ویزای شینگن ایتالیا

همکاری با آژانس ها

ویزا پارت با چندین سال تجربه در زمینه اخذ انواع ویزا شینگن  آماده همکاری با آژانس های گردشگری می باشد.

مدارک ویزای شنگن ایتالیا

مسافرین محترمی که درخواست ویزای شنگن از کشور ایتالیا را دارند لطفا مدارکی که در این صفحه قرار داده شده است را آماده کنند.

اخذ ویزای شینگن ایتالیا

مسافرین محترمی که قصد دریافت ویزای شینگن از ایتالیا دارند با شماره های 86044395 تماس حاصل نمایند.

مدارک لازم ویزای توریستی شینگن ایتالیا

مدارک لازم ویزای توریستی شینگن ایتالیا که باید در وقت ملاقات تعیین شده علاوه بر فرم تکمیل شده همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:

  • شناسنامه ایرانی
  • گذرنامه
    توجه : اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ ویزای درخواستی باشد.
    از صفحه‌های اول و دوم گذرنامه و باقی صفحاتی که مهر ویزا خورده، کپی بگیرید.
  • دو قطعه عکس رنگی
    ویژگی‌های ضروری عکس برای ویزا: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام‌رخ، در ابعاد ۴*۳ که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده. کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد. طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.
  • اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی
  1. برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی رسمی آخرین حکم کارگزینی
  2. برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار روی سربرگ رسمی شرکت و به زبان انگلیسی یا ایتالیایی
  3. برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی. دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
  4. برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
  5. برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی
  • مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی بانک و مهرشده به سفارت ایتالیا ارائه شود.
  • ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
  • بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد ایتالیا
  • رزرو هتل در یک یا چند شهر ایتالیا برای کل مدت اقامت
  • بیمه مسافرتی
    متقاضیان ویزا باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد.همچنین تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور ایتالیا داشته باشد؛ در ضمن شخص دعوت‌کننده در ایتالیا نیز می‌تواند بیمه‌ی مسافری را با یک شرکت بیمه در ایتالیا انجام دهد.

نکات ضروری
اگر خانوادگی سفر می‌کنید، برای هر کدام از اعضا باید مجزا فرم پر کنید. باقی موارد این مدارک هم تا حد امکان برای هر نفر باید به صورت جداگانه تهیه بشود. تمام افراد بالای ۱۲ سال انگشت‌نگاری می‌شوند.
از کلیه‌ی مدارک باید یک فتوکپی هم داشته باشید. اصل مدارک به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها برای بررسی نزد بخش ویزای سفارت ایتالیا می‌ماند.

مدارک لازم ویزای تجاری شینگن ایتالیا

مدارک لازم و نحوه اقدام برای ویزای تجاری ایتالیا به شرح زیر میباشد:

  •  اصل معرفی نامه از سوی شرکت یا سازمان ایرانی مربوطه بر روی سربرگ سازمان یا شرکت، جهت معرفی فرد متقاضی. معرفی نامه می بایست حاوی مطالب ذیل باشد:
  •  دعوتنامه (ویزای تجاری) که می بایست طبق نمونه موجود در ضمیمه، توسط یک شرکت ایتالیایی و برروی سرربرگ شرکت تکمیل گشته و به همراه گواهی عضویت در اتاق بازرگانی یا گواهی ثبت شرکت ها ارائه گردد.
  1. اطلاعات شناسنامه ی فرد متقاضی
  2. مشخصات گذرنامه ای(شمارگذرنامه، محل و تاریخ صدور، تاریخ انقضا)
  3.  سمت فرد متقاضی در شرکت یا سازمان مربوطه؛
  4. توضیح مختصر پیرامون ارتباطات تجاری با شرکت ایتالیایی دعوت کننده؛
  5. مدت زمان سفر فرد متقاضی؛
  6. اظهار شرکت مبنی بر تقبل هزینه های سفر و اقامت فرد متقاضی در ایتالیا.
  • مدارکی مبنی بر صحت وجود مراودات تجاری با شرکت ایتالیایی (گشایش اعتبارنامه، پروفورما، پیشنهاد قیمت، قرارداد و غیره).
  • اصل و کپی شناسنامه معتبر متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی.
  • مدارکی مبنی بر موجودیت و فعالیت شرکت ایرانی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی. در این راستا، با توجه به نوع شرکت، گواهی های ذیل مورد قبول خواهند بود:
  1. آخرین روزنامه رسمی(که از تاریخ صدورش بیش از سه سال نگذشته باشد) .حاوی اطلاعات مربوط به تاسیس و ثبت شرکت و مشخصات فرد متقاضی.  یا یک گواهی از سازمان ثبت شرکتها مبنی بر فعال بودن شرکت، حتی اگر تغییراتش به ثبت نرسیده باشد، ارائه نماید. و یا
  2.  جواز کسب معتبر صادره از شهرداری محل سکونت به همراه رسید آخرین پرداخت مالیاتی. و یا
  3. کارت بازرگانی معتبر به همراه رسید آخرین پرداخت مالیاتی.
  • در صورتیکه نام فرد متقاضی در روزنامه رسمی ثبت نشده باشد یا وی صاحب جواز کسب یا کارت بازرگانی ارائه شده، نباشد و تنها در سمت کارمند
    شرکت یا سازمان مربوطه مشغول بکار باشد، باید مدارک ذیل را نیز به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی، ارائه دهد:
  1. معرفی نامه شرکت بیانگر ارتباط کاری و سمت فرد متقاضی.
  2. لیست واریز حق بیمه به سازمان تامین اجتماعی مربوط به شش ماه آخر. و یا
  3. کارت پرسنلی فرد متقاضی نزد یک سازمان دولتی یا نیمه دولتی(بدون ترجمه).
  • در صورتیکه فرد متقاضی سفر به ایتالیا دارای شغل آزاد باشد می بایست اصل و کپی مدارک مالی خود را نیز ارائه دهد:
  1.  کارکرد سه ماه آخر حساب جاری بانکی با مهر و امضا بانک. و یا
  2.  کارت اعتباری شخصی بین المللی (مانند: Visa card ، Mastercard ، American Express)
  • بلیط یا رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما.
  •  بیمه مسافرتی برای کل مدت زمان اقامت فرد متقاضی در حوزه شنگن.

عدم ارائه حتی یکی از مدارک مذکور موجب رد درخواست صدور روادید می گردد.
بخش صدور روادید این حق را بر خود قائل میشود تا در صورت نیاز، مدارک تکمیلی دیگر را جهت بررسی هرچه بهتر پرونده ، از متقاضی درخواست نماید.

کلیه مدارک فوق می بایست در هنگام مراجعه حضوری متقاضی به بخش صدور روادید این سفارت، جهت انگشت نگاری، به متصدی مربوطه تحویل داده شوند.

مدارک لازم ویزای تحصیلی ایتالیا

برای اخذ ویزای دانشجویی ایتالیا باید در سفارت ایتالیا تشکیل پرونده داده و مدارک زیر را ارائه دهید:

  •  اصل آخرین مدرک تحصیلی . همراه ریز نمرات هر مقطع ترجمه شده به زبان ایتالیایی با مهر تایید وزارت دادگستری و امور خارجه – کپی مدارک تحصیلی به زبان فارسی.
  •  ترجمه شناسنامه به زبان ایتالیایی
  •  اصل و کپی گذرنامه
  •  فرم تکمیل شده درخواست ویزا
  •  سه قطعه عکس پشت نویسی شده (منطبق بر استاندارد ویزای شنگن)
  • گردش 3 ماهه حساب جاری به نام دانشجو و یا والدین به میزان حداقل 5820 یورو برای هر سال تحصیلی (کارشناسی 3 سال – کارشناسی ارشد 2 سال)
  •  تضمین مالی برای پرداخت مخارج دانشجو در ایتالیا ( سند منزل، فیش حقوق، قرارداد شغلی و …) ترجمه شده به زبان انگلیسی و ایتالیایی
  • اصل و کپی مدرک زبان انگلیسی IELTS – TOEFL – MCHE – TOLIMO
  •  دو نسخه از پذیرش دانشگاه
  •  کپی یا اصل بلیط به مقصد ایتالیا
  •  رزرو هتل از اولین روز تاریخ بلیط به مدت 20 روز
  • برای متقاضیان کارشناسی ارشد: شرح دروس دوره کارشناسی به زبان ایتالیایی یا انگلیسی

به اصلاع می رساند از تاریخ 15 فوریه 2016 برابر 26 بهمن 1394 مبلغ ویزای دانجشویی 50 یورو می باشد.

برای افزودن متن مورد نظرتان اینجا کلیک کنید

عضویت در کانال تلگرام