وقت سفارت سوئیس

ارسال مدارک و پاسپورت برای تعیین وقت سفارت سوئیس

پرداخت هزینه تعیین وقت سفارت

تعیین وقت سفارت سوئیس بصورت آنلاین

جدید ترین و سریع ترین روش دریافت وقت سفارت ، روش آنلاین می باشد که مجموعه ویزا پارت با استفاده از این روش در کم ترین زمان ممکن اقدام به اخذ وقت سفارت سوئیس می کند.برای دریافت وقت سفارت سوئیس بصورت اینترنتی با شماره های 09031991712 یا 86043219 و 86044395 تماس بگیرید.هد شد.

منتظر دریافت وقت سفارت خود باشید

مدارک لازم جهت دریافت وقت سفارت سوئیس

  1. عکس یا کپی صفحه اول پاسپورت
  2. عکس 4*3
  3. شماره تلفن در دسترس ، جهت هماهنگی و پیگیری
مدارک تعیین وقت سفارت

مراحل اخذ وقت سفارت سوئیس

  1. تماس با مجموعه ویزا پارت به شماره 09031991712 یا 86043219 و 86044395
  2. ارسال مدارک لازم از طریق تلگرام به شماره 09031991712
  3. تعیین وقت سفارت توسط ما
  4. واریز مبلغ تعیین شده توسط شما
  5. ارسال وقت سفارت کشور یونان توسط ما

نکات مربوط به وقت سفارت سوئیس

عدم دریافت وقت سفارت سوئیس

در صورتی که سفارتی به هر جهت (ازدحام مسافر ، دستور کارگزار سفارت ، دستور سفیر یا دولت آن کشور و…) در آن ماه به مسافران وقتی داده نشود ، ویزا پارت هیج مسئولیتی بابت این مسئله ندارد .

توجه داشته باشید هزینه دریافت وقت پس دریافت کانفرم گرفته خواهد شد.

نقصی مدارک

درصورت وجود نقصی در مدارک ارائه شده به سفارت ویزا پارت مسئولیتی بابت مشاوره و توضیح بابت مدارک برای هر سفارت ندارد

ریجکت شدن مسافر

درصورت عدم ویزا شدن ویزاپارت هیچ مسئولیتی در این رابطه نخواهد داشت

تماس با پارت ویزا

جهت تماس با پارت ویزا با شمارهای 02186043219 و 02186044395 یا 09031991712  تماس حاصل نمایید

همکاری با آژانس ها

ویزا پارت با تمامی آژانس های گردشگری و همکاران در زمینه دریافت وقت سفارت با نرخ کمتر همکاری خواهد کرد .

زمان تعیین وقت

زمان تعیین وقت سفارت شما در یک بازه زمانی 5 تا 20 روز خواهد بود و هیچ قولی برای دریافت وقت در یک روز خاص داده نمی شود

ارسال مدارک و پاسپورت برای وقت سفارت سوئیس

لطفامدارک زیر را ارسال نمایید : 

تصویرصفحه اول پاسپورت باکیفیت مناسب 

تصویر 3*4 را به شماره ایرانسل 09303191712 یا آی دی تلگرام italiatime@ ارسال کنید 

ارسال سریع از طریق دکمه زیر میسر می باشد.

وقت سفارت سوئیس

مسافران عزیز می توانند برای اخذ وقت سفارت کشور سوئیس در تهران از خدمات مجموعه ویزا پارت استفاده کرده و در کمترین زمان ممکن اقدام به تعیین وقت سفارت سوئیس نمایید

تعیین وقت سفارت سوئیس در تهران چگونه است؟

شما مسافرین محترم می توانید برای دریافت وقت سفارت سوئیس ، از خدمات مجموعه ویزا پارت استفاده کرده و از جدیدترین روش برای تعیین وقت سفارت استفاده کنید زیرا امروزه برای دریافت وقت سفارت ، دیگر احتیاجی به مراجعه حضوری و قرار گرفتن در صف های طولانی نیست.

