ویزا کانادا

اگر شما قصد سفر یا مهاجرت به کانادا را دارید، فرقی ندارد قصد شما از سفر به کانادا چیست و به چه صورت می خواهید به این کشور بروید، به هر حال نیاز به ویزای و اجازه ورود به این کشور را خواهید داشت. در کل دو نوع ویزای کانادا وجود دارد:

  • ویزای موقت کانادا
  • ویزای اقامت دائم کانادا

 

ویزا موقت کانادا

ویزای موقت، نوعی از ویزا است که متقاضی در یک مدت زمان مشخص و محدود اجازه وروبه به کانادا را می گیرد. انواع ویزای موقت عبارتند از:

  • ویزای توریستی کانادا
  • ویزای تحصیلی کانادا
  • ویزای همراه کانادا

برای دریافت وقت سفارت کانادا یا وقت ویزا می توانید با کارشناسان پارت ویزا در تماس باشید.

ویزای توریستی کانادا

همانطور که از عنوان این ویزا مشخص است، برای اهداف توریستی و گردشگری صادر می شود. ویزا توریستی کانادا در حال حاضر به شکل ویزای مولتی کانادا یا همان ویزای 5 ساله، صادر می شوند. در واقع از طرف سفارت کانادا توصیه شده است که افسران صادر کننده ویزا تا جای ممکن این ویزا را به صورت ویزای مولتی صادر کنند. کسانی که ویزای مولتی را در دست دارند طبق قوانین کانادا می توانند تا زمان اعتبار ویزای خود که در واقع همان اعتبار پاسپورت آنهاست در هر زمان و بدون محدودیت وارد کشور کانادا شوند و در هر بار به مدت 6 ماه حضور مداوم داشته باشند. بعد از گذشت 6 ماه کافی است خاک این کشور را حتی برای 6 ساعت ترک کنند سپس دوباره به کانادا برگردند تا اقامت برای 6 ماه آینده بدون مانع باشد.

 

ویزای نرمال توریستی کانادا

این نوع ویزا روند تقاضای ویزا طبق روال معمول انجام خواهد شد. پس از تکمیل مدارک مورد نیاز که لیست آنها در بخش مربوط به فرم‌های درخواست ویزای کانادا در همین صفحه قرار داده‌ شده‌است.

 

سوپر ویزا کانادا

نوعی ویزای توریستی برای کانادا است که شامل والدین و یا پدر بزرگ و مادربزرگ کسی می شود که در کانادا اقامت دائم دارد. یعنی فرد دعوت کننده باید فرزند و یا نوه متقاضی باشد. حداقل حقوق پایه  شخص دعوت کننده در کانادا باید ۲۴۰۰۰ دلار در سال باشد.

مدارکی که برای درخواست سوپر ویزای کانادا از طرف فرد دعوت کننده باید ضمیمه شود شامل مدارک اقامت، مدارک ارزشیابی شرایط مالی و مالیاتی می باشد.

نکته دیگر این است که هزینه های بیمه خدمات درمانی متقاضی باید حداقل به مدت یک سال در خاک کانادا توسط دعوت کننده پرداخت شود و متقاضی باید زیرنظر پزشکان مورد اعتماد سفارت معاینه شود. تاییدیه پزشک مورد اعتماد سفارت به این دلیل است که سلامت متقاضی قبل از ورود به خاک کانادا تایید شود تا اطمینان حاصل شود که هدف اقامت در کانادا درمان و تحمیل هزینه‌های درمانی به دولت کانادا نباشد. اعتبار این ویزا به مدت 10 سال است اما چون که پاسپورت ایرانی فقط به مدت 5 سال اعتبار دارند، این ویزا برای متقاضیان ایرانی 5 ساله است. در ضمن با داشتن این ویزا، اجازه ورود به کانادا چند بار است و در هر بار ورود به کانادا می توان به مدت حداکثر دو سال اقامت داشت. پس از پایان اعتبار پاسپورت متقاضی، لازم به اقدام مجدد نیست و فقط کافی است که برچسب سوپر ویزا بر روی پاسپورت جدید اضافه شود.

 

 ویزای تحصیلی کانادا

از آنجایی که دانشگاه های کانادا، جز بهترین دانشگاه های جهان هستند و تحصیل در آنها، هدف و مقصد بسیاری از دانشجویان و علاقمندان به تحصیل است، متقاضیان ویزای تحصیلی برای این کشور به خصوص در ایران زیاد است.

نظام آموزشی کانادا شامل دو بخش آموزش عمومی و آموزش خصوصی یا غیر انتفاعی می باشد. این تقسیم بندی برای همه مقاطع تحصیلی شامل ابتدایی، متوسطه، تحصیلات تکمیلی و دانشگاهی وجود دارد. برای درخواست ویزای تحصیلی اولین قدم این است که اقدام به پر کردن فرم ارزیابی تحصیلی کانادا کنید.

  • ویزای دانش آموزی کانادا
  • ویزای دانشجویی کانادا
  • ویزای فرصت مطالعاتی کانادا

 

ویزای همراه تحصیلی کانادا (والدین، همسر، فرزند)

در صورتی که قصد سفر به کشور کانادا برای تحصیل را دارید و دغدغه همراه بودن با همسر و یا فرزندانتان و یا والدین خود را دارید باید برای آنها از طریق ویزای همراه کانادا اقدام کنید. برای درخواست این ویزا به دو طریق می توان اقدام کرد:

 

ویزای توریستی (TRV)

درخواست برای این نوع ویزا، همزمان با درخواست ویزای تحصیلی فرد دانشجو در دانشگاه و یا دانش آموز در مدرسه ارسال می‌شود. والدین دانش آموز و یا دانشجو می‌توانند ویزای همراه کانادا را با اعتباری به مدت 6 ماه دریافت نمایند.

همچنین در این نوع ویزا در صورتیکه شخص دارای ویزای تحصیلی کانادا باشد، فرزند وی می تواند بدون ارائه نامه قبولی از مدارس  برای ویزای کانادا بدون مشکلی اقدام کنند.

 

ویزای اجازه کار

در صورتیکه فرد متقاضی در یکی از دانشگاه‌ها و یا کالج‌های کانادا پذیرفته شده باشد یا در حال تحصیل باشد، همسر او می‌تواند درخواست ویزای کار کند. دارنده این ویزا یعنی همسر متقاضی این اجازه را دارد که به صورت تمام‌ وقت و بدون دریافت مجوز درکانادا کار کند یا به تحصیل بپردازد.  برای این ویزا می‌توان همزمان با درخواست ویزای تحصیلی کانادا اقدام کرد و یا پس از پذیرش تحصیلی و استقرار یکی از دو طرف در کانادا، برای همسر وی اقدام به تقاضای ویزای اجازه کار کرد.

 

مدارک لازم برای دریافت ویزا کانادا

مدارک لازم برای ویزا کانادا بستگی به نوع درخواست متقاضی دارد. جهت آگاهی از مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای کانادا به چک لیستهای زیر مراجعه کنید:

به این نکته توجه داشته باشید که زمان صدور ویزای کانادا 2 الی 3 ماه طول میکشد پس بهتر است پاسپورت متقاضی حداقل دارای 9 ماه اعتبار باشد و اگر متقاضی سابقه سفر خارج از کشور را داشته است بهتر است پاسپورتهای قبلی نیز برای بررسی Travel History  ارائه شود.

 

چک لیست مدارک لازم برای درخواست ویزای توریستی کانادا

چک لیست مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای توریستی کانادا به صورت زیر است

  • اصل پاسپورت متقاضی دارای حداقل 6 ماه اعتبار به انضمام همه پاسپورتهای قدیمی که در آنها ویزا درج شده باشد.
  • یک قطعه عکس 5 در 4.5 جدید (رنگی با زمینه سفید)
  • ترجمه ی شناسنامه و کارت ملی
  • ترجمه سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر
  • ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل در صورت همسفر بودن با فرزندان
  • پر کردن فرم اطلاعات تکمیلی فردی و خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه
  • مدارک تمکن مالی: نامه تمکن مالی از بانک به زبان انگلیسی و مهر شده توسط امور بین الملل بانک و نیز گردش 4 ماهه ی حساب که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه متقاضی می باشد. در صورت دارا بودن گواهی سپرده بلند مدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند خودرو و یا اجاره نامه ملک، را نیز ارائه دهید. در ضمن مدت اعتبار نامه تمکن مالی و
  • پرینت 4 ماه آخر حساب، یک ماه است.
  • اسناد ملکی ترجمه شده

 

مدارک شغلی برای کارمندان

گواهی اشتغال به کار ترجمه شده بر روی سر برگ شرکت (درج تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی، میزان درآمد سالیانه، نام مدیر و مدت زمان توافقی جهت سفر به کانادا، الزامی است)، ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر، ترجمه حکم کارگزینی.

 

مدارک شغلی برای کارفرمایان

ترجمه مدارک شامل ( آگهی تاسیس، آگهی تغییرات و آگهی تصمیمات شرکت در روزنامه رسمی) ترجمه لیست بیمه، ترجمه فیش حقوقی 2 ماه آخر کارمندان، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، ترجمه لیست پرداخت بیمه.

 

مدارک شغلی برای مهندسین

ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت.

 

مدارک شغلی برای کارخانه داران و صاحبان مشاغل آزاد

ترجمه پروانه بهره برداری، ترجمه جواز کسب، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، ترجمه لیست پرداخت بیمه.

 

مدارک شغلی برای تجار

ترجمه کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، ترجمه لیست پرداخت بیمه.

 

مدارک شغلی برای پزشکان

ترجمه پروانه دائم طبابت، کارت نظام پزشکی، ترجمه پروانه مطب، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، ترجمه لیست پرداخت بیمه.

 

مدارک شغلی برای بازنشستگان

ترجمه حکم بازنشستگی، ترجمه فیش حقوقیدوماه آخر بازنشستگی (در صورت افزایش حقوق، ترجمه حکم افزایش حقوق بازنشستگی ضمیمه شود).

 

دعوت نامه

شامل مشخصات کامل دعوت کننده، مشخصات کامل متقاضی، نسبت دعوت کننده و متقاضی، دلیل سفر متقاضی، آدرس و تلفن، مدت زمان اقامت، و موارد مرتبط دیگر. (دعوت نامه پس از تنظیم باید توسط دفتر ثبت notary public مهر وامضا شود)

 

مدارک فرد دعوت کننده

کارت شهروندی (Canadian Citizenship Card)، پاسپورت کانادایی، شناسنامه کانادایی (Canadian Birth Certificate) یا کارت اقامت (PR Card) از طرف فرد دعوت کننده الزامی است. مدارک دیگر فرد دعوت کننده شامل گواهی اشتغال به کار، نامه بانک، برگه های مالیاتی (Notice of Assessment)، فرم های T1 یا T4 نیز تاثیر بالایی بر نتیجه درخواست ویزای فرد دعوت شده دارند.  در صورت نداشتن دعوت نامه، ارائه رزرو هتل، شرح برنامه سفر، رزرو بلیط رفت و برگشت کانادا الزامی است.  ترجمه رضایت نامه محضری برای فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد سفر دارند. رضایت نامه از طرف مادر یا پدری باشد که قصد همراهی در سفر را ندارند.

 

چک لیست مدارک لازم برای درخواست ویزای دانشجویی کانادا

چک لیست مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای دانشجویی کانادا به صورت زیر است

  • اصل پاسپورت متقاضی دارای حداقل 6 ماه اعتبار به انضمام همه پاسپورتهای قدیمی که در آنها ویزا درج شده باشد.
  • یک قطعه عکس 5 در 4.5 جدید (رنگی با زمینه سفید)
  • ترجمه ی شناسنامه و کارت ملی
  • ترجمه سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر
  • ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل در صورت همسفر بودن با فرزندان
  • رزومه کامل و عکس دار یا ذکر تمامی تاریخ ها، سوابق شغلی در صورت موجود بودن.
  • پر کردن فرم اطلاعات تکمیلی فردی و خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه
  • مدارک تمکن مالی: نامه تمکن مالی از بانک به زبان انگلیسی و مهر شده توسط امور بین الملل بانک و نیز گردش 4 ماهه ی حساب که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه متقاضی می باشد. در صورت دارا بودن گواهی سپرده بلند مدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند خودرو و یا اجاره نامه ملک، را نیز ارائه دهید. در ضمن مدت اعتبار نامه تمکن مالی و
  • پرینت 4 ماه آخر حساب، یک ماه است.
  • اسناد ملکی ترجمه شده

 

مدارک شغلی

گواهی اشتغال به کار ترجمه شده بر روی سر برگ شرکت (درج تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی، میزان درآمد سالیانه، نام مدیر و مدت زمان توافقی جهت مرخصی الزامی است)، ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر، ترجمه حکم کارگزینی.

 

حامی مالی

برای کسانی است که نمی توانند مدارک فوق را به صورت کامل ارائه کنند. در این مورد یکی از اقوام درجه یک متقاضی (پدر، مادر و یا همسر) باید ترجمه اسناد ملکی، ترجمه مدارک کاری، نامه تمکن مالی، ترجمه پرینت گردش حساب 4ماه آخر بانک را برای حمایت از متقاضی ارائه دهند

  • نامه پذیرش از دانشگاه در کانادا
  • ترجمه آخرین مدرک تحصیلی و ترجمه ریز نمرات آخرین مقطع تحصیلی.
  • ارائه مدرک زبان معتبر در صورت لزوم.
  • رضایت نامه محضری پدر و مادر برای خروج فرزندشان از کشور و حمایت مالی هزینه های وی به هنگام تحصیل و اقامت در کشور کانادا
  • مشخص کردن محل سکونت در کانادا (خوابگاه، اجاره منزل، اسکان در منزل اقوام)، همچنین در صورت داشتن قیم، پر کردن فرم Custodianship الزامی است.
  • برای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری، عنوان و توضیح راجع به رشته ای که قرار است در آن تحصیل کنند، اطلاعات تماس یا استاد راهنما در ایران و در صورت مشخص بودن استاد راهنما در کانادا، و لیست تمامی مقالات منتشر شده توسط دانشجو.

