وقت سفارت یونان

تعیین وقت سفارت یونان و وقت ویزا یونان و وقت کنسولگری یونان

پرداخت هزینه تعیین وقت سفارت

تعیین وقت سفارت یونان بصورت آنلاین

جدید ترین و سریع ترین روش دریافت وقت سفارت ، روش آنلاین می باشد که مجموعه ویزا پارت با استفاده از این روش در کم ترین زمان ممکن اقدام به اخذ وقت سفارت یونان می کند.برای دریافت وقت سفارت یونان بصورت اینترنتی با شماره های 09031991712 یا 86043219 و 86044395 تماس بگیرید.

درباره ویزا پارت

مدارک لازم جهت دریافت وقت سفارت یونان

  1. عکس یا کپی صفحه اول پاسپورت
  2. عکس 4*3
  3. شماره تلفن در دسترس ، جهت هماهنگی و پیگیری
  4. تکمیل فرم ویزای شنگن
منتظر دریافت وقت سفارت خود باشید

مراحل اخذ وقت سفارت یونان

  1. تماس با مجموعه ویزا پارت به شماره 09031991712 یا 86043219 و 86044395
  2. ارسال مدارک لازم از طریق تلگرام به شماره 09031991712
  3. تعیین وقت سفارت توسط ما
  4. واریز مبلغ تعیین شده توسط شما
  5. ارسال وقت سفارت کشور یونان توسط ما

نکات مربوط به وقت سفارت یونان

عدم دریافت وقت ویزا یونان

در صورتی که سفارت یونان به هر جهت (ازدحام مسافر ، دستور کارگزار سفارت ، دستور سفیر یا دولت آن کشور و…) در آن ماه به مسافران وقتی داده نشود ، ویزا پارت هیج مسئولیتی بابت این مسئله ندارد .

توجه داشته باشید هزینه دریافت وقت پس دریافت کانفرم گرفته خواهد شد.

نقصی مدارک

درصورت وجود نقصی در مدارک ارائه شده به سفارت ویزا پارت مسئولیتی بابت مشاوره و توضیح بابت مدارک برای هر سفارت ندارد

ریجکت شدن مسافر

درصورت عدم ویزا شدن ویزاپارت هیچ مسئولیتی در این رابطه نخواهد داشت

تماس با پارت ویزا

جهت تماس با پارت ویزا با شمارهای 02186043219 و 02186044395 یا 09031991712  تماس حاصل نمایید

همکاری با آژانس ها

ویزا پارت با تمامی آژانس های گردشگری و همکاران در زمینه دریافت وقت سفارت با نرخ کمتر همکاری خواهد کرد .

زمان تعیین وقت

زمان تعیین وقت سفارت شما در یک بازه زمانی 5 تا 20 روز خواهد بود و هیچ قولی برای دریافت وقت در یک روز خاص داده نمی شود

ارسال مدارک برای وقت سفارت کشور یونان

لطفامدارک زیر را ارسال نمایید : 

تصویرصفحه اول پاسپورت باکیفیت مناسب

فرم ویزای شنکن که در انتهای این صفحه جهت دانلود قرار دارد

تصویر 3*4 را به شماره ایرانسل 09303191712 یا آی دی تلگرام italiatime@ ارسال کنید 

ارسال سریع از طریق دکمه زیر میسر می باشد.

اطلاعاتی در مورد تعیین وقت سفارت یونان ؟

از جمله خدمات مجموعه ویزا پارت ، اخذ وقت سفارت یونان می باشد

تعیین وقت سفارت یونان در تهران چگونه است ؟

شما می توانید برای اخذ وقت سفارت یونان ، از خدمات مجموعه ویزا پارت استفاده کرده و از جدیدترین روش برای تعیین وقت سفارت استفاده کنید زیرا امروزه برای دریافت وقت سفارت ، دیگر احتیاجی به مراجعه حضوری و قرار گرفتن در صف های طولانی نیست.

آدرس سفارت یونان در تهران چیست ؟

ساعات کاری سفارت کشور یونان در تهران روزهای یکشنبه تا پنج شنبه از ساعت 10 الی 12 می باشد. همچنین جهت اخذ ویزا در روزهای دوشنبه و سه شنبه می توانید به سفارت مراجعه کنید.

آدرس سفارت کشور یونان به نشانی تهران ، خیابان نلسون ماندلا (آفریقای سابق) ، بلوار اسفندیار ، پلاک 43

تلفن سفارت یونان در تهران چیست ؟

برای تماس با سفارت کشور یونان در تهران می توانید با شماره 22053784 و 22050533 تماس حاصل فرمایید.

نحوه گرفتن وقت سفارت یونان چیست ؟

برای تعیین وقت سفارت یونان می توانید با مجموعه ویزا پارت به شماره 09031991712 یا 86043219 و 86044395 تماس حاصل فرمایید.

تعیین وقت سفارت یونان بصورت آنلاین چگونه است ؟

جدید ترین و سریع ترین روش دریافت وقت سفارت ، روش آنلاین می باشد که مجموعه ویزا پارت با استفاده از این روش در کم ترین زمان ممکن اقدام به اخذ وقت سفارت یونان می کند.برای دریافت وقت سفارت یونان بصورت اینترنتی با شماره های 09031991712 یا 86043219 و 86044395 تماس بگیرید.

مراحل اخذ وقت سفارت یونان چیست ؟

  1. تماس با مجموعه ویزا پارت به شماره 09031991712 یا 86043219 و 86044395
  2. ارسال مدارک لازم از طریق تلگرام به شماره 09031991712
  3. تعیین وقت سفارت توسط ما
  4. واریز مبلغ تعیین شده توسط شما
  5. ارسال وقت سفارت کشور یونان توسط ما

مدارک لازم برای تعیین وقت سفارت یونان چیست ؟

  • عکس یا کپی صفحه اول پاسپورت
  • عکس 4*3
  • شماره تلفن در دسترس ، جهت هماهنگی و پیگیری
  • فرم ویزای شنگن (جهت دانلود به پایین صفحه مراجعه نمایید)

وقت تجاری سفارت یونان چگونه است ؟

اقامت کاری در یونان برای افرادی که اتباع کشورهای خارج از اتحادیه اروپایی هستند بسیار سخت است مطابق مقررات مهاجرت یونان اصلاحی سال ۲۰۰۵، این اشخاص برای ماندن بیش از ۹۰ روز در یونان و کار کردن باید ویزای اجازه کار کردن را دریافت نمایند این ویزا نوع D خوانده میشود و به کسانی اعطا میشود که قبلا در یونان به ایشان پیشنهاد کاری شده باشد یا بخواهد به شعبه یونانی شرکتی که درکشور خود در آن کار میکند منتقل شود. در خصوص کسانی که قبلا پیشنهاد کاری به ایشان شده است لازم است دفتر نیروی انسانی یونان توانایی متقاضی را تایید کرده باشد بدین نحو که از اتباع یونان یا اتحادیه اروپا کسی را برای گماردن در آن شغل پیدا نکرده اند و شاید از متقاضی ودیعه هم خواسته شود.

مدارک لازم برای ویزای تجاری سفارت یونان چیست ؟

  • شناسنامه (نیاز به ترجمه ی رسمی دارالترجمه و کپی از تمامی صفحات آن)
  • گذرنامه : مدت اعتبار حداقل دو ماه بیش از خاتمه اعتببار ویزای درخواستی  (کپی کلیه صفحات روی کاغذ A4)
  • پر کردن فرم درخواست روادید برای هر فرد بصورت جداگانه
  • دعوتنامه (در صورتی که از شخص و یا سازمان و یا نهاد خاصی دعوتنامه دارید)
  • دو قطعه عکس 4 *6 (عکس رنگی , به تازگی گرفته شده باشد , واضح , بدون عینک , گردی صورت کاملا معلوم باشد )
  • گواهی حساب بانکی

       الف- حساب جاری : کارکرد شش ماه آخر        ب- حساب های دیگر (اعم از پس انداز و غیره )        

  • ضمانت نامه بانکی به ارزش صد میلیون ریال به ازای هر نفر
  • مدرک تحصیلی (ترجمه ی رسمی دارالترجمه از آخرین مدرک تحصیلی و دو سری کپی از آن )
  • سند ملکی (ترجمه ی رسمی دارالترجمه از سند ملکی متقاضی یا همسر به همراه کپی از تمامی صفحات آن , اختیاری می باشد)
  • گواهی اشتغال به کار
  • الف- پزشکان : ترجمه پروانه مطب و ترجمه کارت نظام پزشکی ممهور به مهر دادگستری
  • ب- مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب ممهور به مهر دادگستری
  • ج- مشاغل دولتی : ارائه گواهی اشتغال به کار از سازمان یا نهاد مربوطه فیش حقوقی و ترجمه رسمی هر دو مدرک به انگلیسی در دارالترجمه رسمی ، ممهور به مهر دادگستری
  • ه- دانش آموزان، دانشجویان ، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه : نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار از مدرسه و یا دانشگاه مربوطه به همراه ترجمه آن ممهور به مهر دادگستری و مهر تائید اداره مجلات وزارت امور خارجه
  • پول نقد (مبلغ 60 یورو پول نقد برای ارائه به سفارت)
  • هتل (اصل و تصویر رزرو هتل یا هتل ها در صورت دارا بودن برنامه ی سفر)
  • بلیط هواپیما (رزرو بلیط هواپیما)
  • بیمه ی مسافرتی برای تمام زمان اقامت در کشور یونان به همراه اصل و کپی آن روی A4
  • در صورت داشتن سند مالکیت غیر منقول(بنام متقاضی) ارائه اصل و ترجمه آن ممهور به مهر دادگستری و مهر تائید اداره مجلات وزارت امور خارجه

نکته1: متقاضیان وقت سفارت و ویزای یونان با توجه به شرایط شغلی و یا تحصیلی خود نیاز به آماده کردن مدارک های دیگری نیز دارند که می بایست برای اخذ ویزای یونان به سفارت یونان تحویل دهند و تمامی مدارک گفته شده نیاز به ترجمه ی انگلیسی و یا یونانیی دارند.

نکته2 : در صورت داشتن دعوتنامه همراه داشتن آن الزامی است.

وقت توریستی سفارت یونان چیست ؟

وقت توریستی سفارت یونان به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد بازدید از کشور یونان را دارند؛ این ویزا معمولاً به صورت یک ماهه صادر می‌شود و متقاضی اجازه‌ی اقامت بیشتر از سی روز بعد از تاریخ صدور ویزا را ندارد.در صورت تقاضای ویزای یونان، مصاحبه انجام می‌گیرد و حضور متقاضی ضروری است. وقت مصاحبه تنها به صورت تلفنی داده خواهد شد.اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای روادید است.

مدارک لازم برای ویزای توریستی سفارت یونان چیست ؟

  • شناسنامه (نیاز به ترجمه ی رسمی دارالترجمه و کپی از تمامی صفحات آن)
  • گذرنامه (کپی از پنج صفحه ی اول پاسپورت و صفحاتی که مهر ویزا یا لیبل ویزا دارند)
  • فرم تکمیل شده ی ویزای شینگن
  • دعوتنامه (در صورتی که از شخص و یا سازمان و یا نهاد خاصی دعوتنامه دارید)
  • دو قطعه عکس 4 * 3 (عکس رنگی , به تازگی گرفته شده باشد , واضح , بدون عینک , گردی صورت کاملا معلوم باشد , عکس از بالای شانه تا بالای سر باشد)
  • پرینت حساب بانکی 3 ماه گذشته با گردش مالی مناسب
  • ضمانت نامه بانکی به ارزش صد میلیون ریال به ازای هر نفر
  • مدرک تحصیلی (ترجمه ی رسمی دارالترجمه از آخرین مدرک تحصیلی و دو سری کپی از آن )
  • سند ملکی (ترجمه ی رسمی دارالترجمه از سند ملکی متقاضی یا همسر به همراه کپی از تمامی صفحات آن , اختیاری می باشد)
  • پول نقد (مبلغ 60 یورو پول نقد برای ارائه به سفارت)
  • هتل (اصل و تصویر رزرو هتل یا هتل ها در صورت دارا بودن برنامه ی سفر)
  • بلیط هواپیما (رزرو بلیط هواپیما)
  • بیمه ی مسافرتی برای تمام زمان اقامت در کشور یونان به همراه اصل و کپی آن

نحوه دریافت وقت تحصیلی سفارت یونان چگونه است ؟

اگر قصد تحصیل در یونان دارید و یا برای مهاجرت به یونان برنامه ریزی کرده اید با ما همراه باشید تا برای شما اطلاعاتی از این کشور که در جنوب شرقی اروپا قرار گرفته است برای شما بدهیم.یونان یکی از کشور های مناسب برای تحصیل می باشد,زیرا با اکثر دانشگاههای اروپا تبادل استاد و همچنین ارتباطات بین اساتید و دانشجوها بر قرار می باشد.

در اکثر دانشگاه های یونان تدریس به زبان یونانی می باشد که اگر شما به زبان یونانی تسلط خاصی ندارید و زمان برای دوره زیان یونانی دارید می توانید با هزینه و مدت زمان ۳ ماهه زبان که ۱۵۰۰ یورو هزینه می برد و همچنین تحصیل سالیانه در یونان حدود ۶۵۰۰ یورو هزینه می برد .(البته بستگی به شهرها و رشته های انتخاب شده در یونان دارد)در بعضی از دانشگاه های یونان که رشته خاص تدریس می شود باید مسلط به زبان انگلیسی باشید.