سفارت سوئیس در تهران

وقت سفارت سوئیس و سفارت سوئیس در تهران

سفارت سوئیس در تهران

آدرس سفارت سوئیس در تهران کجاست؟

آن دسته از عزیزانی که قصد مراجعه حضوری به سفارت کشور سوئیس در تهران را دارند می توانند به نشانی الهيه ، خيابان بوستان ، خيابان شريفي منش ، کوچه ياسمن ، پلاک 13 مراجعه فرمایند.

تلفن سفارت سوئیس چیست؟

مسافرین محترم می توانید برای برقراری تماس تلفنی با سفارت سوئیس در تهران ، با شماره 22008333 ، در ساعات کاری سفارت تماس حاصل فرمایید.

فاکس سفارت سوئیس چیست؟

یکی دیگر از راه های ارتباطی با سفارت سوئیس ارسال فکس می باشد. شما می توانید برای برقراری ارتباط با سفارت از طریق فاکس با شماره 22006002 تماس حاصل نمایید.

ایمیل سفارت سوئیس چیست؟

مسافرین محترمی که قصد برقراری ارتباط با سفارت سوئیس را دارند می توانند با استفاده از ایمیل این سفارت به نشانی  

teh.vertretung@eda.admin.ch با سفارت کشور سوئیس در تهران ، در تماس باشند.

نشانی وب سایت سفارت سوئیس چیست؟

شما می توانید برای دریافت اطلاعات و اخبار جدید مربوط به سفارت کشور سوئیس ، به سایت این سفارت در تهران ، به نشانی www.eda.admin.ch/tehran مراجعه فرمایید.

 

نحوه گرفتن وقت سفارت سوئیس

تعیین وقت سفارت سوئیس بصورت آنلاین چگونه است؟

جدید ترین و سریع ترین روش دریافت وقت سفارت ، روش آنلاین می باشد که مجموعه ویزا پارت با استفاده از این روش در کم ترین زمان ممکن اقدام به اخذ وقت سفارت سوئیس می کند.برای دریافت وقت سفارت سوئیس بصورت اینترنتی با شماره های 09031991712 یا 86043219 و 86044395 تماس بگیرید.

مراحل دریافت وقت سفارت سوئیس چیست؟

  1. تماس با مجموعه ویزا پارت به شماره 09031991712 یا 86043219 و 86044395
  2. ارسال مدارک لازم از طریق تلگرام به شماره 09031991712
  3. تعیین وقت سفارت توسط ما
  4. واریز مبلغ تعیین شده توسط شما
  5. ارسال وقت سفارت کشور سوئیس توسط ما

مدارک لازم برای تعیین وقت سفارت سوئیس چیست؟

  • عکس یا کپی صفحه اول پاسپورت
  • عکس 4*3
  • شماره تلفن در دسترس ، جهت هماهنگی و پیگیری

ویزای تجاری سوئیس

اصولا مهاجرت به سوئیس از پیچیدگی بسیار خاصی برای اتباع خارج از اتحادیه اروپا برخوردار میباشد و این شرایط حتی برای اتباع کشور آمریکا نیز اعمال میگردد . درصورتیکه در نظر دارید به صورت سرمایه گذاری به کشور سوئیس مهاجرت نمائید میبایستکه ابتدا یک شرکت حقوقی در کشور سوئیس ثبت نمائید.

ویزای تجاری سوئیس

ویزای تجاری سوئیس

شرایط ویزای تجاری سوئیس چیست؟

یک فعالیت اقتصادی را راه اندازی بنمائید به طوریکه برای حداقل 10 نفر شغل ایجاد بنمائید. مبلغ سرمایه گذاری شده چندان مورد توجه مقامات محلی قرار ندارد ولیکن توجه داشته باشید که حقوق یک کارگر عادی در ماه دست کم 3500 فرانک میباشد . پس از گذشت یکسال و در صورتیکه فعالیت اقتصادی قابل قبولی داشته باشید و میران سود آوری خالص شرکت شما بالای 000 100 فرانک باشد میتوانید برای دریافت اقامت سالیانه سوئیس که به کارت اقامت B معروف میباشد اقدام نمائید.

قوانین جدید ویزای تجاری سوئیس چیست؟

اقامت پس از گذشت 5 سال به اقامت نوع دائم که به کارت اقامت C معروف میباشد تبدیل خواهد گردید. مطابق با قانون جدید مهاجرت که اکنون در پارلمان این کشور در دست بررسی میباشد دارندگان اقامت دائم C بعد از گذشت 3 سال میتوانند برای اخذ تابعیت سوئیس اقدام بنمایند.

مدارک لازم برای ویزای تجاری سوئیس کدام است؟

  • اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 3 ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی
  • فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید )
  • کارت ملی و شناسنامه 
  • 2قطعه عکس رنگی 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش 
  • در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج 
  • نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی 
  • گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام – سمت – میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی ( برای کارمنداگ و کارگران )
  • پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی ( برای صاحبان مشاغل )
  • گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته )
  • گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان )
  • بیمه مسافرتی . سند مالکیت ( در صورت وجود )
  • رزرو هتل و بلیط هواپیما

ویزای توریستی سوئیس

اخذ ویزای توریستی کشور سوئیس، با فراهم آوردن مدارک متعددی میسر است. به صورت کلی برای اخذ ویزای توریستی هر یک از کشورها، فرد متقاضی می بایست  کنسولگری و یا سفارت کشور مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود فرد به کشور مورد نظر ، فرد به طور حتمی به کشور خود باز خواهد گشت.

ویزای توریستی سوئیس

ویزای توریستی سوئیس

شرایط اقامت سوئیس پس از ورود با ویزا توریستی چیست؟

  • شخص در مدت حضور خود در سوئیس، بتواند یک فرصت شغلی و یا یک زمینه کارآفرینی را جهت اخذ اقامت سوئیس فراهم آورد تا پس از بازگشت از سوئیس بتواند برای انواع دیگر ویزا نظیر ویزای کار و یا اخذ اقامت کارآفرینی اقدام نماید.
  • شخص در راستای اخذ اقامت سوئیس پس از ورود به کشور سوئیس اتخاذ نمایند، اقدام جهت اخذ اقامت از طریق انواع پناهندگی می باشد که البته وکلای موسسه آریانا پارس در این زمینه هیچ فعالیتی را صورت نمی دهند.

مدارک لازم برای ویزای توریستی سوئیس چیست؟

  • مدارک شناسایی مورد نیاز فرد نظیر پاسپورت
  • شناسنامه و ترجمه های آن ها
  • نامه های بانکی
  • اسناد مالکیت منزل یا زمین
  • نامه های کاری فرد که نشان از اشتغال به کاردر موقعیت خاص شغلی را دارد.
  • نامه اشتغال به تحصیل متقاضی در دانشگاه های ایران

تحصیل در کشور سوییس چگونه است؟

شرایط تحصیل در سوئیس به این صورت است که با آموزش کودکان در دوران پیش دبستانی و به مدت 1 تا 2 سال شروع می شود. تحصیلات اجباری در کشور سوئیس در هر شهر متغیر است و از 6 تا 8 سالگی شروع شده و 8 تا 9 سال زمان می برد که از این دوران 4 تا 6 سال آن برای دوران دبستان و 3 تا 5 سال آن برای دوران متوسطه می باشد.