 

چک لیست مدارک لازم برای درخواست ویزای فرصت مطالعاتی کانادا

چک لیست مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای فرصت مطالعاتی کانادا به صورت زیر است

  • اصل پاسپورت متقاضی دارای حداقل 6 ماه اعتبار به انضمام همه پاسپورتهای قدیمی که در آنها ویزا درج شده باشد.
  • یک قطعه عکس 5 در 4.5 جدید (رنگی با زمینه سفید)
  • ترجمه ی شناسنامه و کارت ملی
  • ترجمه سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر
  • ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل در صورت همسفر بودن با فرزندان
  • رزومه کامل و عکس دار یا ذکر تمامی تاریخ ها، سوابق شغلی در صورت موجود بودن.
  • پر کردن فرم اطلاعات تکمیلی فردی و خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه
  • مدارک تمکن مالی: نامه تمکن مالی از بانک به زبان انگلیسی و مهر شده توسط امور بین الملل بانک و نیز گردش 4 ماهه ی حساب که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه متقاضی می باشد. در صورت دارا بودن گواهی سپرده بلند مدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند خودرو و یا اجاره نامه ملک، را نیز ارائه دهید. در ضمن مدت اعتبار نامه تمکن مالی و
  • پرینت 4 ماه آخر حساب، یک ماه است.
  • اسناد ملکی ترجمه شده

 

مدارک شغلی برای کارمندان

گواهی اشتغال به کار ترجمه شده بر روی سر برگ شرکت (درج تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی، میزان درآمد سالیانه، نام مدیر و مدت زمان توافقی جهت مرخصی الزامی است)، ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر، ترجمه حکم کارگزینی.

 

مدارک شغلی برای کارفرمایان

ترجمه مدارک شامل ( آگهی تاسیس، آگهی تغییرات و آگهی تصمیمات شرکت در روزنامه رسمی) ترجمه لیست بیمه، ترجمه فیش حقوقی 2 ماه آخر کارمندان، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، ترجمه لیست پرداخت بیمه.

  • گواهی اشتغال به تحصیل در صورت دانشجو بودن.
  • نامه پذیرش از دانشگاه در کانادا
  • ترجمه آخرین مدرک تحصیلی و ترجمه ریز نمرات آخرین مقطع تحصیلی.
  • نامه از دانشگاه محل تحصیل یا وزارت علوم ایران مبنی بر حمایت مالی متقاضی.
  • فرم LMIA.
  • رسید پرداختی 220 دلار که از کانادا پرداخت شده باشد.
  • ارائه مدرک زبان معتبر در صورت لزوم.
  • ارائه گواهی سو پیشینه.

 

در روش ثبت نام آنلاین ویزای کانادا پیگیری صدور ویزا به چه صورت است؟

پس از ثبت نام آنلاین و درخواست ویزای کانادا، هر متقاضی دارای یک حساب کاربری جداگانه و شماره پیگیری می باشد. با ورود به سایت رسمی کانادا از طریق حساب کاربری خود، و وارد کردن شماره پیگیری و تاریخ تولد به میلادی می توانند آخرین وضعیت پرونده خود را مشاهده کنند. اما در روش مراجعه حضوری پیگیری دشوار تر است.

 

دلایل ریجکت شدن درخواست ویزای کانادا

رد شدن درخواست ویزای متقاضی از طرف سفارت کانادا یا به اصطلاح ریجکت شدن درخواست به دلایل متفاوتی صورت می گیرد، این امر پس از ثبت درخواست و تقبل هزینه های بسیار، صرف زمان و انرژی از طرف متقاضی است که برای متقاضی بسیار ناراحت کننده است.

در کل می توان  دلایل زیر را از عوامل عمده ریجکت شدن به شمار آورد:

  1. نداشتن بودجه کافی برای پرداخت هزینه های سفر
  2. ضعف مالی فرد دعوت کننده متقاضی
  3. هدف سفر برای افسر مهاجرت قانع کننده نباشد و تردید وی بر اینکه متقاضی قصد اقامت  بلند مدت در کانادا را دارد.
  4. سابقه سفرهای قبلی شما
  5. نداشتن برنامه درست و مشخص در سفر
  6. کافی نبودن و ارسال نادرست و کامل مدارک و فرم ها
  7. پیوند های متقاضی با کشور مبدا ضعیف باشد
5/5 - (2 امتیاز)
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *