ویزای شینگن چیست ؟ انواع ویزای شینگن چیست ؟ ویزای شنگن چیست؟

ویزای شینگن
ویزای شینگن چیست ؟ انواع ویزای شینگن چیست ؟ ویزای شنگن چیست؟Reviewed by Italy on Jun 29Rating: 5.0

ویزای شینگن چیست؟

شما میتوانید با ویزای شینگن اروپا به تمامی کشورهای عضو پیمان اروپا سفر نمایید. بسیاری از ایرانیان رویای سفر به اروپا را در سر دارند. برای سفر به کشورهای اروپایی اخذ ویزا الزامی است. برای گرفتن ویزای اتحادیه اروپا بهتر است از طریق محدوده شنگن اقدام کنید. در صورتی که ویزای شینگن داشته باشید.

کشورهای عضو شینگن:

  • اتریش
  • بلژیک
  • جمهوری چک
  • دانمارک
  • استونی
  • فنلاند
  • فرانسه
  • آلمان
  • یونان
  • مجارستان
  • ایسلند
  • ایتالیا
  • لتونی
  • لیتوانی
  • لوکزامبورگ
  • مالت
  • هلند
  • نروژ
  • لهستان
  • پرتغال
  • اسلواکی
  • اسلوونی
  • اسپانیا
  • سوئد
  • سوییس
  • لیختن اشتاین

آشنایی با انواع ویزای شینگن:

بسته به اینکه چه هدفی از وارد شدن به حوزه‌ی شینگن دارید، چهار نوع ویزا صادر می‌شود. داخل ویزا در قسمت نوع ویزا یک حرف از حروف زیر درج می‌شود:

ویزای شینگن نوع A :

که ویزای ترانزیت است. یعنی مسافر نمی‌تواند از فرودگاه خارج شود، فقط می‌تواند داخل یکی از فرودگاه‌های شینگن پرواز را عوض کند و از حوزه‌ی شینگن خارج شود.

ویزای شینگن نوع B :

که ویزای عبور گفته می‌شود. یعنی مسافر می‌تواند از فرودگاه خارج شود و از شینگن به عنوان جایی برای عبور استفاده کند تا از طریق زمینی خودش را به کشوری در خارج از محدوده‌ی شینگن برساند.

ویزای شینگن نوع C :

ویزای نوع روادید کوتاه‌مدت است و برای مدت‌زمانی که موقع دریافت آن مشخص می‌شود شما حق دارید در کشورهای عضو اتحادیه شینگن اقامت داشته باشید

ویزای توریستی بوده و مورد درخواست اکثر ایرانی‌ها است.

دسته بندی انواع ویزای شنگن C:

دریافت‌کنندگان ویزای C بسته به هدف و شرایط سفر خود یکی از ۳ نوع ویزا را دریافت می‌کنند:

ویزای یک‌بار ورود (Single-entry)

این ویزا فقط برای یک‌بار ورود به یکی از کشورهای عضو پیمان شینگن اعتبار دارد و به‌محض ترک کشوری که به آن وارد شدید اعتبار ویزای شما فارغ از اینکه مدت‌زمان آن به پایان رسیده یا نه، منقضی می‌شود.

ویزای دو بار ورود

این ویزا نیز شرایطی مشابه با ویزای یک‌بار ورود دارد با این تفاوت که شما دو بار اجازه دارید تا به کشوری در ناحیه شینگن وارد شوید. به خاطر داشته باشید استفاده از این فرصت (دو بار ورود) در محدوده زمانی مشخصی قابل‌استفاده است.

ویزای چند بار ورود (Multiple-entry)

تنها محدودیت این ویزا محدودیت زمانی آن است که اعتبار آن ۹۰ روز به ازای هر ۶ ماه از سال است. زمان این ۹۰ روز به‌محض ورود شما به هریک از کشورهای ناحیه شینگن محاسبه می‌شود.

ویزای شینگن

ویزای D- (National Visas)

این ویزا برای دانشجویان، تجار یا کسانی که برای مدت‌زمان مشخصی قصد دارند در ناحیه شینگن اقامت داشته باشند صادر می‌شود. ویزای نوع D هم می‌تواند یک‌بار ورود باشد. ویزای یک‌بار ورود نوع D برای کسانی صادر می‌شود که به دلایل مشخص مانند خدمات درمانی قصد اقامت محدود برای دوره‌ای تعیین‌شده در یکی از کشورهای عضو ناحیه شینگن را دارند و پس از آن به کشور خود بازمی‌گردند. با در اختیار داشتن ویزای چند بار ورود نوع D، بدون نیاز به اخذ روادید دیگری می‌توان به‌ تمامی کشورهای ناحیه شینگن بدون محدودیت سفر کرد.

شرایط برای گرفتن ویزای نوع D:

دانشجویان بین‌المللی که برای انجام پروژه‌های تحقیقاتی برای مدتی مشخص ( که کمتر از یک سال است) به ناحیه شینگن سفر می‌کنند.

دانشجویان بین‌المللی که قصد شروع تحصیل در یکی از دوره‌های تحصیلی کشورهای عضو پیمان شینگن را دارند. به این گروه ویزای یک‌ساله اعطا می‌شود که برای اقامت بیشتر قابل تمدید است.

کار علمی و آموزشی در یک مرکز تحقیقاتی یا موسسه معتبر در هریک از کشورهای اتحادیه شینگن. این ویزا با توجه به بررسی سوابق فرد و اعضای خانواده‌اش صادر می‌شود.

متخصصانی که باهدف به اشتراک گذاشتن تخصص خود به ناحیه شینگن سفر می‌کنند.

هنرمندان، ورزشکاران یا هر حرفه تخصصی دیگری در این گروه قرار می‌گیرند.

موارد اضطراری که فرد به دلیل وضعیت پزشکی برای مدت مشخصی قادر به ترک ناحیه شینگن نباشد.

ویزای اتحادیه شینگن (USV)

با در دریافت این ویزا می‌توانید هر ۶ ماه یک‌بار به مدت حداکثر ۹۰ روز به کشورهای عضو اتحادیه شینگن سفر کنید. کشورهای اتریش، بلژیک،چک، دانمارک،استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا،لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ،مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال،اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد و سوئیس ذیل عضو پیمان شینگن هستند.

ویزای اعتبار محدود منطقه‌ای (VLT)

این ویزا به شما اجازه می‌دهد تا تنها به همان کشوری که از آن ویزا دریافت کرده‌اید یا چند کشور دیگر ناحیه شینگن که در زمان اخذ ویزا مشخص شده سفر کنید. صدور این ویزا در شرایط خاص صورت می‌گیرد به‌عنوان‌مثال برای دلایل انسان دوستانه یا مواردی که در شرایط اضطراری اتفاق می‌افتد. این نوع ویزا بیشتر به پناهندگانی که بدون مدارک معتبر وارد ناحیه شینگن شده‌اند اعطا می‌شود.

چگونه ویزای شینگن بگیریم؟

برای دریافت ویزای شنگن شما نیازمند طی مراحل زیر هستید:
1- دعوتنامه خانوادگی، کاری، سایر… / سفر توریستی
سفر به محدوده شنگن بایستی بر اساس دعوت یکی از دوستان یا اعضای خانواده، یک شرکت، یک سمینار یا دانشگاه یا موسسه دیگر باشد.
مثلا اگر از اعضای خانواده یا دوستان شما فردی در یک کشور در محدوده شنگن زندگی میکند میتواند برای شما دعوتنامه ارسال کند تا شما برای دیدار دوستان خود بتوانید ویزا بگیرید و به آن کشور سفر کنید.

در صورتی که دعوتنامه ندارید میتوانید درخواست سفر توریستی کنید. البته برای قبول چنین درخواستی معمولا لازم است قبلا سفرهای خارجی متعددی کرده باشید تا نشان داده شود که شما در زمینه سفرهای توریستی فعال هستید.

2- پرکردن فرمهای مربوطه

یکی از مهمترین فرم ها، فرم استاندارد ویزای شنگن است که در تاپیک راهنمایی درباره فرم ویزای شنگن درباره آن مفصلا بحث شده است.
سپس بسته به نوع ویزای درخواستی نیازمند هستید فرمهای دیگری  را نیز پرکنید. این فرمها هر کدام به سفارت مربوطه بستگی دارد و در سایت آن سفارت موجود است.

3 -گرفتن وقت مصاحبه از سفارت مربوطه
معمولا میتوانید از طریق تلفن یا ایمیل از سفارت مورد نظر خود وقت ملاقات درخواست کنید. این وقت ملاقات حداکثر باید 3 ماه قبل از تاریخ سفر شما باشد و نه بیشتر.

4 -حضور در سفارت و ارائه مدارک و فرمهای لازم
هر سفارت برای صدور ویزا نیاز به مدارکی دارد. این مدارک به نوع ویزای درخواستی شما نیز بستگی دارد.
عموما نیاز به عکس، کپی پاسپورت، شناسنامه، سند ملکی و … دارید.

-5 انتظار برای دریافت ویزا
از روز مصاحبه تا گرفتن پاسخ از سفارت بین 2 تا 4 هفته زمان لازم است.

مدارک برای گرفتن ویزای شینگن

مدارک مورد نیاز برای ویزای شینگن شامل : شناسنامه ، کارت ملی ، گذرنامه ، سه قطعه عکس رنگی ، سند ملک مدارک مربوط به شغل و مدارک مربوط به منابع مالی ، پرینت حساب بانکی ، مدارک مربوط به بیمه تامین اجتماعی ، سند ملکی به نام شخصی که تقاضای ورود به منطقه شینگن را دارد. توضیحات تکمیلی بعد از ثبت نام توسط کارشناس آژانس داده خواهد شد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *