وقت سفارت اسپانیا

دریافت وقت سفارت اسپانیا و وقت ویزا اسپانیا

پرداخت هزینه تعیین وقت سفارت

پرداخت هزینه تعیین وقت سفارت

پس از تایید کانفرم شما توسط سفارت با شما تماس گرفته می شود و پس از پرداخت هزینه کانفرم شما ارسال خواهد شد.

منتظر دریافت وقت سفارت خود باشید

منتظر دریافت وقت ویزا اسپانیا خود باشید

بستگی به زمان و وقت سفارتی که برای کشور خاصی میخواهید زمان وقت ملاقات شما در سفارت تعیین می شود.

بعضی از کشور ها در همان روز زمان وقت سفارت شما تعیین می شود.

و در بعضی دیگر بسته به زمان درخواست شما 1 تا 90 روز زمان می برد.

مدارک تعیین وقت سفارت

ارسال مدارک جهت تعیین وقت سفارت اسپانیا

مدارک زیر جهت تعیین وقت سفارت کشور اسپانیا به شماره 09031991712  تلگرام شود

  • ارسال پاسپورت
  • شماره موبایلی که حتما در دسترس باشد
  • عکس 3 در 4

نکات مربوط به تعیین وقت سفارت و روادید اسپانیا

عدم دریافت وقت از اسپانیا

در صورتی که سفارتی به هر جهت (ازدحام مسافر ، دستور کارگزار سفارت ، دستور سفیر یا دولت آن کشور و…) در آن ماه به مسافران وقتی داده نشود ، ویزا پارت هیج مسئولیتی بابت این مسئله ندارد .

نقصی مدارک

درصورت وجود نقصی در مدارک ارائه شده به سفارت ویزا پارت مسئولیتی بابت مشاوره و توضیح بابت مدارک برای هر سفارت ندارد

ریجکت شدن مسافر اسپانیا

درصورت عدم دریافت  ویزا از سفارت اسپانیا ویزاپارت هیچ مسئولیتی در این رابطه نخواهد داشت

تماس با پارت ویزا

جهت تماس با پارت ویزا با شماره    (4 خط ویژه )  86044395 یا 86043219 تماس حاصل نمایید

هکاری با آژانس ها

ویزا پارت با تمامی آژانس های گردشگری و همکاران در زمینه دریافت وقت روادید اسپاین با نرخ کمتر همکاری خواهد کرد .

زمان تعیین وقت اسپانیا

زمان تعیین وقت سفارت شما در یک بازه زمانی 1 تا 20 روز خواهد بود و هیچ قولی برای دریافت وقت در یک روز خاص داده نمی شود

ارسال مدارک و پاسپورت برای وقت سفارت اسپانیا

لطفامدارک زیر را ارسال نمایید : 

  • تصویرصفحه اول پاسپورت باکیفیت مناسب 
  • تصویر 3*4 را به شماره ایرانسل 09303191712 یا آی دی تلگرام italiatime@ ارسال کنید 

ارسال سریع از طریق دکمه زیر میسر می باشد.

وقت سفارت اسپانیا چیست ؟

جهت درخواست ویزا برای تقریباً تمامی سفارت خانه ها نیاز به وقت قبلی میباشد و متقاضیان جهت تحویل مدارک ، انجام مصاحبه و انگشت نگاری در روز تعیین شده به سفارت مراجعه میکنند.هر سفارت خانه ای سیاست های خاص خودش را جهت اعطاء نوبت دارا میباشد و بنا به تعداد درخواست ها، روزهای مختلفی جهت درخواست ویزا به متقاضیان اعطاء میکنند.

وقت سفارت اسپانیا

وقت سفارت اسپانیا

تعیین وقت مصاحبه از سفارت اسپانیا

تعیین وقت سفارت اسپانیا

تعیین وقت سفارت اسپانیا

تعیین وقت ویزا برای ارائه مدارک از طریق حضوری و از طریق غیر حضوری امکان پذیر است. لطفا فقط برای وقت های غیر حضوری از طریق تلگرام اقدام کنید

وقت فوری سفارت از اسپانیا

برای درخواست وقت فوری برای سفارت های مختلف با شماره های 86044395 ،86043219 تماس بگیرید. وقت های فوری بسیار محدود است و به سرعت تمام می شود.

