

ویزا پارت با تمامی آژانس های گردشگری و همکاران در زمینه دریافت وقت سفارت با نرخ کمتر همکاری خواهد کرد .

زمان تعیین وقت سفارت سوئد

زمان تعیین وقت سفارت شما در یک بازه زمانی 5 تا 20 روز خواهد بود و هیچ قولی برای دریافت وقت در یک روز خاص داده نمی شود

ارسال مدارک و پاسپورت برای وقت سفارت سوئد

لطفامدارک زیر را ارسال نمایید : 

تصویرصفحه اول پاسپورت باکیفیت مناسب 

تصویر برگه رزور هتل در صورت وجود

تصویر 3*4 را به شماره ایرانسل 09303191712 یا آی دی تلگرام italiatime@ ارسال کنید 

ارسال سریع از طریق دکمه زیر میسر می باشد.

وقت سفارت سوئد

شما می توانید برای اخذ وقت سفارت کشور سوئد در تهران از خدمات مجموعه ویزا پارت استفاده کرده و در کمترین زمان ممکن اقدام به اخذ وقت سفارت سوئد نمایید

وقت ویزا سوئد

تعیین وقت سفارت سوئد در تهران

جهت درخواست ویزا برای تقریباً تمامی سفارت خانه ها نیاز به وقت قبلی میباشد و متقاضیان جهت تحویل مدارک ، انجام مصاحبه و انگشت نگاری در روز تعیین شده به سفارت مراجعه میکنند.هر سفارت خانه ای سیاست های خاص خودش را جهت اعطاء نوبت دارا میباشد و بنا به تعداد درخواست ها، روزهای مختلفی جهت درخواست ویزا به متقاضیان اعطاء میکنند.

آدرس سفارت سوئد در تهران

برای مراجعه به سفارت کشور سوئد در تهران می توانید به نشانی تهران، خیابان پاسداران شمالی، بالاتر از خیابان فرمانیه،

خیابان بوستان، نبش نسترن، پلاک 27 مراجعه فرمایید. در صورت مراجعه حتما از ساعات کاری سفارت سوئد در تهران مطلع شوید.

حتما مطالعه کنید  وقت سفارت - تعیین وقت سفارت

تلفن سفارت سوئد در تهران

برای برقراری تماس با سفارت کشور سوئد در تهران با شماره ی 23712200 ‏‏ تماس بگیرید.

ساعات پاسخگویی تلفنی سفارت روزهای یکشنبه تا پنجشنبه ساعت 9 تا 13 و 14 تا 16

شما می توانید برای اخذ سفارت کشور سوئد در تهران از خدمات مجموعه ویزا پارت استفاده کرده و در کمترین زمان ممکن اقدام به اخذ وقت سفارت سوئد نمایید

فاکس سفارت سوئد در تهران

شما می توانید با استفاده از شماره 22296451 ، از طریق فاکس ، با سفارت کشور سوئد در تهران در ارتباط باشید.

ایمیل سفارت سوئد در تهران

مسافرین محترمی که قصد برقراری ارتباط با سفارت سوئد را دارند می توانند با استفاده از ایمیل این سفارت به نشانی

ambassaden.teheran@gov.se با سفارت کشور سوئد در تهران ، در تماس باشند.

حتما مطالعه کنید  وقت سفارت ایتالیا

وقت سفارت توریستی-تجاری سوئد

شما می توانید برای اخذ سفارت کشور سوئد در تهران از خدمات مجموعه ویزا پارت استفاده کرده و در کمترین زمان ممکن اقدام به اخذ وقت سفارت سوئد نمایید

وقت سفارت توریستی سوئد

مدارک مورد نیاز جهت اخذ روادید تجاری – توریستی

  • تکمیل فرم درخواست روادید بطور کامل
  • یک قطعه عکس جدید رنگی (4X3، تمام رخ و با زمینه سفید).
  • گذرنامه معتبر و امضا شده توسط صاحب گذرنامه و فتوکپی ( اعتبار گذرنامه باید بیشتر از سه ماه از تاریخ پایان روادید باشد).

الف) فتوکپی از کلیه روادیدهای دریافت شده قبلی، از سایر کشورها در طول سه سال گذشته ( درپاسپورت جدید و قدیم ).

ب) کلیه روادیدهای دریافت شده ازکشورهای عضو شنگن (در پاسپورت جدید و قدیم).

