ویزا فرانسه

همکاری با آژانس ها

ویزا پارت با چندین سال تجربه در زمینه اخذ انواع ویزا شینگن  آماده همکاری با آژانس های گردشگری می باشد.

مدارک ویزای شنگن فرانسه

مسافرین محترمی که درخواست ویزای شنگن از کشور فرانسه را دارند لطفا مدارکی که در این صفحه قرار داده شده است را آماده کنند.

اخذ ویزای شینگن فرانسه

مسافرین محترمی که قصد دریافت ویزای شینگن از فرانسه دارند با شماره های 86044395 تماس حاصل نمایند.

مدارک لازم ویزای توریستی شینگن فرانسه

ویزای فرانسه

کشور فرانسه، همانند دیگر کشورهای حوزه شینگن  ویزاهای توریستی خود را بصورت ویزاهای چند وروده به متقاضیان از طریق ویزای توریستی ارائه می‌دهد. برای ویزای توریستی فرانسه، حضور متقاضی (به استثنای کودکان زیر ۱۲ سال) الزامی است و مصاحبه انجام می‌گیرد.

وقت ملاقات سفارت فرانسه

درخواست وقت ملاقات برای مصاحبه از طریق وب‌سایت سفارت انجام می‌گیرد و متقاضی باید بعد از ثبت درخواست خود، نسخه‌ چاپ‌شده‌ صفحه‌ مورد نظر را به همراه سایر مدارک در روز ملاقات به همراه داشته باشد.

مدارک لازم ویزای توریستی شینگن فرانسه که باید در وقت ملاقات تعیین شده همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:

  • فرم درخواست روادید

اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری، پر کردن فرم تقاضای روادید است. این فرم را می‌توان از بخش روادید سفارت فرانسه یا از طریق سایت سفارت تهیه کرد.برای هرکدام از اعضا باید فرم جداگانه‌ای پر شود. فرم درخواست روادید کوتاه مدت برای فرانسه که می‌بایست حتماً به زبان انگلیسی یا فرانسوی تکمیل گردد.

  • دو قطعه عکس رنگی

دو قطعه عکس رنگی و جدید از چهره زمینه سفید در سایز ۴*۶ سانتیمتر که ۷۰ تا ۸۰ درصد آن از چهره باشد.

  • پاسپورت متقاضی

اعتبار پاسپورت باید حداقل سه ماه پس از پایان اعتبار روادید درخواستی بوده و پاسپورت دارای حداقل ۲ صفحه مهر نخورده باشد و همراه با فتوکپی صفحه شناسایی صاحب پاسپورت ارائه گردد.

  • کپی روادید شنگن قبلی

فتوکپی کلیه روادیدهای شنگن که تاکنون دریافت داشته‌اید و فتوکپی همه مهرهای ورود و خروج.

  • شناسنامه

شناسنامه فرد متقاضی (بعلاوه کپی از تمامی صفحات آن)

  • اسناد وضع اجتماعی حرفه‌ای و تمکن مالی
  1. برای حقوق بگیران -گواهی اشتغال به کار که از تاریخ صدور آن کم‌تر از یک ماه گذشته باشد و در آن، سمت و تاریخ استخدام و حقوق ماهانه و تاریخ مرخصی آمده باشد و اعلام دارد که دارنده گواهی در پایان سفر مجدداً به سر کار خود باز خواهد گشت.-سه فیش آخر حقوق.-سه پرینت آخر بانکی (حساب جاری و عنداللزوم حساب پس انداز).
  2. برای تجار و بنگاه داران-آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی و اظهارنامه ثبت در ثبت شرکت‌ها. -کارت بازرگانی یا پروانه کسب.-سه پرینت آخر بانکی (حساب شخصی و حساب حرفه‌ای).
  3. مشاغل آزاد-کارت نظام مربوطه و یا کارت حرفه‌ای سال جاری. -سه پرینت آخر بانکی (حساب شخصی و حساب حرفه‌ای).
  4. بازنشستگان و کسانی که فعالیت حرفه‌ای ندارند -اسناد مثبته دریافت مستمری و یا رانت (برای بازنشستگان).-سه پرینت آخر بانکی.عنداللزوم اسناد مثبته تمکن مالی و وضع حرفه‌ای شخصی که هزینه‌های سفر را تأمین می‌کند و سند هویتی وی.
  5. برای بچه‌ها و دانشجویان -گواهی تقبل هزینه توسط یکی از والدین.-اسناد مثبته تمکن مالی و وضع حرفه یی شخصی که هزینه‌های سفر را تأمین می‌کند و سند هویتی وی.-اجازه خروج رسمی پدر وقتی فرزند بدون پدر خود مسافرت می‌کند.-گواهی اشتغال به تحصیل در مدرسه یا دانشگاه یا گواهی ثبت نام برای سال آینده.
  • گواهی برخورداری از محل سکونت در فرانسه