وقت مصاحبه برای دریافت ویزا اسپانیا در تهران

قبل از اینکه ابتدا وقت خود را در یکی از سفارتهای حوزه شینگن بگیرید باید به تاریخ دعوتنامه خود (چنانچه دعوتنامه دارید) دقت نمائید و بعد وقت خود را اپلای کنید، اگر تاریخ دعوتنامه حدودا 3 هفته دیگر باشد ممکن است سفارت به شما وقت 2 ماه دیگه یا 1 ماه دیگه بدهد که در این صورت دعوتنامه شما باطل خواهد شد چون به موقع وارد سفارت نشدید. در صورتی که شما از طرف یکی از بستگانتان در خارج از کشور تقاضای دعوتنامه میکنید حتما تاریخ سفر را 2 ماه بعد از آن لحظه که دعوتنامه دست شما خواهد رسید انتخاب کنید.

مدارک ویزای توریستی اسپانیا

مدارک ویزا اسپانیا

مدارک ویزا اسپانیا

این دسته از ویزا برای افرادی که مایل به اقامت در اسپانیا به مدت حداکثر 3 ماه هستند، می باشد و ممکن است در صورتی صادر شود که فرد در اسپانیا ضامن نداشته و یک تور در یک آژانس مسافرتی خریداری کند و یا بلیط و هتل رزرو کند.

متقاضی باید مدرکی مبنی بر اینکه او در این دسته قرار دارد ، ارائه دهد.

حتما مطالعه کنید  وقت سفارت لهستان

لیست مدراک مورد نیاز روادید توریستی اسپانیا در تهران

نکته: لطفا قبل از ارسال درخواست خود در تهران اطمینان حاصل کنید که بخش صلاحیت را بررسی کرده اید.

1. فرم ها:

فرم درخواست ویزا

  • پر شده با قلم آبی و یا نسخه چاپی از فرم پر شده آنلاین.
  • امضا اصلی متقاضی در فرم درخواست باید وجود داشته باشد.
  • دو نسخه کپی از فرم درخواست پر شده.

لیست مدارک

  • لیست مدارک باید به صورت پشت و رو چاپ شود.

فرم تأیید

فرم اظهارنامه

2. عکس ها:

  • 3 عکس جدید؛ اندازه: 4.5 در 5/3 سانتی متر
  • صورت و گوش ها باید 80 درصد عکس را پوشش دهند.
  • عکس باید متعلق به 6 ماه اخیر باشد.
  • زمینه عکس باید سفید باشد

2. نامه متقاضی:

  • هدف سفر
  • تاریخ سفر
  • تمام نامه ها باید شامل اطلاعات اشخاص همراه شامل اعضای خانواده، دوستان یا همکاران تجاری که به هدف مشترک سفر می‌کنند، باشد.

3. نامه اشتغال به کار

4. بلیط سفر.

5. بیمه مسافرتی:

  • بیمه شرکت طبق دستورالعمل اتحادیه اروپا میباشد.
  • بیمه باید حداقل 15 روز پس از زمان بازگشت به ایران معتبر باشد.
  • حداقل پوشش بیمه 30.000 یورو یا 50.000 دلار می باشد.
  • اعلامیه بیمه مسافرتی که توسط متقاضی امضا شده است.

7. . رزرو هتل برای سفر

8. لیست حقوق های دریافتی حداقل 6 ماه گذشته

9. صورت حساب شخصی یک سال اخیر متقاضی یا حداقل 6 ماه اخیر با مهر و امضای بانک (صورت حساب آنلاین بانکی قابل قبول نیست.)

10. رسید پرداخت مالیات بر درآمد (V-RTI) برای سه سال گذشته

12. گذرنامه:

  • گذر نامه باید حداقل سه ماه پس از پایان اقامت در اسپانیا اعتبار داشته باشد و حتما دارای دو صفحه ی خالی باشد.
  • برای درخواست ویزا نباید بیش از10 سال از تاریخ صدور گذرنامه گذشته باشد.
  • حداقل 2 صفحه ی آن خالی باشد.
  • فتوکپی تمام صفحات گذرنامه فعلی (از جمله صفحات خالی) و پاسپورت قدیمی (در صورت وجود).