تحصیل در سوئیس

تحصیل در سوئیس

هزینه ی تحصیل در سوئیس چگونه است؟

هزینه تحصیل در سوئیس در هر مقطع چیزی حدود 600 تا 700 فرانک سوئیس می باشد. دانشجویانی که خوابگاه را برای زندگی انتخاب میکنند در ماه مبلغی حدود 1000 فرانک سوئیس را باید پرداخت کنند و کسانی که منازل شخصی اجاره میکنند مبلغی حدود 1200 فرانک سوئیس باید هزینه کنند.. هزینه بیمه تحصیلی و درمانی دانشجویان در ماه مبلغی حدود 80 تا 100 فرانک میباشد.

تحصیل در مقطع کارشناسی یا لیسانس سوئیس چگونه است؟

دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در سوئیس و اخذ پذیرش از دانشگاه های سوئیس در مقطع لیسانس دارند باید مدرک زبان آلمانی b1 یا b2 را داشته باشند زیرا زبان آموزش در این مقطع تحصیلی آلمانی و فرانسوی است که 4 سال به طول می انجامد. دانشجویان در این مقطع تحصیلی میتوانند 10 ساعت در هفته را کار کنند که حقوق آنها در هفته بین 120 تا 150 فرانک میباشد.

تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد یا فوق لیسانس سوئیس چگونه است؟

جهت تحصیل در سوئیس ، دوره فوق لیسانس 2 سال به طول می انجامد و زبان تدریس در این مقطع آلمانی انگلیسی و فرانسوی می باشد . متقاضیانی که دانشگاه های انگلیسی زبان را برای ادامه تحصیل در سوئیس انتخاب می کنند ، باید مدرک زبان ایلتس 6 یا 6.5 را داشته باشند. اما برای دانشجویانی که مدرک زبان انگلیسی ندارند.

تحصیل در مقطع دکترا یا PHD سوئیس چگونه است؟

جهت تحصیل در سوئیس در مقطع دکتری دانشجویانی که موفق به اخذ بورسیه تحصیلی شده اند در ماه مبلغی حدود 2000 فرانک حقوق دریافت می کنند. به همین دلیل متقاضیان اخذ بورسیه تحصیلی در مقطع دکتری سوئیس بسیار زیاد است. البته دانشجویان باید برای اخذ بورسیه به چند نکته توجه نمایند که عبارتند از :

  • داشتن مدرک زبان ایلتس 6.5
  • داشتن مدرک لیسانس و فوق لیسانس از دانشگاه های تایید شده و معتبر
  • داشتن مقالات بین المللی یا تالیف کتاب و غیره
  • جلب نظر یک استاد مشاور جهت پشتیبانی تز دکترای دانشجو

دانشگاه های معتبر سوئیس کدامند؟

  • دانشگاه لوگانو به زبان های انگلیسی و آلمانی
  • دانشگاه ژنو به زبان های فرانسه و انگلیسی
  • دانشگاه لوزان به زبان فرانسه
  • دانشگاه زوریخ به زبان های آلمانی و انگلیسی
  • دانشگاه فناوری لوزان به زبانهای انگلیسی و فرانسوی
  • دانشگاه فرایبورک به زبان های فرانسوی و آلمانی
تحصیل در سوئیس

تحصیل در سوئیس

کشور های اروپای شرقی

سفری به کشور های اروپای شرقی

کشور های اروپای شرقی کشور های اروپای شرقی نسبت به بخش غربی توریست‌پذیری کمتری دارد اما این به آن معنی نیست که مکان دیدنی کمتری در آن وجود دارد. در واقع، کشورها مملو از قلعه‌ها و چشم‌اندازهای روشنی است که نظر هر انسان کنجکاوی را به خود جلب …
واکسن های مورد نیاز گرین کارت و برندگان لاتاری

واکسن های مورد نیاز گرین کارت و برندگان لاتاری

واکسن های سفر به آمریکا : افرادي كه جهت دريافت كارت سبز اقامت در آمريكا اقدام مي نمايند با توجه به سن آنها نياز به تزريق واکسن های سفر به آمریکا از طرف سفارت آن كشور را دارند. این افراد می توانند با مراجعه به انستيتو پاستور ايران و با در د…
بهترین فصل حراج در فرانسه

