وقت سفارت فنلاند

وقت سفارت فنلاند و وقت ویزا فنلاند و وقت کنسولگری فنلاند

پرداخت هزینه تعیین وقت سفارت

مدارک لازم جهت دریافت وقت سفارت فنلاند

جدید ترین و سریع ترین روش دریافت وقت سفارت ، روش آنلاین می باشد که مجموعه ویزا پارت با استفاده از این روش در کم ترین زمان ممکن اقدام به اخذ وقت سفارت فنلاند می کند.برای دریافت وقت سفارت فنلاند بصورت اینترنتی با شماره های 09031991712 یا 86043219 و 86044395 تماس بگیرید.

منتظر دریافت وقت سفارت خود باشید

مدارک لازم جهت دریافت وقت سفارت فنلاند

  1. عکس یا کپی صفحه اول پاسپورت
  2. عکس 4*3
  3. شماره تلفن در دسترس ، جهت هماهنگی و پیگیری
مدارک تعیین وقت سفارت

مراحل اخذ وقت سفارت فنلاند

  • تماس با مجموعه ویزا پارت به شماره 09031991712 یا 86043219 و 86044395
  • ارسال مدارک لازم از طریق تلگرام به شماره 09031991712
  • تعیین وقت سفارت توسط ما
  • واریز مبلغ تعیین شده توسط شما
  • ارسال وقت سفارت کشور فنلاند توسط ما

نکات مربوط به وقت سفارت فنلاند

عدم دریافت وقت سفارت فنلاند

در صورتی که سفارتی به هر جهت (ازدحام مسافر ، دستور کارگزار سفارت ، دستور سفیر یا دولت آن کشور و…) در آن ماه به مسافران وقتی داده نشود ، ویزا پارت هیج مسئولیتی بابت این مسئله ندارد .

توجه داشته باشید هزینه دریافت وقت پس دریافت کانفرم گرفته خواهد شد.

نقصی مدارک

درصورت وجود نقصی در مدارک ارائه شده به سفارت ویزا پارت مسئولیتی بابت مشاوره و توضیح بابت مدارک برای هر سفارت ندارد

ریجکت شدن مسافر

درصورت عدم ویزا شدن ویزاپارت هیچ مسئولیتی در این رابطه نخواهد داشت

تماس با پارت ویزا

جهت تماس با پارت ویزا با شماره    (4 خط ویژه )  02186043219 یا 09031991712  تماس حاصل نمایید

همکاری با آژانس ها

ویزا پارت با تمامی آژانس های گردشگری و همکاران در زمینه دریافت وقت سفارت با نرخ کمتر همکاری خواهد کرد .

زمان تعیین وقت سفارت فنلاند

زمان تعیین وقت سفارت شما در یک بازه زمانی 5 تا 20 روز خواهد بود و هیچ قولی برای دریافت ئقت در یک روز خاص داده نمی شود

ارسال مدارک و پاسپورت برای وقت سفارت فنلاند

لطفامدارک زیر را ارسال نمایید : 

تصویرصفحه اول پاسپورت باکیفیت مناسب 

تصویر برگه رزور هتل در صورت وجود

تصویر 3*4 را به شماره ایرانسل 09303191712 یا آی دی تلگرام italiatime@ ارسال کنید 

ارسال سریع از طریق دکمه زیر میسر می باشد.

وقت سفارت فنلاند

شما می توانید برای اخذ وقت سفارت کشور فنلاند در تهران از خدمات مجموعه ویزا پارت استفاده کرده و در کمترین زمان ممکن اقدام به اخذ وقت سفارت فنلاند نمایید

تعیین وقت سفارت فنلاند در تهران

جهت درخواست ویزا برای تقریباً تمامی سفارت خانه ها نیاز به وقت قبلی میباشد و متقاضیان جهت تحویل مدارک ، انجام مصاحبه و انگشت نگاری در روز تعیین شده به سفارت مراجعه میکنند.هر سفارت خانه ای سیاست های خاص خودش را جهت اعطاء نوبت دارا میباشد و بنا به تعداد درخواست ها، روزهای مختلفی جهت درخواست ویزا به متقاضیان اعطاء میکنند.

درباره فنلاند

کشور فنلاند یکی از کشورهای اسکاندیناوی است که در شمال اروپا واقع شده و از غرب با سوئد٬ از شمال با نروژ و از سمت شرق با کشور روسیه هم مرز است. این کشور از لحاظ وسعت هشتمین کشور در اروپا می باشد و همچنین از لحاظ جمعیت پراکنده ترین جمعیت را در بین کشورهای اروپایی داراست.
درباره فنلاند


جمعیت و زبان فنلاند

جمعیت این کشور ۵.۵ میلیون نفر می باشد که ازاین تعداد ۹۰٪ آن به زبان فنلاندی و بقیه به زبان سوئدی و سایر زبان ها صحبت می کنند.

آب و هوای فنلاند

فنلاند آب و هوا در فنلاند بسیار متغیر است و زمستان های آن بسیار طولانی و سرد می باشد. بالعکس تابستان ها در این کشور گرم و کوتاه می باشد. بطور کلی فنلاند را می توان کشوری ۴ فصل نامید. در تابستان ها معمولا روزها تا ۲۰ ساعت بسته به نقطه ای که شهر در آنجا واقع شده نیز می رسد و شبها معمولا کوتاه می باشد.

وقت سفارت فنلاند

اقتصاد فنلاند

بزرگترین بخش اقتصاد فنلاند را خدمات تشکیل داده و پس از آن نیز تولید و پالایش بیشترین بخش اقتصادی این کشور می باشد. مهمترین صنایع این کشور را برق٬ جنگل داری٬ مواد شیمیایی٬ ماشین سازی و هر نوع صنعتی که با فولاد در ارتباط باشد تشکیل می دهد.
چند موضوع جالب در مورد کشور فنلاند:
  • دارای کمترین دولت شکست خورده در دنیا
  • بهترین کشور برای مادران
  • چهارمین رتبه جهان برای رفاه کودکانش
  • یکی از بهترین کشورها در اجرای قانون
  • یکی از ۱۰ کشور دنیا برای تجارت
  • دارای هفتمین سطح رفاه در دنیا
  • چهارمین کشور در نوآوری
  • یکی از شادترین کشورهای دنیا
  • یکی از صلح آمیز ترین کشورهای دنیا

آدرس سفارت فنلاند در تهران

برای مراجعه به سفارت کشور فنلاند در تهران می توانید به نشانی تهران خيابان شریعتی، خيابان میرزاپور (سهيل سابق)، کوچه حدادیان ، پلاک 2 7 مراجعه فرمایید. در صورت مراجعه حتما از ساعات کاری سفارت فنلاند در تهران مطلع شوید.

تلفن سفارت فنلاند در تهران

برای برقراری تماس با سفارت کشور فنلاند در تهران با شماره ی 23512250 تماس بگیرید.

ساعات پاسخگویی تلفنی سفارت روزهای یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت 13:30 تا 15:30

اخذ وقت سفارت

فاکس سفارت فنلاند در تهران

شما می توانید با استفاده از شماره 22236230 ، از طریق فاکس ، با سفارت کشور فنلاند در تهران در ارتباط باشید.

ایمیل سفارت فنلاند در تهران

مسافرین محترمی که قصد برقراری ارتباط با سفارت فنلاند را دارند می توانند با استفاده از ایمیل این سفارت به نشانی

visa.teh@formin.fi با سفارت کشور فنلاند در تهران ، در تماس باشند.

ویزای تحصیلی فنلاند

هزینه زندگی در فنلاند همانند سایر کشورهای اسکاندیناوی می باشد و دانشجو هنگام اقدام برای کارت اقامت و یا ویزای دانشجویی باید حداقل(500-600 یورو در ماه) را نشان دهد ولی این هزینه حداقل می باشد و هزینه های زندگی دانشجویی تا 700 الی 900 یورو در ماه نیز می تواند باشد. هزینه ها بستگی به محل زندگی و دانشگاه دارد. دانشجویان می توانند کار نیمه وقت (۲۵ ساعت در هفته) برای پوشش هزینه هایشان انجام دهند و حداقل مهارت زبانی (سوئدی و یا فنلاندی) احتیاج می باشد.
وقت سفارت فنلاند

وقت سفارت فنلاند

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا تحصیلی

  • پر کردن اپلیکیشن فرم
  • یک عدد عکس سایز پاسپورتی
  • پاسپورت معتبر (دقت نمایید که پاسپورت حتما باید امضا داشته باشد)
  • نامه پذیرش
  • مدرکی نشاندهنده محل اقامت شما در فنلاند
  • نامه بانکی به اسم شخص متقاضی به میزان حداقل ۶۷۲۰ یورو هزینه زندگی در سال و یا ۵۶۰ یورو در ماه (نامه بانکی به اسم والدین متقاضی و یا شخص دیگر مورد قبول نمی باشد)
  • مدرک نشاندهنده هرگونه بورسیه دریافتی
  • نامه ای حاوی اطلاعات تماس کنونی متقاضی و شماره تلفن بمنظور پست کارت اقامت
  • مبلغ ۳۳۰ یورو هزینه ویزا
  • مدرک بیمه درمانی

مدارک تکمیلی برای سفرهاي تجاري فنلاند

  •  دعوت نامه رسمی از شرکت يا سازمان میزبان در فنلاند
  • پروانه ثبت شرکت یا سازمان ایرانی همراه با ترجمه
  • فتوکپی کلیه مدرک تحویلی به سفارت باید بر روی برگه استاندارد  A4 (کاغذ با سایز استاندارد)
  • گواهي رسمي به زبان انگليسي از شركت/ سازمان/ موسسه ای که در آن مشغول به کار هستید با ذكر هدف از سفر و تاريخ سفردعوتنامه رسمي از شركت/ سازمان/ موسسه  ميزبان در فنلاند با ذكر اطلاعات دعوت كننده و دعوت شونده از قبيل (نام / تلفن/  نشاني و آدرس پست الكترونيكي) مدت سفر و تعهدات مالي دعوت شونده الزامي است.
  • تاييديه بانكي متقاضي  يا كارفرما  به زبان انگليسي به همراه گزارش ريز كاركرد حساب بانكي مربوط به شش ماه گذشته ولي با مشخصات انگلیسي شخص دارنده حساب
  • سفارت ممکن است علاوه بر مدارک فوق از متقاضی درخواست مدارک دیگری نماید.

مدارک تکمیلی برای ویزای توریستی فنلاند

  • حضور شخص متقاضي الزامي است.
  • گذرنامه معتبر( با حداقل اعتبار 3ماه پس از پايان سفر مورد درخواست و دارا بودن 2 صفحه خالي)
  • شناسنامه به همراه ترجمه رسمي به زبان انگليسي و كپي از صفحات شناسنامهفرم تكميل شده درخواست رواديد (لطفا فرم را قبل از حضور در سفارت تکمیل کنید و فقط امضاء فرم را در حضور مسئول دریافت مدارک انجام دهید.)
  • درخواست کننده و همراهان او بایستی هر کدام فرم درخواست ویزای جداگانه تکمیل کنند.
  • يك قطعه عكس رنگي كه از تاريخ آن شش ماه نگذشته باشد، سايز عكس بايد4X6 تمام رخ بدون رتوش و با زمينه كاملاً سفيد باشد.
  • فتوكپي از صفحه اول گذرنامه و از ساير صفحات پر شده با رواديد و مهرها ( روي كاغذ (A4
  • اتباع خارجي مقيم ايران بايد اجازه اقامت و اجازه كار خود را ارائه دهند.
  • دعوتنامه از فنلاند با ذكر اطلاعات دعوت كننده و دعوت شونده از قبيل (نام/ تلفن/نشاني و آدرس پست الكترونيكي) مدت سفر و تعهدات مالي دعوت شونده الزامي است.
  • فتوكپي اقامت و يا پاسپورت شخص دعوت كننده براي رواديد ديدار از اقوام و دوستان
  • تاييديه حساب بانكي به زبان انگليسي با گزارش ريز كاركرد حساب بانكي مربوط به شش ماه گذشته ولي با مشخصات انگلیسي شخص دارنده حساب
  • چنانچه شاغل هستيد بايد  معرفي نامه شغلي و آخرين فيش حقوقي به همراه ترجمه انگليسي تهيه شود.
  • در صورت عدم  تمايل به ارايه اصل ترجمه انگليسي اسناد و مدارك خود بايد  اصل و كپي ترجمه آنها را تهيه نماييد تا سفارتپس از رويت اصل آنها  فقط اقدام به  نگهداري از كپي آنها بنمايد.
  • اجازه نامه  والدين در صورتيكه متقاضي كمتر از 18 سال سن داشته باشد يا امضاي والدين (هم پدر وهم مادر) در فرم درخواست رواديد فرزندان

درباره فنلاند

سوالات متداول

حداکثر طول مدت روادید چقدر است؟

طولاني ترين نوع رواديد به دارنده آن اجازه می دهد حداکثر تا 90 روز در مدت زمان 6 ماه در محدوده شنگن اقامت نمایدكه پس از آن، شخص بايستي محدوده شنگن را ترك كند. مدت زمان رواديد صادر شده بستگي به دليل سفر متقاضي دارد. در صورتيكه متقاضي در طول شش ماه گذشته به محدوده شنگن سفر كرده باشد، این طول مدت حضور وي در اين محدوده هنگام صدور رواديد جديد، در نظر گرفته خواهد شد.

بیمه نامه مسافرتی مناسب چیست؟

بيمه نامه بايد داراي شرايط زير باشد:

  •  مطابق با اعتبار روادید، تمام مدت اقامت مسافر را پوشش دهد.
  • در کل منطقه شنگن معتبر باشد.
  •  بایستی هزینه های مربوط به  بیماریهاي ناگهانی و حوادث را پوشش داده، در صورت فوت مسافر كليه هزينه هاي بازگرداندن پيكر وي به ايران را تقبل نمايد.
  • حداقل سقف آن سي هزار یورو يا معادل آن به ساير ارزهاي معتبر باشد. (مثلا 50000 دلار آمريكا)
  • در خصوص صدور روادید با اعتبار ورود متعدد ، متقاضی بايستي برای اولین سفر خود بلیت هوایی و بیمه نامه معتبر مسافرتی به سفارت ارایه نمايد و علاوه بر اين در زمان درخواست روادید در فرم درخواست، قسمت مربوط به تعهد نامه در تهیه بیمه مسافرتی برای سفرهای بعدي را نيز امضاء نماید.

کدام شرکتهای بیمه مورد قبول هستند؟

شرکتهای بیمه ایرانی ذیل مورد تایید شرکت بیمه MAPFRE است.

– بیمه آسیا – بیمه دانا – بیمه پاسارگاد – بیمه پارسیان – بیمه البرز – بیمه سامان – بیمه توسعه – بیمه معین – بیمه رازی – بیمه نوین – بیمه کارآفرین

اگر متقاضی زیر سن 18 سال باشد؟

  • متقاضیان زیر 18 سال بایستي فرم درخواست روادید جداگانه تکمیل نمایند حتی اگر نام آنها در گذرنامه والدين بوده و فاقد گذرنامه مجزا باشند. کودکان با سن 16  سال و بيشتر حتما بايستي گذرنامه جداگانه داشته باشند. تنها استثناء در اين مورد برای خانم هايي است كه نام آنها در گذرنامه  همسرانشان است.
  • هم پدر و هم مادر متقاضي زير 18 سال و یا سرپرست قانونی او بايستي فرم درخواست رواديد وي را در حضور متصدی رواديد سفارت، امضاء كنند.
  • ارائه رضايت نامه از طرف والدين يا سرپرست قانوني براي متقاضیان  زیر سن 18 سال كه قصد دارند به تنهایی سفر کنند الزامي است. اگر متقاضي كه به سن قانوني نرسيده بخواهد با يكي از والدين خود سفر كند، ارائه رضايت پدر يا مادر وي كه همراه او سفر نمي كند الزامي است و اگر كودك قصد سفر با والد يا والده مجرد خود دارد بايستي مدارك معتبر دال بر تجرد والد يا والده به سفارت ارائه شود.
  • رضایت نامه باید بصورت محضري بوده و طول مدت اقامت در محدوده شنگن در آن ذكر شده باشد.

اگر متقاضی عضوي از خانواده شهروند اتحادیه اروپا باشد؟

  • اعضاء خانواده شهروندان اتحاديه اروپا از پرداخت هزينه رواديد معاف هستند و نيازي به ارائه بيمه نامه مسافرتي يا رزرو بليت پرواز به سفارت نيز ندارند. با اين وجود به تمامي افراد توصيه مي شود قبل از سفر، بيمه نامه مسافرتي معتبر تهيه كنند.
  • همسر يك شهروند اتحادیه اروپا بایستي سند ازدواج یا اصل مدرک ازدواج رسمی ایرانی یا فنلاندی که ثابت كند ازدواج او در هردو کشور به درستی به ثبت رسیده است همراه داشته باشند.
  • طبق قانون اتباع بیگانه، عضو خانواده به موارد زير اطلاق مي شود:
  • همسر شخصي كه شهروند اتحاديه اروپا باشد و در فنلاند زندگي كند.
  • كودكان زير سن 18 سال كه سرپرست قانوني آنها شهروند اتحاديه اروپا بوده و در فنلاند زندگي كند.
  • اگر شخصي كه در فنلاند زندگي مي كند كمتر از 18 سال سن داشته باشد و متقاضي ديدار با او سرپرست  قانوني وي باشد. در اين مورد اثبات قيومت الزامي است.
وقت سفارت فنلاند

وقت سفارت فنلاند

Untitled-1

ده راهنمایی برای صرفه جویی زمان در سفرهای اروپایی

ده راهنمایی برای صرفه جویی زمان در سفرهای اروپایی در این مطلب ده راهنمایی برای صرفه جویی زمان در سفرهای اروپایی برای بازدید مکان های بیشتر در سفر ارائه می شود که در زیر آورده شده است: 1.  برج ایفل: رزرو  بلیط و حاضر شدن حوالی وقت شام …

کدام تورهای خارجی در فصل پاییز رونق می‌گیرند؟

کدام تورهای خارجی در فصل پاییز رونق می‌گیرند؟ روح انسان همواره طالب گشت‌وگذار است بنابراین برای پاسخ به این نیاز باید دنبال مکان‌های جدیدی باشیم. از طرفی هم در انتخاب مقاصد گردشگری باید نهایت احتیاط را کرد که خاطره‌ی خوشی از سفر برایمان به یادگا…
کریسمس

کریسمس در کشورهای مختلف

کریسمس: مهم ترین عید مذهبی در گاهشمار مسیحی، (روز عید پاک به عنوان روز مصلوب شدن و رستاخیز عیسی) است، به خصوص در کشورهای ایالات متحده و کانادا، کریسمس را مهم ترین رویداد سالانه مسیحی محسوب می دارند.   مسیحیان سراسر جهان به همراه د…
معروف ترین و محبوب ترین پل های جهان

معروف ترین ومحبوب ترین پل های جهان

معروف ترین ومحبوب ترین پل های جهان پل های جهان در گذشته تنها به عنوان راهی برای اتصال دو منطقه مجزا برای دسترسی آسان‌تر، افزایش کارایی بود و معمولا روی رودخانه‌ها، جویبارها و یا دریاچه‌ها  ساخته می‌شدند. اما در معماری مدرن امروزه،چیزی فراتر از ن…
گرانترین کشورهای توریستی جهان

گرانترین کشورهای توریستی جهان

گرانترین کشورهای توریستی جهان گرانترین کشورهای توریستی جهان بر اساس آخرین رتبه بندی بانک جهانی، کشورهای سوییس و نروژ گرانترین کشورهای دنیا به حساب می آیند. جاذبه‌های گردشگری زیادی در سراسر جهان وجود دارد که هر کدام در دل یکی از کشورهای دنیا قر…
کشور های اروپای شرقی

سفری به کشور های اروپای شرقی

کشور های اروپای شرقی کشور های اروپای شرقی نسبت به بخش غربی توریست‌پذیری کمتری دارد اما این به آن معنی نیست که مکان دیدنی کمتری در آن وجود دارد. در واقع، کشورها مملو از قلعه‌ها و چشم‌اندازهای روشنی است که نظر هر انسان کنجکاوی را به خود جلب …
واکسن های مورد نیاز گرین کارت و برندگان لاتاری

واکسن های مورد نیاز گرین کارت و برندگان لاتاری

واکسن های سفر به آمریکا : افرادي كه جهت دريافت كارت سبز اقامت در آمريكا اقدام مي نمايند با توجه به سن آنها نياز به تزريق واکسن های سفر به آمریکا از طرف سفارت آن كشور را دارند. این افراد می توانند با مراجعه به انستيتو پاستور ايران و با در د…
بهترین فصل حراج در فرانسه

بهترین فصل حراج در فرانسه

بهترین فصل حراج در فرانسه فرانسه برای خریددر اروپا محل بسیار خوبی است. شما در ھر فصلی می توانید در کشورھای اروپایی خرید کنید اما به واقع زمان خرید موقعی است که حراج اجناس در سال اتفاق می افتد. حراج ھای کشور فرانسه طرفداران زیادی در بین گردشگر…
سفر به اروپا

راهنمای کامل سفر به اروپا !

راهنمای سفر به اروپا سفری شگفت انگیز به قاره ی اروپا !!! سفر به اروپا میتواند برای شما از جذاب ترین سفر هایتان باشد . اروپا یکی از مکان هایی است است که سالانه گردشگران زیادی از سراسر دنیا از جمله ایران، به آن‌جا سفر می‌کنند. هرکدام از …
وقت سفارت فنلاند
5 (100%) 1 vote
عضویت در کانال تلگرام