برای متقاضیان خردسال:

  • در صورتی که متقاضی خردسال با یکی از والدین سفر می کند، اجازه نامه والد دیگر برای سفر کودک الزامی است.
  • فرم درخواست ویزای شینگن باید توسط والدین امضا شود.
  • در صورتیکه کودک به همراه کسی غیر از والدین خودش سفر میکند یا فقط یکی از والدین به سفر میرود، نامه رسمی موافقت والدین الزامی است.
  • کپی پاسپورت پدر و مادربا امضای خود آنها، توسط دفترخانه رسمی باید تایید شود.
  • مدارک مالی والدین.
  • تعهد نامه، نامه موافقت ، لیست مدارک مورد نیاز BLS باید توسط والدین امضا شده باشد.

برای دانشجویان و محصلان :

  • نامه اشتغال به تحصیل همراه کپی کارت شناسایی.

مشخصات عکس برای سفارت اسپانیا

توجه: عکس های که با مشخصات زیر مطابقت نداشته باشند، قابل قبول نخواهند بود.

مشخصات عکس برای ویزای اسپانیا

مشخصات عکس برای ویزای اسپانیا

لطفا عکسی که به تازگی گرفته شده است(مدت زمان آن بیشتر از 6 ماه نباشد) و قبلا در پاسپورت استفاده نشده است را ارائه دهید. عکس باید رنگی باشد و:

  • عکس در پس زمینه سفید گرفته شده باشد تا تضادی با زمینه داشته باشد و جزییات قابل تشخیص باشد.
  • عکس باید شفاف بوده و صورت در مرکز آن قرارگرفته شده باشد.
  • عکس در کاغذ معمولی عکاسی چاپ شده باشد.
  • گردی کامل صورت ، بدون لبخند (بدون عینک آفتابی، هر گونه کلاه ، مگر اینکه متقاضی چنین اقلامی را بخاطر اعتقاد مذهبی یا پیشینه ی قومی خود بپوشد).
  • لطفا عکس ها را به فرم درخواست ویزا ضمیمه کنید.

توجه: لطفا این دستورالعمل را به دقت دنبال کنید. اگر عکس فاقد شرایط ذکر شده باید، درخواست ویزای شما ثبت نخواهد شد. در مرکز درخواست ویزا BLS مکانی برای گرفتن عکس با مشخصات تعیین شده در نظر گرفته شده است.

حتما مطالعه کنید  وقت سفارت ایتالیا

ویزای کاری (ویزای تجاری) اسپانیا

این دسته از ویزا برای افرادی که مایل به اقامت در اسپانیا برای مدت حداکثر 3 ماه برای اهداف تجاری هستند (برای امضای قرارداد و غیره)، برای افرادی که مایل به اقامت در این کشور هستند، اجازه نمی دهد تا فعالیت های حرفه ای را انجام دهند.

متقاضی باید مدرکی مبنی بر اینکه او در این رده قرار دارد را ارائه دهد.

لیست مدارک ویزای تجاری اسپانیا (ویزای کاری)

1. فرم ها:

فرم درخواست ویزا
پر شده با قلم آبی و یا نسخه چاپی از فرم پر شده آنلاین.
امضا اصلی متقاضی در فرم درخواست باید وجود داشته باشد.
دو نسخه کپی از فرم درخواست پر شده.

لیست مدارک
لیست مدارک باید به صورت پشت و رو چاپ شود.

فرم تأیید

فرم اظهارنامه
2. عکس ها:

عکس جدید؛ اندازه: 4.5 در 5/3 سانتی متر
صورت و گوش ها باید 80 درصد عکس را پوشش دهند.
عکس باید متعلق به 6 ماه اخیر باشد.
زمینه عکس باید سفید باشد

3. نامه متقاضی:

هدف سفر
تاریخ سفر
تمام نامه ها باید شامل اطلاعات اشخاص همراه شامل اعضای خانواده، دوستان یا همکاران تجاری که به هدف مشترک سفر می‌کنند، باشد.

4. نامه اشتغال به کار

5. Invitation letter from the Spanish company in Spanish language or both in English and Spanish… Letters issued only in English will not be accepted. This will be an obligatory requirement.

6. Support letter from the Iranian company

7. بلیط سفر..

8. رزرو هتل برای سفر
9. بیمه مسافرتی:

بیمه شرکت طبق دستورالعمل اتحادیه اروپا میباشد.
بیمه باید حداقل 15 روز پس از زمان بازگشت به ایران معتبر باشد
حداقل پوشش بیمه 30.000 یورو یا 50.000 دلار می باشد.
اعلامیه بیمه مسافرتی که توسط متقاضی امضا شده است.

10. لیست حقوق های دریافتی حداقل 6 ماه گذشته

11. One year or at least six months personal bank statement with original signed and stamp of the bank (online bank statements are not acceptable).

12. سید پرداخت مالیات بر درآمد (V-RTI) برای سه سال گذشته
11. گذرنامه:

گذر نامه باید حداقل سه ماه پس از پایان اقامت در اسپانیا اعتبار داشته باشد و حتما دارای دو صفحه ی خالی باشد.
برای درخواست ویزا نباید بیش از10 سال از تاریخ صدور گذرنامه گذشته باشد.
حداقل 2 صفحه ی آن خالی باشد.
فتوکپی تمام صفحات گذرنامه فعلی (از جمله صفحات خالی) و پاسپورت قدیمی (در صورت وجود).
Old passport (if any).

For Minor Applicants:
In case the minor is travelling with either of the parents, affidavit from the other parent.
Schengen application form signed by both the parents.
No Objection Letter signed before a notary public by both the parents (if the minor is travelling with another person who is not the biological parents), or from the parent who is not travelling in favor of the other parent, allowing the minor to travel.
Passport copy of the parent(s) with their signature, attested before the notary public.
Financial documents of parents.
Sworn declaration, Declaration form, Authorization letter, checklist in favor of BLS International signed by BOTH parents.

برای دانشجویان و محصلان :
نامه اشتغال به تحصیل همراه کپی کارت شناسایی.
Invitation Letter from Spanish University /Institute- Admission Confirmation Letter.
Transactions of the fee payment.
Proof of sufficient economic means. Financial documents of parents must be accompanied by photocopy of the parent’s passports and a letter of responsibility

هزینه ویزا تجاری و هزینه سرویس های BLS به شرح زیر است:

نوع ویزا هزینه
ویزا اقامت کوتاه مدت (همه انواع) 60 یورو
کودکان بین 6 تا 12 سال 35 یورو

نکته: تنها در صورتیکه سن کودک کمتر از 6 سال در تاریخ ثبت درخواست باشد، هزینه ای برای ویزا تعلق نمی گیرد.

هزینه ویزا ممکن است تغییر یابد

هزینه خدمات بین المللی BLS
متقاضیانی که در مرکز درخواست ویزای اسپانیایی درخواست خود را ثبت می کنند، باید هزینه خدمات 15.45 یورو را به صورت نقدی پرداخت نمایند. کودکان زیر 6 سال از پرداخت هزینه خدمات معاف هستند.

وقت سفارت اسپانیا

وقت سفارت اسپانیا

ويزاي اعضاي خانواده براي شهروندان اتحاديه اروپا/ حوزه اقتصادي اروپا(شامل پدر و مادر و فرزندان )

اگر می خواهید برای مدت کوتاهی از اسپانیا دیدن کنید (کمتر از 90 روز)، باید یک ویزای کوتاه مدت دریافت کنید. منظور از این نوع ویزا ویزای دیدار خانواده می باشد که یک اقوام درجه یک به شما دعوتنامه دهد.

مدارک مورد ويزاي دیدار خانواده اعضاي خانواده براي شهروندان اتحاديه اروپا

1. فرم ها:

فرم درخواست ویزا
پر شده با قلم آبی و یا نسخه چاپی از فرم پر شده آنلاین.
امضا اصلی متقاضی در فرم درخواست باید وجود داشته باشد.
دو نسخه کپی از فرم درخواست پر شده.

لیست مدارک
لیست مدارک باید به صورت پشت و رو چاپ شود.

فرم تأیید

فرم اظهارنامه
2. عکس ها:

عکس جدید؛ اندازه: 4.5 در 5/3 سانتی متر
صورت و گوش ها باید 80 درصد عکس را پوشش دهند.
عکس باید متعلق به 6 ماه اخیر باشد.
زمینه عکس باید سفید باشد

3. نامه متقاضی:

هدف سفر
تاریخ سفر
تمام نامه ها باید شامل اطلاعات اشخاص همراه شامل اعضای خانواده، دوستان یا همکاران تجاری که به هدف مشترک سفر می‌کنند، باشد.

4. نامه اشتغال به کار

5. بلیط سفر.
6. بیمه مسافرتی::

بیمه شرکت طبق دستورالعمل اتحادیه اروپا میباشد.
بیمه باید حداقل 15 روز پس از زمان بازگشت به ایران معتبر باشد
حداقل پوشش بیمه 30.000 یورو یا 50.000 دلار می باشد.
اعلامیه بیمه مسافرتی که توسط متقاضی امضا شده است.

7. رزرو هتل برای سفر

9. صورت حساب شخصی یک سال اخیر متقاضی یا حداقل 6 ماه اخیر با مهر و امضای بانک (صورت حساب آنلاین بانکی قابل قبول نیست.)

10. سید پرداخت مالیات بر درآمد (V-RTI) برای سه سال گذشته
11. گذرنامه:

گذر نامه باید حداقل سه ماه پس از پایان اقامت در اسپانیا اعتبار داشته باشد و حتما دارای دو صفحه ی خالی باشد.
برای درخواست ویزا نباید بیش از10 سال از تاریخ صدور گذرنامه گذشته باشد.
حداقل 2 صفحه ی آن خالی باشد.
فتوکپی تمام صفحات گذرنامه فعلی (از جمله صفحات خالی) و پاسپورت قدیمی (در صورت وجود).
Old passport (if any).

Mandatory additional documents required for Honeymoon Purpose.
Photograph and wedding card from both side
1 year or at least six months personal bank statement with original signed and stamp of the bank (online bank statements are not acceptable). (Both the parent’s).
Last 03 years Income Tax Return (ITR) (both the parent’s).
National Id.
Last 03 years Income Tax Return (ITR).
Personal 1 year or at least six months personal bank statement with original signed and stamp of the bank (online bank statement are not acceptable).
Personal last 03 year’s ITR.

For Minor Applicants:
In case the minor is travelling with either of the parents, affidavit from the other parent.
Schengen application form signed by both the parents.
No Objection Letter signed before a notary public by both the parents (if the minor is travelling with another person who is not the biological parents), or from the parent who is not travelling in favor of the other parent, allowing the minor to travel.
Passport copy of the parent(s) with their signature, attested before the notary public.
Financial documents of parents.
Sworn declaration, Declaration form, Authorization letter, checklist in favor of BLS International signed by BOTH parents.

برای دانشجویان و محصلان :
نامه اشتغال به تحصیل همراه کپی کارت شناسایی.

هزینه ویزا دیدار خانواده اعضاي خانواده براي شهروندان اتحاديه اروپا

و هزینه سرویس های BLS به شرح زیر است:

نوع ویزا هزینه
ویزا اقامت کوتاه مدت (همه انواع) 60 یورو
کودکان بین 6 تا 12 سال 35 یورو

نکته: تنها در صورتیکه سن کودک کمتر از 6 سال در تاریخ ثبت درخواست باشد، هزینه ای برای ویزا تعلق نمی گیرد.

هزینه ویزا ممکن است تغییر یابد

هزینه خدمات بین المللی BLS
متقاضیانی که در مرکز درخواست ویزای اسپانیایی درخواست خود را ثبت می کنند، باید هزینه خدمات 15.45 یورو را به صورت نقدی پرداخت نمایند. کودکان زیر 6 سال از پرداخت هزینه خدمات معاف هستندتما

اطلاعات تماس سفارت اسپانیا

اطلاعات که در زیر مشاهده می کنید آدری محلی است که شما باید برای تحویل مدارک و وقت سفارت حضور پیدا کنید.

حتما مطالعه کنید  وقت سفارت پرتغال

آدرس سفارت اسپانیا در تهران

تهران، خیابان کلاهدوز(دولت)، سه راه نشاط، ابتدای کوچه اخلاقی، پلاک 4، واحد1، طبقه اول

تلفن های تماس سفارت

02122647537

02122647688

02122639253

پست الکترنیکی

info.bom@blshelpline.com

ساعات کاری

دفتر تهران
ساعات کاری (ثبت درخواست ویزا)

8:30 to 14:30 (یکشنبه تا پنجشنبه)
دریافت پاسپورت

14:30 to 15:30 (یکشنبه تا پنجشنبه)

جام جهانی 2018 روسیه

گروه بندی جام جهانی 2018 روسیه

کمتر از شش ماه دیگر بیست و یکمین دوره رقابت‌های جام جهانی 2018 فوتبال در روسیه آغاز می شود آیین قرعه‌کشی رقابت‌های جام جهانی روسیه برگزار شد و ۳۲ تیم حاضر در این رقابت‌ها حریفان خود را شناختند. اجرای مراسم قرعه‌کشی رقابت‌های جام جهانی 2018 روسیه…
تیم ملی ایتالیا

عدم صعود تیم ملی ایتالیا به جام جهانی

تیم ملی فوتبال ایتالیا (به ایتالیایی: Nazionale di calcio dell’Italia) نماینده ایتالیا در رقابت‌های فوتبال است و توسط فدراسیون فوتبال ایتالیا (FIGC) مدیریت می‌شود. ایتالیا با چهار دوره قهرمانی در سال‌های ۱۹۳۴ (میلادی)، ۱۹۳۸، ۱۹۸۲ و ۲۰۰۶، به …
بهترین مکان برای تماشای ستارگان

بهترین مکان برای تماشای ستارگان

تماشای آسمان پرستاره در شب یکی از لذت‌های بزرگ زندگی است که به لطف شهرنشینی از آن محروم هستیم. حدود ۸۰ درصد از آمریکایی‌ها که در نواحی شمالی آمریکا زندگی می‌کنند به دلیل آلودگی‌های نوری قادر به تماشای ستارگان در شب نیستند. البته تهران خودمان ه…
کلیسا

ده کليسای برتر دنيا

1.کلیسای جامع سنت واسیل (واسیلی مقدس)(روسی: Собор Василия Блаженного) یک کلیسای جامع در میدان سرخ، مسکو روسیه است که به دستور ایوان مخوف ساخته شد. این کلیسا در مرکز مسکو قرار داشت و بلندترین بنای مسکو تا سال ۱۶۰۰ به شمار می‌رفت. سازه اصلی «…
صربستان

جاذبه های توریستی صربستان

صربستان در جنوب شرقی اروپا قرار دارد. پایتخت صربستان شهر بلگراد است. صربستان حدودا ۱۵ قله با ارتفاع بیش از ۲۰۰۰ متر بالاتر از سطح دریا دارد و پنج پارک ملی به نام‌های دیِرآپ (Djerdap)، تارا (Tara)، کوپائونیک (Kopaonik)، سارمانتین (Sar ‎Mounta…

ثبت نام لاتاری گرین کارت آمریکا

ثبت نام لاتاری گرین کارت آمریکا، ساده ترین و ارزان ترین روش اقامت قانونی و دائم آمریکا است که هر ساله در اکتبر شروع و در نوامبر به پایان میرسد.   لاتاری آمریکا چیست؟ گرین کارت یک مجوز برای اقامت دائم در کشور مورد نظر است. گرین کارت به…
معرفی ورزشگاه های اسپانیا

معرفی پنج ورزشگاه بزرگ کشور اسپانیا

کشور اسپانيا حدود 73 استاديوم ورزشی دارد که برخي از آنها چند منظوره مي باشند، در این مجموعه به معرفي 5 ورزشگاه برتر این کشور خواهيم پرداخت. اگر از علاقه‌مندان به فوتبال یا از مسافران کشور اسپانیا هستید، پیشنهاد می‌کنیم این مقاله را بخوانید. ·ورزشگ…
Job-interview

نکات مهم روز مصاحبه اخذ ویزای شنگن در سفارت ها

آیا تا به حال در مورد اهمیت مصاحبه اخذ ویزای شنگن از خود سوال کرده اید؟ در این مطلب شما را با اشتباهات رایج در مصاحبه اخذ ویزای شنگن آشنا می کنیم تا بتوانید با یک مصاحبه خوب، شانس گرفتن ویزا را افزایش دهید. اگر درخواست ویزای شنگن شما رد شد، یک د…
وقت سفارت اسپانیا
5 (100%) 3 votes
وقت سقارت | وقت سقارت ایتالیا | وقت سفارت فرانسه
عضویت در کانال تلگرام