  • فتوکپی شناسنامه (کلیه صفحات).
  • همراه داشتن پاسپورتهای قبلی که تاریخ اعتبار آنها تمام شده ویا به هر دلیل تعویض شده است.
  • معرفی نامه از محل کار.(به زبان انگلیسی ویا ترجمه رسمی به زبان انگلیسی)

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا سفارت سوئد

  • الف) اصل و فتوکپی روزنامه رسمی با درج اگهی ثبت شرکت (ترجمه شده رسمی به زبان انگلیسی).
  • ب ) کپی از هر گونه تغییرات شرکت ( ترجمه شده رسمی به زبان انگلیسی).
  • پ ) اصل کارت بازرگانی صادر شده توسط وزارت بازرگانی و فتوکپی از ان.
  • ت ) چنانچه هزینه های طول اقامت در خارج توسط شرکت شما پرداخت شود باید در نامه قید گردد.
  • ث) اثبات بر فعال بودن شرکت.
  • ج) برگه رسمی حقوق دریافتی (اولین و اخرین ماههای دریافت حقوق مورد نیاز می باشد) و همچنین برگه پرداختی به سازمان تامین اجتماعی (لیست بیمه).
  • چ) نامه بانکی با اظهار مانده موجودی حساب و همچنین ریز صورت حساب بانکی در سه ماه اخیر. (تمکن مالی + لیست گردش سه ماهه)

  •  دعوتنامه های امضا شده باید با جزییات ، نام درخواست دهنده ، علت مسافرت، مدت اقامت و یا اینکه در طول اقامت شرکت دعوت کننده هزینه های مربوطه را بعهده خواهد گرفت یا خیر ، قید گردد. همچنین کپی از کارت اقامت ویا پاسپورت پرتغالی و همچنین پرینت حساب بانکی دعوت کننده
  • در صورتیکه شما نماینده شرکت دعوت کننده هستید : اصل قرارداد نمایندگی و کپی از ان.
  • اثبات همکاریهای گذشته با شرکت دعوت کننده یا سایر همکاریهای بین المللی مانند: بارنامه ، اثبات پرداختی ها و یا هر نوع قراردادهای امضا شده فی مابین.
  • در صورت همراه بودن فرزندان با یکی از والدین اجازه رسمی پدر و مادر ترجمه شده و ممهور به مهر وزارت خارجه و دادگستری
  • رزرو هتل و تاییدیه آن.
  • بیمه پزشکی مسافرت معتبر جهت کشورهای عضور شنگن و فتوکپی آن. (حداقل پوشش بیمه مذکور می بایست مبلغ 30،000 یورو یا 50،000 دلار امریکا باشد. پوشش بیمه جهت بازگشت به وطن در موارد نیاز پزشکی و شامل پوشش جهت کمکهای فوریت پزشکی و معالجه فوری در بیمارستان باشد).
  • رزرو بلیط برای سفر به پرتغال و برگشت به ایران.

متقاضیان روادید باید هر کدام مستقلا با تکمیل فرم درخواست روادید همراه با کلیه مدارک درخواست شده ، اقدام به تعیین وقت قبلی جهت ارایه مدارک بنمایند.

** توجه منظور از ترجمه رسمی ،ترجمه توسط مترجم رسمی و همچنین کلیه مدارک میبایست ممهور به مهر وزارت خارجه و دادگستری باشند. ** همچنین همراه داشتن یک سری کپی از کلیه مدارک ترجمه شده و دعوتنامه و بدون منگنه و پانچ الزامی میباشد.

وقت سفارت سوئد

لطفا به نکات زیر توجه فرمایید:

  1.  در صورت همراه نداشتن هر یک از مدارک مورد نیاز که در لیست مدارک ذکر شده است مدارک شما توسط افسر ویزا دریافت نشده و جهت مراجعه بعدی نیاز به اخذ وقت مجدد در سایت وزارت خارجه و دریافت فرم آنلاین میباشد.
  2. مدارک را طبق چک لیست زیر مرتب بفرمایید در غیر این صورت مدارک شما پذیرفته نمی شود
  3. فرم آنلاین همراه با عکس چسباندن عکس بر روی فرم با استفاده از چسب مایع الزامی میباشد.
  4. کپی پاسپورت و کپی ویزا های قبلی
  5. دعوت نامه و مدارک شخص دعوت کننده (شغلی، مالی و کارت شناسایی یا اقامت و یا کپی پاسپورت شخصدعوت کننده 
  6. مدارک شغلی
  7. مدارک بانکی و مالی
  8. سایر مدارک شاملی ملکی سند ازدواج و …
  9. کلیه کپی ها که طبق ترتیب بالا منظم شده باشد.
  10. رزرو هتل
  11. رزرو بلیط
  12. کپی بیمه نامه مسافرتی
  13. وجه درخواست ویزا (روادید توریستی و تجاری برای افراد بالای 5 سال مبلغ 60 یورو و کمتر از 5 سال رایگان میباشد)
  14. در صورت خریداری بلیط مسافرتی قبل از اعلان نتیجه ویزا توسط سفارت ، سفارت هیچگونه مسولیتی را نمی پذیرد لزا هرگونه مسولیت کنسلی و یا تغییر تاریخ آن به عهده متقاضی می باشد.
  15. درصورتی که با درخواست متقاضی در گذشته در هر یک از کشورهای عضو شنگن موافقت نشده باشد ،امکان درخواست مجدد از پرتغال را ندارد .
  16. بعد از تحویل مدارک جهت پیگیری نتیجه ویزا از طریق تلفنهای سفارت ویا مراجه حضوری جداًخود داری فرمایید.

پرسش های متداول درباره درخواست های رد شده ویزا  سوئد:

چرا با درخواست ویزا مخالفت شده؟ من همه مدارک را ارایه کرده بودم و پرونده من کامل بود؟
دلایل مخالفت با درخواست ، در برگه هایی که به هنگام تحویل گذرنامه به شما داده شده اند، نوشته شده است. داشتن یک پرونده کامل به این معنی نیست که با درخواست ویزای شما موافقت می شود. مدارک ارایه شده تنها نقطه شروع رسیدگی به پرونده می باشند و تنها به دلیل کامل بودن مدارک ، ویزا صادر می شود.

چرا از آن ابتدا به من نگفتید که جواب من منفی می شود؟
هر کدام از درخواست های ویزا به طور جداگانه بررسی و درباره آنها تصمیم گیری می شود. به طور معمول 15 روز زمان نیاز است تا درباره ویزا تصمیم گرفته شود. تا زمانی که تصمیم توسط افسران تصمیم گیر در داخل سفارت گرفته نشده است ، هیچ کس نمیتواند به شما بگوید که جواب ویزای شما چه خواهد شد.

اگر با درخواست ویزای من مخالفت شود، من چه زمانی دوباره می توانم دوباره درخواست ویزا کنم ؟
هیچ گونه ممنوعیت و یا محدودیت زمانی برای ارایه درخواست مجدد بعد از رد شدن درخواست ویزا وجود ندارد. برای درخواست مجدد ویزا باید دوباره همه مراحل درخواست ویزا را از ابتدا طی کنید : درخواست خود را از طریق اینترنت ثبت کنید، وقت اینترنتی رزرو کنید، همه مدارک مورد نیاز را ارایه کنید و در زمان تعیین شده به سفارت مراجعه کنید.

بعد از مخالفت با درخواستم چه کاری می توانم انجام دهم؟
همیشه امکان درخواست مجدد وجود دارد. اما اگر فکر می کنید جوابی که دریافت کرده اید، نادرست است، بعد از مطالعه دلایل مخالفت با درخواستتان، می توانید درخواست تجدید نظر کنید. درخواست تجدید نظر باید به شکل یک نامه به زبان انگلیسی یا سوئد نوشته شده ، توسط شما امضاء شود و می بایست در بازه زمانی 3 هفته از زمانی که جواب منفی را دریافت کرده اید، به سفارت فرستاده و یا ارایه شود.

اگر درخواست تجدید نظر کنم، آیا شانسی برای گرفتن ویزا دارم؟
در سال 2016 ، تنها یک درصد (%1) از درخواست های تجدید نظر ( از میان 2000 درخواست تجدید نظر) که به دادگاه فرستاده شد ، جواب مثبت گرفتند.

چه کسی می تواند درخواست تجدید نظر کند؟
به عنوان یک قاعده کلی، شما به عنوان کسی که درخواست ویزا کرده اید می توانید به تصمیم گرفته شده درخواست تجدید نظر کنید. اما اگر شخص دیگری غیر از شما درخواست تجدید نظر را به جای شما امضاء کند، آن شخص باید اجازه این کار را داشته باشد. ( از طرف شما وکالت داشته باشد.)

چگونه می توانم درخواست تجدید نظر کنم؟
برای تجدید نظر در تصمیم گرفته شده توسط سفارت ، باید درخواست تجدید نظر خود را به صورت مکتوب به سوئدی یا انگلیسی به سفارت ارسال کنید ( اگر تقاضا نامه به فارسی نوشته شده باشد باید به انگلیسی و یا سوئدی ترجمه شود). شما باید درخواست تجدید نظر خود را امضاء کنید. در درخواست تجدید نظر شما باید وارد زیر لحاظ شده باشد:
• در رابطه با کدام تصمیم می خواهید تجدید نظر انجام شود
• به چه نحوه ای میخواهید که تصمیم گرفته شده تغییر کند
• اسم، تاریخ تولد، آدرس پستی، آدرس ایمیل و شماره تلفن شما در درخواست تجدید قید شود
• هر گونه شرایط یا شاهدی که بیشتر به سفارت ارائه نشده باشد و می خواهید به درخواست شما اضافه شود
درخواست تجدید نظر خود را باید از طریق نامه و یا ایمیل به به سفارت سوئد در تهران ارسال کنید. لطفا از ارسال چند باره تقاضای خود و به شیوه های مختلف اجتناب کنید.

زمانی که درخواست تجدید نظر خود را به سفارت ارسال می کنم چه اتفاقی می افتد؟

پس از دریافت درخواست تجدید نظر شما، این سفارت است که در ابتدا درباره تغییر نتیجه درخواست ویزای شما تصمیم گیری می کند. سفارت بررسی می کند که آیا درخواست تجدید نظر به موقع و در زمان مقررتحویل شده است و سپس دوباره پرونده را بررسی می کند. اگر تقاضای تجدید نظر بعد از سه هفته از زمانی که شما از تصمیم سفارت مطلع شده اید به سفارت ارسال شود، با درخواست تجدید نظر شما مخالفت می شود. در این صورت پرونده شما بسته خواهد شد و تنها راه برای شما درخواست ویزای جدید می باشد.

اگر سفارت تصمیم خود را تغییر دهد؟
تصمیم گرفته شده می تواند در صورت دریافت اطلاعات جدید یا تغییر نظر سفارت تغییر کند. در این صورت شما از تصمیم جدید سفارت مطلع خواهید شد و ویزا به گذرنامه شما الصاق خواهد شد.

اگر سفارت تصمیم خود را تغییر ندهد پرونده شما را به دادگاه ارسال خواهد کرد؟
اگر درخواست تجدید نظر شما به موقع به سفارت برسد و سفارت تصمیم گرفته شده را تغییر ندهد، درخواست شما در سریع ترین زمان ممکن به دادگاه فرستاده خواهد شود.درخواست ویزای شما، تصمیم سفارت و دیگر مدارک تحویل داده شده به سفارت به دادگاه اداره مهاجرت در شهر گوتنبرک سوئد فرستاده خواهند شد. دادگاه بعد از تصمیم گیری با ارسال نتیجه به آدرس موجود در فرم درخواست یا تقاضای تجدید نظر به شما اطلاع رسانی می کند آدرس ایمیل و شماره تماس خود را در درخواست تجدید نظرخود بنویسید.
پس از اینکه پرونده شما به دادگاه فرستاده شد، تمام سوالات خود را درباره پرونده می بایست از دادگاه بپرسید. سفارت نمی تواند به هیچ سوالی درباره زمان انتظار و یا روند رسیگی به پرونده ها در دادگاه به شما پاسخ دهد. اطلاعات تماس دادگاه را می تواند در لینک زیر پیدا کنید:
وب سایت:
htpp://www.forvaltningsrattenigoteborg.domstol.se
ایمیل:
forvaltningsrattenigoteborg@dom.se

بررسی درخواست تجدید نظر در دادگاه چقدر به طول می انجامد؟
بعد از دریافت درخواست تجدید نظر و در صورت تغییر تصمیم توسط سفارت، بعد از چند روز با شما تماس گرفته خواهد شد. اگر سفارت تصمیم گرفته شده را تغییر ندهد و تصمیم به ارسال پرونده به دادگاه اداره مهاجرت در سوئد بگیرد، مدت زمان انتظار طولانی تر می شود. پس از اینکه پرونده شما به دادگاه فرستاده شد ، تمام سوالات خود را درباره پرونده را می بایست از دادگاه بپرسید. سفارت نمی تواند به هیچ سوالی درباره زمان انتظار و یا روند رسیدگی به پرونده ها در دادگاه به شما پاسخ دهد اما به طور کلی زمان انتظار می تواند از یک هفته تا 3 ماه طول بکشد. اطلاعات تماس دادگاه را می تواند در لینک زیر پیدا کنید:
وب سایت:
htpp://www.forvaltningsrattenigoteborg.domstol.se
ایمیل:
forvaltningsrattenigoteborg@dom.se

تیم ملی ایتالیا

عدم صعود تیم ملی ایتالیا به جام جهانی

تیم ملی فوتبال ایتالیا (به ایتالیایی: Nazionale di calcio dell’Italia) نماینده ایتالیا در رقابت‌های فوتبال است و توسط فدراسیون فوتبال ایتالیا (FIGC) مدیریت می‌شود. ایتالیا با چهار دوره قهرمانی در سال‌های ۱۹۳۴ (میلادی)، ۱۹۳۸، ۱۹۸۲ و ۲۰۰۶، به …
بهترین مکان برای تماشای ستارگان

بهترین مکان برای تماشای ستارگان

تماشای آسمان پرستاره در شب یکی از لذت‌های بزرگ زندگی است که به لطف شهرنشینی از آن محروم هستیم. حدود ۸۰ درصد از آمریکایی‌ها که در نواحی شمالی آمریکا زندگی می‌کنند به دلیل آلودگی‌های نوری قادر به تماشای ستارگان در شب نیستند. البته تهران خودمان ه…
کلیسا

ده کليسای برتر دنيا

1.کلیسای جامع سنت واسیل (واسیلی مقدس)(روسی: Собор Василия Блаженного) یک کلیسای جامع در میدان سرخ، مسکو روسیه است که به دستور ایوان مخوف ساخته شد. این کلیسا در مرکز مسکو قرار داشت و بلندترین بنای مسکو تا سال ۱۶۰۰ به شمار می‌رفت. سازه اصلی «…
صربستان

جاذبه های توریستی صربستان

صربستان در جنوب شرقی اروپا قرار دارد. پایتخت صربستان شهر بلگراد است. صربستان حدودا ۱۵ قله با ارتفاع بیش از ۲۰۰۰ متر بالاتر از سطح دریا دارد و پنج پارک ملی به نام‌های دیِرآپ (Djerdap)، تارا (Tara)، کوپائونیک (Kopaonik)، سارمانتین (Sar ‎Mounta…

ثبت نام لاتاری گرین کارت آمریکا

ثبت نام لاتاری گرین کارت آمریکا، ساده ترین و ارزان ترین روش اقامت قانونی و دائم آمریکا است که هر ساله در اکتبر شروع و در نوامبر به پایان میرسد.   لاتاری آمریکا چیست؟ گرین کارت یک مجوز برای اقامت دائم در کشور مورد نظر است. گرین کارت به…
معرفی ورزشگاه های اسپانیا

معرفی پنج ورزشگاه بزرگ کشور اسپانیا

کشور اسپانيا حدود 73 استاديوم ورزشی دارد که برخي از آنها چند منظوره مي باشند، در این مجموعه به معرفي 5 ورزشگاه برتر این کشور خواهيم پرداخت. اگر از علاقه‌مندان به فوتبال یا از مسافران کشور اسپانیا هستید، پیشنهاد می‌کنیم این مقاله را بخوانید. ·ورزشگ…
Job-interview

نکات مهم روز مصاحبه اخذ ویزای شنگن در سفارت ها

آیا تا به حال در مورد اهمیت مصاحبه اخذ ویزای شنگن از خود سوال کرده اید؟ در این مطلب شما را با اشتباهات رایج در مصاحبه اخذ ویزای شنگن آشنا می کنیم تا بتوانید با یک مصاحبه خوب، شانس گرفتن ویزا را افزایش دهید. اگر درخواست ویزای شنگن شما رد شد، یک د…
69559746-Passport-with-denied-visa-stamp-on-the-map-of-the-world-and-airline-boarding-pass-tickets-Travel-con-Stock-Illustration

دلایل رد شدن مسافران از ویزای شنگن

درخواست ویزای شنگن ممکن است بر اساس صلاحدید افسر کنسولی رد یا ریجکت شود، سئوال اینجاست که چه عواملی باعث رد شدن ویزای شنگن در سفارت و یا کنسولگری می شود؟ این سوال بسیاری از مردم در هنگام مراجعه برای اخذ ویزای شنگن است. این واقعیت است که یک …

وقت سفارت سوئد
5 (100%) 1 vote
وقت سقارت | وقت سقارت ایتالیا | وقت سفارت فرانسه
عضویت در کانال تلگرام