وقت سفارت هلند

وقت سفارت هلند و وقت ویزا هلند و وقت کنسولگری هلند

پرداخت هزینه تعیین وقت سفارت

تعیین وقت سفارت هلند بصورت آنلاین

جدید ترین و سریع ترین روش دریافت وقت سفارت ، روش آنلاین می باشد که مجموعه ویزا پارت با استفاده از این روش در کم ترین زمان ممکن اقدام به اخذ وقت سفارت هلند می کند.برای دریافت وقت سفارت هلند بصورت اینترنتی با شماره های 09031991712 یا 86043219 و 86044395 تماس بگیرید.

منتظر دریافت وقت سفارت خود باشید

مدارک لازم جهت دریافت وقت سفارت هلند

  1. عکس یا کپی صفحه اول پاسپورت
  2. عکس 4*3
  3. شماره تلفن در دسترس ، جهت هماهنگی و پیگیری
مدارک تعیین وقت سفارت

مراحل اخذ وقت سفارت هلند

  1. تماس با مجموعه ویزا پارت به شماره 09031991712 یا 86043219 و 86044395
  2. ارسال مدارک لازم از طریق تلگرام به شماره 09031991712
  3. تعیین وقت سفارت توسط ما
  4. واریز مبلغ تعیین شده توسط شما
  5. ارسال وقت سفارت کشور هلند توسط ما

نکات مربوط به وقت سفارت هلند

عدم دریافت وقت

در صورتی که سفارتی به هر جهت (ازدحام مسافر ، دستور کارگزار سفارت ، دستور سفیر یا دولت آن کشور و…) در آن ماه به مسافران وقتی داده نشود ، ویزا پارت هیج مسئولیتی بابت این مسئله ندارد .

توجه داشته باشید هزینه دریافت وقت پس دریافت کانفرم گرفته خواهد شد.

نقصی مدارک

درصورت وجود نقصی در مدارک ارائه شده به سفارت هلند ویزا پارت مسئولیتی بابت مشاوره و توضیح بابت مدارک برای سفارت ندارد

ریجکت شدن مسافر

درصورت عدم ویزا شدن ویزاپارت هیچ مسئولیتی در این رابطه نخواهد داشت

تماس با پارت ویزا

جهت تماس با پارت ویزا با شماره    (4 خط ویژه )  02186043219یا 09031991712  تماس حاصل نمایید

همکاری با آژانس ها

ویزا پارت با تمامی آژانس های گردشگری و همکاران در زمینه دریافت وقت سفارت با نرخ کمتر همکاری خواهد کرد .

زمان تعیین وقت سفارت هلند

زمان تعیین وقت سفارت شما در یک بازه زمانی 5 تا 20 روز خواهد بود و هیچ قولی برای دریافت وقت در یک روز خاص داده نمی شود

ارسال مدارک و پاسپورت برای وقت سفارت هلند

لطفامدارک زیر را ارسال نمایید : 

تصویرصفحه اول پاسپورت باکیفیت مناسب 

تصویر برگه رزور هتل در صورت وجود

تصویر 3*4 را به شماره ایرانسل 09303191712 یا آی دی تلگرام italiatime@ ارسال کنید 

ارسال سریع از طریق دکمه زیر میسر می باشد.

وقت سفارت هلند

شما می توانید برای اخذ وقت سفارت هلند در تهران از خدمات مجموعه ویزا پارت استفاده کرده و در کمترین زمان ممکن اقدام به اخذ وقت سفارت هلند نمایید.

تعیین وقت سفارت هلند در تهران

جهت درخواست ویزا برای تقریباً تمامی سفارت خانه‌ها نیاز به وقت قبلی می باشد و متقاضیان جهت تحویل مدارک ، انجام مصاحبه و انگشت نگاری در روز تعیین شده به سفارت مراجعه میکنند. 

آدرس سفارت هلند در تهران

برای مراجعه به سفارت کشور هلند در تهران می توانید به نشانی فرمانیه – خیابان سنبل- ‏ارغوان غربی- پلاک ۷‏ مراجعه فرمایید. در صورت مراجعه حتما از ساعات کاری سفارت هلند در تهران مطلع شوید.

حتما مطالعه کنید  وقت سفارت یونان

وقت سفارت هلند در تهران

روزهای تعیین شده برای باز پس گیری گذرنامه، روادید یا سایر مدارک: یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت 14:30 الی 15 و روز پنجشنبه از ساعت 12 الی 12:30.

لطفا جهت اطلاع از تعطیلات رسمی ایران و هلند به وب سایت  http://iran.nlembassy.org مراجعه فرمایید.

فهرست مدارک تکمیلی که باید توسط متقاضیان ویزا در ایران ارائه شود

مدارک ویزای شنگن(شینگن) هلند:

  • الزامات عمومی برای تمام متقاضیان

الف: رزرو سفر

  • بلیط پرواز یا رزرو پرواز

ب: مدارک محل اقامت و نحوه تعیین معیشت در طول سفر در قلمرو کشورها عضو شینگن:

  • رزرو هتل یا
  • تاییده محل اقامت و / یا پوشش هزینه ها توسط دعوت کننده / نهاد ی شخص اعزام کننده (برخی از کشورهای عضو شنگن ممکن است فرم مخصوصی برای این منظور داشته باشند، به وب سایت مربوطه مراجعه شود)، و یا
  • پرینت گردش سه ماهه آخر حساب بانکی در ایران، و یا
  • سایر شواهد تمکن مالی قابل استفاده در طول سفر ( کارت اعتباری بین المللی، چک مسافرتی، و غیره)

ج: مدارک نشان دهنده ثبات اجتماعی و اقتصادی (که امکان ارزیابی قصد متقاضی برای ترک قلمرو کشور عضو شنگن قبل از انقضای ویزای درخواست شده را ممکن سازد):

  • تمامی متقاضیان پرینت سه ماه آخر حساب بانکی و سند ملکی در ایران، در صورت لزوم.
  • شناسنامه (سند هویت نشان دهنده سوابق خانوادگی از دفاتر ثبت رسمی)
  • مقامات: برگه ماموریت یا گواهی تصدی پست و آخرین فیش حقوقی.
  • کارمندان: گواهی اشتغال به کار و یا قرارداد کار اخیر + فیش های حقوقی سه ماه آخر، لیست واریز حق بیمه به سازمان تامین اجتماعی، خدمات درمانی یا معادل آن، و یا نامه از کارفرما با توضیح اینکه چرا این لیست در دسترس نیست.
  • تجاری: اثبات ثبت در سیستم تجاری (به عنوان مثال جواز کسب یا نامه از سازمان تجارت رسمی/اتحادیه) و لیست واریز حق بیمه به سازمان تامیت اجتماعی، خدمات درمانی ی معادل آن، در صورت لزوم؛
  • مدیران و یا سهامداران شرکتهای ایرانی: معرفی نامه امضا شده توسط نماینده قانونی شرکت در تایید شرکت یا سمت متقاضی؛ اثبات وجود این شرکت در ایران (به عنوان مثال روزنامه رسمی منتشر شد)؛ اثبات سمت متقاضی چنانچه در روزنامه رسمی ذکر نشده باشد؛
  • هنرمندان: اثبات عضویت در یکی از انجمن های حرفه ای رسمی هنرمندان (به عنوان مثال خانه سینما، خانه عکاسی، وغیره؛) و لیست واریز حق بیمه به سازمان تامین اجتماعی، خدمات درمانی یا معادل آن، در صورت لزوم؛
  • بازنشستگان: اثبات دریافت حقوق بازنشستگی.
  • دانش آموزان و یا افراد زیر سن قانونی: مدارک مربوط به وضعیت اجتماعی یا اشتغال پدر و مادر و در صورت لزوم، گواهی اشتغال به تحصیل و یا کارت دانشجویی.
  • افراد غیر شاغل: مدرک کافی نشان دهنده وضعیت اجتماعی و اقتصادی (به عنوان مثال: گواهی ازدواج، مدارک ثبت خانواده، اسناد و مدارک در تایید مالکیت ملکی.
  • مدارک و شواهد نشاندهنده منظور از سفر

الف- کسب و کار

  • دعوت نامه ای از یک شرکت در اولین کشور عضو شینگن مقصد،مشخص کردن دلیل سفر و تاریخ(ها)، همراه با شواهد مستند از رابطه تجاری (قرراردادها، فاکتورها، مکاتبات، مدارک واردات و غیره…)(برخی کشورها ممکن است از یک فرم مخصوص برای دعوت نامه بعلاوه کپی کارت شناسایی مدعو استفاده نمایید و به سایت سفارت کشور مربوطه مراجعه شود.)

ب- ماموریت رسمی

  • یادداشت رسمی یا نامه از محل ماموریت: شامل نام و نام خانوادگی مامور، عنوان شغل رسمی، هدف از این سفر، تاریخ شروع ماموریت، تعهد نامه اعزام کننده برای پوشش هزینه های سفر و دعوت نامه از نمایندگی رسمی مستقر در مقصد.

ج- خانواده / سفر شخصی

  • دعوت نامه از خانواده میزبان، در صورت لزوم، (برخی کشورها ممکن است از یک فرم مخصوص برا ی دعوت نامه بعلاوه کپی کارت شناسایی مدعو استفاده نمایند، به وب سایت سفارت کشور مربوطه مراجعه شود.)
  • برای دیدار با خانواده اش: اثبات روابط خانوادگی ( به عنوان مثال شناسنامه (مدارک هویت دال بر روابط خانوادگی از ثبت احوال)

د- مسابقات ورزشی

  • دعوتنامه از سازماندهنده مسابقات در یک کشور عضو شنگن (برخی از کشورهای عضو ممکن است به تاییدیه کمیته ملی المپیک خود و یا سازمانهای مشابه نیاز داشته باشند).
  • ارائه نامه از فدراسیون رسمی ورزش مربوطه در ایران.

ن- نمایشگاه تجاری

  • دعوت نامه شرکت در نمایشگاه صادره توسط نهاد برگزارکننده در کشور عضو شنگن و یا نمایندگی رسمی آن در ایران.
  • تایید پرداخت هزینه غرفه در نمایشگاه و تایید نهاد برگزارکننده و یا نماینده محلی آن با ذکر نام متقاضیان در استخدام شرکت حاضر در نمایشگاه باشند.

و- گردشگری

  • برنامه سفر
  • رزرو هتل و یا به جای آن مدرک تایید کننده محل اقامت برای کل مدت اقامت.

3- غیر ایرانیان ساکن ایران

  • اجازه اقامت در ایران که مدت اعتبار آن حداقل سه ماه پس از انقضا مدت ویزای درخواستی باشد.

4- افراد زیر سن قانونی

  • چنانچه فرد مورد نظر تنها و یا با یکی از والدین مسافرت می کند، رضایت نامه ولی یا قیم قانونی لازم است. در صورتی که والد همراه فرد زیر سن قانونی به تنهایی دارای حق حضانت باشد از شرط مستثنی خواهند بود.

5- مدارکی که توسط افراد خاص باید ارائه شود:

  • اعضا دولت، مجلس یا نهادهای قانون گذار: یادداشت رسمی، حکم ماموریت یا مدرک رسمی دیگر.
  • کارمندان سایر سفارتها، کنسولگری ها، نمایندگی های سازمان ملل یا سایر نهادهای قانونی وابسته به یکی از کشورهای عضو شنگن: حکم ماموریت از سفارت، کنسولگری یا نمایندگی های مربوطه.
  • دفتر داران: حکم انتصاب
  • شاغلین حرفه های منتصب به نهادهای تخصصی (پزشکان، جراحان، دندانپزشکان، داروسازان، وکلا، معماران و اعضای خانواده ایشان): گواهی از نهاد صنفی تخصصی
  • قضات: حکم انتصاب از قوه قضاییه
  • مقامات عالی رتبه: یادداشت رسمی نامه ماموریت از نهاد مربوطه.
  • دانشگاهیان (استادیار، دانشیار، استاد، رئیس، رییس دانشکده، رئیس دانشگاه): حکم انتصاب از موسسه آموزشی عالی مربوطه.
  • خبرنگاران: کارت خبرنگاری،حکم استخدامی نشریه یا خبرگزاری مربوطه.
  • ورزشکاران: حکم فدراسیون رسمی ایرانی ورزش مربوطه شامل تاریخ عضویت و نوع آن (آماتور/ مبتدی یا حرفه ای) و یا مدارک نشاندهنده شرکت در رقابتهای ملی یا بین المللی.

تلفن سفارت هلند در تهران

برای برقراری تماس با سفارت کشور هلند در تهران با شماره‌ی   ‏۲۲۸۳۷۹۱۱‏- ‏۲۳۶۶۰۰۰۰‏‏ تماس حاصل فرمایید. ساعات کاری بخش کنسولی روزهای یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت 7:30 تا 16 و  پنجشنبه‌ها از ساعت 7:30 تا 13:30 می باشد.

شما می توانید برای اخذ سفارت کشور هلند در تهران می توانید از خدمات مجموعه ویزا پارت استفاده کرده و در کمترین زمان ممکن اقدام به اخذ وقت سفارت هلند نمایید

فاکس سفارت هلند در تهران

شما می توانید با استفاده از شماره  ‏۲۳۶۶۰۱۹۰‏، از طریق فاکس ، با سفارت کشور هلند در تهران در ارتباط باشید.

شما می توانید برای اخذ سفارت کشور هلند در تهران می توانید از خدمات مجموعه ویزا پارت استفاده کرده و در کمترین زمان ممکن اقدام به اخذ وقت سفارت هلند نمایید

ایمیل سفارت هلند در تهران

مسافرین محترمی که قصد برقراری ارتباط با سفارت هلند را دارند می توانند با استفاده از ایمیل این سفارت به نشانی

teh@minbuza.nl  با سفارت کشور هلند در تهران ، در تماس باشند.

حتما مطالعه کنید  وقت سفارت ایتالیا

وقت سفارت توریستی هلند

ویزای توریستی هلند به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد بازدید از این کشور را دارند و برای مدت معینی در هلند اقامت خواهند داشت. ویزای توریستی عموماً تا سه ماه از تاریخ صدور به متقاضی اجازه‌ی اقامت در کشور هلند را می‌دهد.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی هلند

مدارکی که باید علاوه بر فرم پر شده درخواست ویزا، در وقت ملاقات و انجام مصاحبه همراه داشته باشید

  • شناسنامه ایرانی: ترجمه رسمی شناسنامه با فتوکپی از تمام صفحات باید حتما موجود باشد.
  • اصل گذرنامه : اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. کپی گذرنامه را تنها از صفحات یک تا پنج و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزاخورده، تهیه کنید.
  • سه قطعه عکس رنگی: توجه داشته باشید، در صورتی که اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، دو قطعه عکس رنگی از هر کدام از همراهان نیز باید در مدارک موجود باشد.