دعوت‌نامه تنظیم شده در شهرداری (اصل و کپی)
یا رزرو هتل (در صورت نداشتن رزرو هتل، مسافر باید مدارک توان مالی تأمین هزینه‌ها به اندازه ۱۲۰ یورو در روز را ارائه دهد)
عنداللزوم سند مالکیت، اجاره نامه یا هر سند دیگری که وجود ملک یا اجاره ملک در فرانسه را ثابت کند.

  • بیمه نامه بین‌المللی پزشکی و بازگشت به کشور مبدأ

که بر پوشش هزینه‌های احتمالی بازگشت به کشور مبدأ به دلیل پزشکی، یا هزینه‌های بستری اورژانس در سرتاسر فضای شنگن تا سقف تضمین شده حداقل ۳۰۰۰۰ یورو برای تمام مدت اقامت گواهی کند.

  • هزینه و زمان اخذ ویزای توریستی فرانسه

بررسی اولیه مدارک به منظور صدور ویزا دو هفته طول خواهد کشید. ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک، چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد. عموماً تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص می‌شود که شما واجد دریافت ویزای فرانسه هستید یا خیر. قیمت ویزای فرانسه، حدود ۶۰ یورو است که زمان ارائه مدارک از متقاضی دریافت می‌شود.

مدارک لازم ویزای تجاری شینگن فرانسه
مدارک لازم ویزای تحصیلی فرانسه

ویزای تحصیلی فرانسه

واجدین شرایط

  • داوطلبانی که دارایِ پذیرش در یکی‌ از سطوحِ لیسانس، فوقِ لیسانس و یا دکترا میباشند
  • افرادی که دارایِ پذیرشِ کلاس زبان از فرانسه هستند (لطفا توجه داشته باشید که تنها افرادی شاملِ این دسته میشوند که طولِ دوره‌ آنها بیشتر از ۳ ماه باشد)

این افراد باید جهت درخواستِ ویزا مراحلِ زیر را به ترتیب دنبال نمایند :

  • تشکیلِ پرونده ویزای بلند مدتِ دانشجوئی بر روی نرم افزار تحصیل در فرانسه
  • مصاحبه در دفتر کامپوس فرانسِ ایران و تحویل مدارک و هزینه مصاحبه ( ۱۰۰ یورو ) در این روز

نکاتی زیر برای درخواستِ ویزا دانشجوئی

  • پس از ایجادِ پروفایل در نرم افزارِ تحصیل در فرانسه، قسمتِ :

Je suis accepté / I am accepted برای درخواستِ ویزا پر و تکمیل شود و در نهایت پرونده پس از تکمیل به صورتِ آنلاین ارسال گردد.

  • قبل از تکمیل کردنِ این پرونده جهتِ درخواستِ ویزا،حتماِ فایلِ آموزشی که به همین منظور تهیه شده است مشاهده فرمائید
  • وقتِ مصاحبه در دفترِ کامپوس فرانس توسطِ همکاران این دفتر مشخص میگردد و این کار بر عهده داوطلب نمی‌باشد
  • مدارکِ لازم جهتِ روزِ مصاحبهِ دفترِ کامپوس از طریقِ پروفایلِ داوطلب به وی اطلاع داده میشود

برای افزودن متن مورد نظرتان اینجا کلیک کنید

وقت سقارت | وقت سقارت ایتالیا | وقت سفارت فرانسه
عضویت در کانال تلگرام