مدارک لازم جهت وقت تحصیلی سفارت یونان چیست ؟

  1. ویزای دانشجوی که از کنسولگری یونان باید دریافت کنید.
  2. مدارک شناسایی معتبر :گذرنامه، عکس
  3. گواهی نامه از حمایت مالی( اثبات منابع مالی)
  4. گواهی عدم سو پیشینه
  5. گواهی سلامت
  6. ریز نمرات تحصیلی
  7. گواهینامه زبان
  8. نامه پذیرش تحصیلی از دانشگاه­های یونان

یونان را بیشتر بشناسیم …

یونان در جنوب شرقی اروپا قرارگرفته و پایتخت آن آتن است. یونان به عنوان مهد دموکراسی ، بازی های المپیک ، نمایشنامه نویسی در اروپا و جهان شناخته می شود. یونان دارای تاریخ و فرهنگ گسترده می باشد.

وقت سفارت یونان معرفی کشور یونان

وقت سفارت یونان معرفی کشور یونان

وقت سفارت یونان معرفی کشور یونان معرفی کشور یونان

اقتصاد کشور یونان چگونه است ؟

عمده ترین منبع درآمد زایی کشور یونان از صنعت گردشگری است و این صنعت برای این کشور بسیار حیاتی و مهم است. در چند سال اخیر اقتصاد یونان بخاطر بدهی های خارجی دچار بحران و مشکل فراوان شده است.

فرهنگ یونان چطور است ؟

کشور یونان از نظر علمی و بویژه فلسفه بسیار غنی است و مهمترین مهد بیشتر هنرها مخصوصا تئاتر در این کشور و بویژه شهر آتن است. مردم  يونان تحت‌تاثير فرهنگ غربي كاملاً متاثر از مسائلي مانند: آزادي در انتخاب لباس،برابري زن و مرد ، روابط آزاد پسر ودختر قرار گرفته‌اند با اين‌حال خانواده جايگاه ويژه‌اي دارد و بنياد خانواده از نهادهاي اجتماعي تاثير‌گذار بر رفتار مردم محسوب مي‌گردد.
زنان در جامعه يونان پس از ازدواج كاملاً به اصالت خانواده معتقدند و اعضاي يك خانواده همانند جوامع اسلامي نسبت به هم داراي عاطفه و احساسات گرم مي‌باشند .

مردم يونان متاثر از فرهنگ باستان خود و نگاه مثبت به تاريخ ايران نسبت به مردم ايران و ساير مردم شرق ( به استثناء تركيه ) نگاه مثبت دارند و برحسب رسوم بجا مانده از قبل در مواجه با ايراني‌ها احساس مثبت خود را بروز مي‌دهند. يكي از رسوم موجود در ميان مردم حضور مداوم و طولاني مدت در كافه ، رستوران‌هاست كه در فصول مختلف و بويژه در بهار و تابستان در رستوران‌هاي نزديك ساحل اوقات خود را سپري مي‌كنند و با نوشيدن يك يا دو قهوه چند ساعت به گفتگو و تبادل‌نظر مي‌پردازند.

فرهنگ کشور یونان برای وقت سفارت یونان

فرهنگ کشور یونان برای وقت سفارت یونان

فرهنگ کشور یونان فرهنگ کشور یونان فرهنگ کشور یونان

ورزش در یونان چگونه است ؟

مهد بازی های المپیک کشور یونان است که برای نخستین بار در سال 776 قبل از میلاد برگزار شده است و همچنین این کشور دوبار به عنوان میزبان بازی های المپیک در سال های 1896 و 2004 انتخاب شد.

مذهب مردم کشور یونان چیست ؟

جامعه يونان  در ميان كشورهاي غربي مذهبي‌ترين مردم را داراست، كه كليسا نقش بارزي در جامعه دارد و علي‌رغم جدا بودن دين از  سياست ،اما كليسا يكي از پايه‌هاي قدرت است و مردم يونان تحت‌تاثير مذهب و براساس آداب رسوم بجا مانده از گذشته به كليسا و  حضور در آن اهميت زيادي مي‌دهند و اغلب مردم اين كشور هنگام عبور از كنار كليسا با حركات خاص مسيحيان به كليسا اداي احترام مذهبي مي‌كنند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Summary
Review Date
Reviewed Item
وقت سفارت یونان
Author Rating
51star1star1star1star1star
وقت سفارت یونان
4.72 (94.44%) 18 votes