بهترین فصل حراج در فرانسه

بهترین فصل حراج در فرانسه فرانسه برای خریددر اروپا محل بسیار خوبی است. شما در ھر فصلی می توانید در کشورھای اروپایی خرید کنید اما به واقع زمان خرید موقعی است که حراج اجناس در سال اتفاق می افتد. حراج ھای کشور فرانسه طرفداران زیادی در بین گردشگر…
سفر به اروپا

راهنمای کامل سفر به اروپا !

راهنمای سفر به اروپا سفری شگفت انگیز به قاره ی اروپا !!! سفر به اروپا میتواند برای شما از جذاب ترین سفر هایتان باشد . اروپا یکی از مکان هایی است است که سالانه گردشگران زیادی از سراسر دنیا از جمله ایران، به آن‌جا سفر می‌کنند. هرکدام از …
شناگر ایرانی

شناگر ایرانی موفق به دریافت جایزه گینس شد

"بانوی دریای ایران" بالاخره امروز لوح "گینس "را می گیرد همه حواشی پیرامون لباس خانم الهام سادات اصغری شناگر زن ایرانی در 4 سال پیش که منجر به عدم ثبت رکورد شنای او در دریای مازندران شده بود در نهایت با شکستن رکوردی دیگر در کرانه جنوبی ایران در خ…
کاتاژینا فينر نوازنده ویولن از کشور لهستان

اجرای مشترک نوازنده لهستانی و نوازنده ایرانی در نیاوران

اجرای مشترک نوازنده لهستانی و نوازنده ایرانی در نیاوران کاتاژینا فينر نوازنده ویولن از کشور لهستان و سروش زالی نوازنده پیانو از ایران در این کنسرت سه سونات برای ویولن و پیانو op.137 اثر فرانتس شوبرت ، سونات برای ویولن و پیانو شماره 3، op.108 اث…

اطلاعیه جدید سفارت ایتالیا درباره ی ویزا گردشگری!!

اطلاعیه جدید سفارت ایتالیا در خصوص ویزای گردشگری چیست ؟! اطلاعیه جدید سفارت ایتالیا در خصوص روادید به تازگی تغییری در روادیدهای دارای عنوان "  ویزای گردشگری – ویزای خانوادگی / دوستانه "می باشند به شهروندان خارجی که به ایتالیا بر اساس دعوتنامه …
ویزای شینگن

ویزای شینگن چیست ؟ انواع ویزای شینگن چیست ؟ ویزای شنگن چیست؟

ویزای شینگن چیست؟ شما میتوانید با ویزای شینگن اروپا به تمامی کشورهای عضو پیمان اروپا سفر نمایید. بسیاری از ایرانیان رویای سفر به اروپا را در سر دارند. برای سفر به کشورهای اروپایی اخذ ویزا الزامی است. برای گرفتن ویزای اتحادیه اروپا بهتر است از ط…

معرفی کشور ایتالیا کشور و معرفی جاذبه های گردشگری آن

معرفی کشور ایتالیا کشور و معرفی جاذبه های گردشگری آن: کشور ایتالیا نه فقط کشور بناهای تاریخی و آثار هنری غنی، که سرزمین شگفتی های بی پایان است: ورزش، جاذبه های توریستی طبیعی و فرهنگی، مد، غذا و سبک زندگی شاد ایتالیایی ها در سراسر دنیا زبانزد است.…
Summary
وقت سفارت سوئیس
Article Name
وقت سفارت سوئیس
Description
برای دریافت وقت سفارت کشور سوئیس در تهران می توانید از خدمات مجموعه ویزا پارت استفاده کرده و در اسرع وقت اقدام به اخذ وقت سفارت سوئیس بنمایید
Author
وقت سفارت سوئیس
5 (100%) 3 votes