*عکس مورد نظر باید ویژگی‌های ضروری ذیل را داشته باشد:

  1. عکس رنگی
  2. زمینه سفید
  3. تمام‌رخ در ابعاد ۵. ۴* ۵. ۳ که کمتر از سه ماه پیش گرفته شده و کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد(طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.)
  • آدرس محل کار و منزل به طور دقیق
  • اسناد وضع اجتماعی حرفه‌ای و تمکن مالی
  1. برای کارمندان بخش دولتی :ترجمه‌ آخرین حکم کارگزینی
  2. برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار
  3. برای صاحبان شرکت‌های خصوصی : ترجمه‌ روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
  4. برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
  5. برای مشاغل آزاد:ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت ارائه شود.
  • ترجمه‌ سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
  • بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد هلند.
  • در صورت لزوم، فاکتور پرداخت‌ شده‌ هتل در هلند برای کل مدت اقامت.
  • بیمه نامه بین‌المللی پزشکی و بازگشت به کشور مبدأ(متقاضیان ویزا باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند) این بیمه باید:
  1. هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی
  2. هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد
  3. تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد
  4. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو است. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور هلند داشته باشد.

زمان لازم برای دریافت ویزای توریستی هلند

برای ارائه‌ی مدارک احتیاج به وقت ملاقات و انجام مصاحبه از بخش ویزا سفارت هلند دارید که باید با در دست داشتن اصل گذرنامه و به صورت حضوری برای دریافت وقت ملاقات اقدام کنید. 

وقت توریستی هلند

وقت توریستی هلند

ویزای تحصیلی هلند

تمام دوره‌ها برای تعمیق دانش دانشجویان و صاحبان مشاغل طراحی شده‌اند. دانشجویان دوره‌های آموزش بین المللی به تمامی امکانات زیربنائی آکادمیک هلند از جمله دانشگاه هلند کتابخانه‌ها دسترسی دارند. بسیاری از آموزشهای بین المللی شامل مسافرت و بازدید‌های علمی از شرکت‌ها و کارخانجات و تاسیسات هلند و سایر کشورهای اروپائی می‌گردد.

کار دانشجویی در هلند

بخشی از هزینه های خود را میتوانید با کار در چهارچوب ضوابط (بویژه از سال دوم به بعد) تأمین نمایید. بر اساس ضوابط دولت هلند، دانشجویان مجازند ۱۰ ساعت در هفته کار کنند.

مدارک لازم برای ویزای دانشجویی هلند

  • اصل یا ترجمه رسمی مدارک و ریزنمرات دبیرستان، پیش دانشگاهی و دانشگاه
  • کپی تمام صفحات گذرنامه
  • توصیه نامه از دو نفر استاد (برای افراد با تحصیلات دانشگاهی)
  • گواهی سابقه کار (در صورت وجود)
  • نمونه کار برای رشته های معماری و هنر
  • عکس پاسپورتی چهار قطعه
  • اصل یا کپی تأیید شده کارنامه آزمون زبان
  • رزومه
  • نامه انگیزش

ویزای تجاری هلند

افرادی که به عنوان تاجر و یا سرمایه گذار در یک کشور دیگر شناخته می شوند می توانند با این ویزا در کشور مربوطه تردد نمایند.

مدارک لازم ویزای تجاری هلند 

  • اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 3 ماه بیشتر از تاریخ ویزا درخواستی 
  • فرم درخواست ویزا
  • کارت ملی و شناسنامه 
  • 2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش 
  • در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج 
  • نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی 
  • گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام – سمت – میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمندان و کارگران ) 
  • پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی  ( برای صاحبان مشاغل ) 
  • گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته ) 
  • گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان ) 
  • بیمه مسافرتی 
  • سند مالکیت ( در صورت وجود ) 
  • رزرو هتل و بلیط هواپیما 
وقت سفارت هلند

وقت سفارت هلند

جام جهانی 2018 روسیه

گروه بندی جام جهانی 2018 روسیه

کمتر از شش ماه دیگر بیست و یکمین دوره رقابت‌های جام جهانی 2018 فوتبال در روسیه آغاز می شود آیین قرعه‌کشی رقابت‌های جام جهانی روسیه برگزار شد و ۳۲ تیم حاضر در این رقابت‌ها حریفان خود را شناختند. اجرای مراسم قرعه‌کشی رقابت‌های جام جهانی 2018 روسیه…
تیم ملی ایتالیا

عدم صعود تیم ملی ایتالیا به جام جهانی

تیم ملی فوتبال ایتالیا (به ایتالیایی: Nazionale di calcio dell’Italia) نماینده ایتالیا در رقابت‌های فوتبال است و توسط فدراسیون فوتبال ایتالیا (FIGC) مدیریت می‌شود. ایتالیا با چهار دوره قهرمانی در سال‌های ۱۹۳۴ (میلادی)، ۱۹۳۸، ۱۹۸۲ و ۲۰۰۶، به …
بهترین مکان برای تماشای ستارگان

بهترین مکان برای تماشای ستارگان

تماشای آسمان پرستاره در شب یکی از لذت‌های بزرگ زندگی است که به لطف شهرنشینی از آن محروم هستیم. حدود ۸۰ درصد از آمریکایی‌ها که در نواحی شمالی آمریکا زندگی می‌کنند به دلیل آلودگی‌های نوری قادر به تماشای ستارگان در شب نیستند. البته تهران خودمان ه…
کلیسا

ده کليسای برتر دنيا

1.کلیسای جامع سنت واسیل (واسیلی مقدس)(روسی: Собор Василия Блаженного) یک کلیسای جامع در میدان سرخ، مسکو روسیه است که به دستور ایوان مخوف ساخته شد. این کلیسا در مرکز مسکو قرار داشت و بلندترین بنای مسکو تا سال ۱۶۰۰ به شمار می‌رفت. سازه اصلی «…
صربستان

جاذبه های توریستی صربستان

صربستان در جنوب شرقی اروپا قرار دارد. پایتخت صربستان شهر بلگراد است. صربستان حدودا ۱۵ قله با ارتفاع بیش از ۲۰۰۰ متر بالاتر از سطح دریا دارد و پنج پارک ملی به نام‌های دیِرآپ (Djerdap)، تارا (Tara)، کوپائونیک (Kopaonik)، سارمانتین (Sar ‎Mounta…

ثبت نام لاتاری گرین کارت آمریکا

ثبت نام لاتاری گرین کارت آمریکا، ساده ترین و ارزان ترین روش اقامت قانونی و دائم آمریکا است که هر ساله در اکتبر شروع و در نوامبر به پایان میرسد.   لاتاری آمریکا چیست؟ گرین کارت یک مجوز برای اقامت دائم در کشور مورد نظر است. گرین کارت به…
معرفی ورزشگاه های اسپانیا

معرفی پنج ورزشگاه بزرگ کشور اسپانیا

کشور اسپانيا حدود 73 استاديوم ورزشی دارد که برخي از آنها چند منظوره مي باشند، در این مجموعه به معرفي 5 ورزشگاه برتر این کشور خواهيم پرداخت. اگر از علاقه‌مندان به فوتبال یا از مسافران کشور اسپانیا هستید، پیشنهاد می‌کنیم این مقاله را بخوانید. ·ورزشگ…
Job-interview

نکات مهم روز مصاحبه اخذ ویزای شنگن در سفارت ها

آیا تا به حال در مورد اهمیت مصاحبه اخذ ویزای شنگن از خود سوال کرده اید؟ در این مطلب شما را با اشتباهات رایج در مصاحبه اخذ ویزای شنگن آشنا می کنیم تا بتوانید با یک مصاحبه خوب، شانس گرفتن ویزا را افزایش دهید. اگر درخواست ویزای شنگن شما رد شد، یک د…
وقت سفارت هلند
5 (100%) 1 vote
وقت سقارت | وقت سقارت ایتالیا | وقت سفارت فرانسه
عضویت در کانال تلگرام