وقت سفارت هلند

وقت سفارت هلند و وقت ویزا هلند و وقت کنسولگری هلند

پرداخت هزینه تعیین وقت سفارت

تعیین وقت سفارت هلند بصورت آنلاین

جدید ترین و سریع ترین روش دریافت وقت سفارت ، روش آنلاین می باشد که مجموعه ویزا پارت با استفاده از این روش در کم ترین زمان ممکن اقدام به اخذ وقت سفارت هلند می کند.برای دریافت وقت سفارت هلند بصورت اینترنتی با شماره های 09031991712 یا 86043219 و 86044395 تماس بگیرید.

منتظر دریافت وقت سفارت خود باشید

مدارک لازم جهت دریافت وقت سفارت هلند

  1. عکس یا کپی صفحه اول پاسپورت
  2. عکس 4*3
  3. شماره تلفن در دسترس ، جهت هماهنگی و پیگیری
مدارک تعیین وقت سفارت

مراحل اخذ وقت سفارت هلند

  1. تماس با مجموعه ویزا پارت به شماره 09031991712 یا 86043219 و 86044395
  2. ارسال مدارک لازم از طریق تلگرام به شماره 09031991712
  3. تعیین وقت سفارت توسط ما
  4. واریز مبلغ تعیین شده توسط شما
  5. ارسال وقت سفارت کشور هلند توسط ما

نکات مربوط به وقت سفارت هلند

عدم دریافت وقت

در صورتی که سفارتی به هر جهت (ازدحام مسافر ، دستور کارگزار سفارت ، دستور سفیر یا دولت آن کشور و…) در آن ماه به مسافران وقتی داده نشود ، ویزا پارت هیج مسئولیتی بابت این مسئله ندارد .

توجه داشته باشید هزینه دریافت وقت پس دریافت کانفرم گرفته خواهد شد.

نقصی مدارک

درصورت وجود نقصی در مدارک ارائه شده به سفارت هلند ویزا پارت مسئولیتی بابت مشاوره و توضیح بابت مدارک برای سفارت ندارد

ریجکت شدن مسافر

درصورت عدم ویزا شدن ویزاپارت هیچ مسئولیتی در این رابطه نخواهد داشت

تماس با پارت ویزا

جهت تماس با پارت ویزا با شماره    (4 خط ویژه )  02188752300 یا 09031991712  تماس حاصل نمایید

همکاری با آژانس ها

ویزا پارت با تمامی آژانس های گردشگری و همکاران در زمینه دریافت وقت سفارت با نرخ کمتر همکاری خواهد کرد .

زمان تعیین وقت سفارت هلند

زمان تعیین وقت سفارت شما در یک بازه زمانی 5 تا 20 روز خواهد بود و هیچ قولی برای دریافت وقت در یک روز خاص داده نمی شود

ارسال مدارک و پاسپورت برای وقت سفارت هلند

لطفامدارک زیر را ارسال نمایید : 

تصویرصفحه اول پاسپورت باکیفیت مناسب 

تصویر برگه رزور هتل در صورت وجود

تصویر 3*4 را به شماره ایرانسل 09303191712 یا آی دی تلگرام italiatime@ ارسال کنید 

ارسال سریع از طریق دکمه زیر میسر می باشد.

وقت سفارت هلند

شما می توانید برای اخذ وقت سفارت هلند در تهران از خدمات مجموعه ویزا پارت استفاده کرده و در کمترین زمان ممکن اقدام به اخذ وقت سفارت هلند نمایید.

تعیین وقت سفارت هلند در تهران

جهت درخواست ویزا برای تقریباً تمامی سفارت خانه‌ها نیاز به وقت قبلی می باشد و متقاضیان جهت تحویل مدارک ، انجام مصاحبه و انگشت نگاری در روز تعیین شده به سفارت مراجعه میکنند. 

آدرس سفارت هلند در تهران

برای مراجعه به سفارت کشور هلند در تهران می توانید به نشانی فرمانیه – خیابان سنبل- ‏ارغوان غربی- پلاک ۷‏ مراجعه فرمایید. در صورت مراجعه حتما از ساعات کاری سفارت هلند در تهران مطلع شوید.

وقت سفارت هلند در تهران

روزهای تعیین شده برای باز پس گیری گذرنامه، روادید یا سایر مدارک: یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت 14:30 الی 15 و روز پنجشنبه از ساعت 12 الی 12:30.

لطفا جهت اطلاع از تعطیلات رسمی ایران و هلند به وب سایت  http://iran.nlembassy.org مراجعه فرمایید.

فهرست مدارک تکمیلی که باید توسط متقاضیان ویزا در ایران ارائه شود

مدارک ویزای شنگن(شینگن) هلند:

  • الزامات عمومی برای تمام متقاضیان

الف: رزرو سفر

  • بلیط پرواز یا رزرو پرواز

ب: مدارک محل اقامت و نحوه تعیین معیشت در طول سفر در قلمرو کشورها عضو شینگن:

  • رزرو هتل یا
  • تاییده محل اقامت و / یا پوشش هزینه ها توسط دعوت کننده / نهاد ی شخص اعزام کننده (برخی از کشورهای عضو شنگن ممکن است فرم مخصوصی برای این منظور داشته باشند، به وب سایت مربوطه مراجعه شود)، و یا
  • پرینت گردش سه ماهه آخر حساب بانکی در ایران، و یا
  • سایر شواهد تمکن مالی قابل استفاده در طول سفر ( کارت اعتباری بین المللی، چک مسافرتی، و غیره)

ج: مدارک نشان دهنده ثبات اجتماعی و اقتصادی (که امکان ارزیابی قصد متقاضی برای ترک قلمرو کشور عضو شنگن قبل از انقضای ویزای درخواست شده را ممکن سازد):

  • تمامی متقاضیان پرینت سه ماه آخر حساب بانکی و سند ملکی در ایران، در صورت لزوم.
  • شناسنامه (سند هویت نشان دهنده سوابق خانوادگی از دفاتر ثبت رسمی)
  • مقامات: برگه ماموریت یا گواهی تصدی پست و آخرین فیش حقوقی.
  • کارمندان: گواهی اشتغال به کار و یا قرارداد کار اخیر + فیش های حقوقی سه ماه آخر، لیست واریز حق بیمه به سازمان تامین اجتماعی، خدمات درمانی یا معادل آن، و یا نامه از کارفرما با توضیح اینکه چرا این لیست در دسترس نیست.
  • تجاری: اثبات ثبت در سیستم تجاری (به عنوان مثال جواز کسب یا نامه از سازمان تجارت رسمی/اتحادیه) و لیست واریز حق بیمه به سازمان تامیت اجتماعی، خدمات درمانی ی معادل آن، در صورت لزوم؛
  • مدیران و یا سهامداران شرکتهای ایرانی: معرفی نامه امضا شده توسط نماینده قانونی شرکت در تایید شرکت یا سمت متقاضی؛ اثبات وجود این شرکت در ایران (به عنوان مثال روزنامه رسمی منتشر شد)؛ اثبات سمت متقاضی چنانچه در روزنامه رسمی ذکر نشده باشد؛
  • هنرمندان: اثبات عضویت در یکی از انجمن های حرفه ای رسمی هنرمندان (به عنوان مثال خانه سینما، خانه عکاسی، وغیره؛) و لیست واریز حق بیمه به سازمان تامین اجتماعی، خدمات درمانی یا معادل آن، در صورت لزوم؛
  • بازنشستگان: اثبات دریافت حقوق بازنشستگی.
  • دانش آموزان و یا افراد زیر سن قانونی: مدارک مربوط به وضعیت اجتماعی یا اشتغال پدر و مادر و در صورت لزوم، گواهی اشتغال به تحصیل و یا کارت دانشجویی.
  • افراد غیر شاغل: مدرک کافی نشان دهنده وضعیت اجتماعی و اقتصادی (به عنوان مثال: گواهی ازدواج، مدارک ثبت خانواده، اسناد و مدارک در تایید مالکیت ملکی.
  • مدارک و شواهد نشاندهنده منظور از سفر

الف- کسب و کار

  • دعوت نامه ای از یک شرکت در اولین کشور عضو شینگن مقصد،مشخص کردن دلیل سفر و تاریخ(ها)، همراه با شواهد مستند از رابطه تجاری (قرراردادها، فاکتورها، مکاتبات، مدارک واردات و غیره…)(برخی کشورها ممکن است از یک فرم مخصوص برای دعوت نامه بعلاوه کپی کارت شناسایی مدعو استفاده نمایید و به سایت سفارت کشور مربوطه مراجعه شود.)

ب- ماموریت رسمی

  • یادداشت رسمی یا نامه از محل ماموریت: شامل نام و نام خانوادگی مامور، عنوان شغل رسمی، هدف از این سفر، تاریخ شروع ماموریت، تعهد نامه اعزام کننده برای پوشش هزینه های سفر و دعوت نامه از نمایندگی رسمی مستقر در مقصد.

ج- خانواده / سفر شخصی

  • دعوت نامه از خانواده میزبان، در صورت لزوم، (برخی کشورها ممکن است از یک فرم مخصوص برا ی دعوت نامه بعلاوه کپی کارت شناسایی مدعو استفاده نمایند، به وب سایت سفارت کشور مربوطه مراجعه شود.)
  • برای دیدار با خانواده اش: اثبات روابط خانوادگی ( به عنوان مثال شناسنامه (مدارک هویت دال بر روابط خانوادگی از ثبت احوال)

د- مسابقات ورزشی

  • دعوتنامه از سازماندهنده مسابقات در یک کشور عضو شنگن (برخی از کشورهای عضو ممکن است به تاییدیه کمیته ملی المپیک خود و یا سازمانهای مشابه نیاز داشته باشند).
  • ارائه نامه از فدراسیون رسمی ورزش مربوطه در ایران.

ن- نمایشگاه تجاری

  • دعوت نامه شرکت در نمایشگاه صادره توسط نهاد برگزارکننده در کشور عضو شنگن و یا نمایندگی رسمی آن در ایران.
  • تایید پرداخت هزینه غرفه در نمایشگاه و تایید نهاد برگزارکننده و یا نماینده محلی آن با ذکر نام متقاضیان در استخدام شرکت حاضر در نمایشگاه باشند.

و- گردشگری

  • برنامه سفر
  • رزرو هتل و یا به جای آن مدرک تایید کننده محل اقامت برای کل مدت اقامت.

3- غیر ایرانیان ساکن ایران

  • اجازه اقامت در ایران که مدت اعتبار آن حداقل سه ماه پس از انقضا مدت ویزای درخواستی باشد.

4- افراد زیر سن قانونی

  • چنانچه فرد مورد نظر تنها و یا با یکی از والدین مسافرت می کند، رضایت نامه ولی یا قیم قانونی لازم است. در صورتی که والد همراه فرد زیر سن قانونی به تنهایی دارای حق حضانت باشد از شرط مستثنی خواهند بود.

5- مدارکی که توسط افراد خاص باید ارائه شود:

  • اعضا دولت، مجلس یا نهادهای قانون گذار: یادداشت رسمی، حکم ماموریت یا مدرک رسمی دیگر.
  • کارمندان سایر سفارتها، کنسولگری ها، نمایندگی های سازمان ملل یا سایر نهادهای قانونی وابسته به یکی از کشورهای عضو شنگن: حکم ماموریت از سفارت، کنسولگری یا نمایندگی های مربوطه.
  • دفتر داران: حکم انتصاب
  • شاغلین حرفه های منتصب به نهادهای تخصصی (پزشکان، جراحان، دندانپزشکان، داروسازان، وکلا، معماران و اعضای خانواده ایشان): گواهی از نهاد صنفی تخصصی
  • قضات: حکم انتصاب از قوه قضاییه
  • مقامات عالی رتبه: یادداشت رسمی نامه ماموریت از نهاد مربوطه.
  • دانشگاهیان (استادیار، دانشیار، استاد، رئیس، رییس دانشکده، رئیس دانشگاه): حکم انتصاب از موسسه آموزشی عالی مربوطه.
  • خبرنگاران: کارت خبرنگاری،حکم استخدامی نشریه یا خبرگزاری مربوطه.
  • ورزشکاران: حکم فدراسیون رسمی ایرانی ورزش مربوطه شامل تاریخ عضویت و نوع آن (آماتور/ مبتدی یا حرفه ای) و یا مدارک نشاندهنده شرکت در رقابتهای ملی یا بین المللی.

تلفن سفارت هلند در تهران

برای برقراری تماس با سفارت کشور هلند در تهران با شماره‌ی   ‏۲۲۸۳۷۹۱۱‏- ‏۲۳۶۶۰۰۰۰‏‏ تماس حاصل فرمایید. ساعات کاری بخش کنسولی روزهای یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت 7:30 تا 16 و  پنجشنبه‌ها از ساعت 7:30 تا 13:30 می باشد.

شما می توانید برای اخذ سفارت کشور هلند در تهران می توانید از خدمات مجموعه ویزا پارت استفاده کرده و در کمترین زمان ممکن اقدام به اخذ وقت سفارت هلند نمایید

فاکس سفارت هلند در تهران

شما می توانید با استفاده از شماره  ‏۲۳۶۶۰۱۹۰‏، از طریق فاکس ، با سفارت کشور هلند در تهران در ارتباط باشید.

شما می توانید برای اخذ سفارت کشور هلند در تهران می توانید از خدمات مجموعه ویزا پارت استفاده کرده و در کمترین زمان ممکن اقدام به اخذ وقت سفارت هلند نمایید

ایمیل سفارت هلند در تهران

مسافرین محترمی که قصد برقراری ارتباط با سفارت هلند را دارند می توانند با استفاده از ایمیل این سفارت به نشانی

teh@minbuza.nl  با سفارت کشور هلند در تهران ، در تماس باشند.

وقت سفارت توریستی هلند

ویزای توریستی هلند به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد بازدید از این کشور را دارند و برای مدت معینی در هلند اقامت خواهند داشت. ویزای توریستی عموماً تا سه ماه از تاریخ صدور به متقاضی اجازه‌ی اقامت در کشور هلند را می‌دهد.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی هلند

مدارکی که باید علاوه بر فرم پر شده درخواست ویزا، در وقت ملاقات و انجام مصاحبه همراه داشته باشید

  • شناسنامه ایرانی: ترجمه رسمی شناسنامه با فتوکپی از تمام صفحات باید حتما موجود باشد.
  • اصل گذرنامه : اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. کپی گذرنامه را تنها از صفحات یک تا پنج و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزاخورده، تهیه کنید.
  • سه قطعه عکس رنگی: توجه داشته باشید، در صورتی که اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، دو قطعه عکس رنگی از هر کدام از همراهان نیز باید در مدارک موجود باشد.

*عکس مورد نظر باید ویژگی‌های ضروری ذیل را داشته باشد:

  1. عکس رنگی
  2. زمینه سفید
  3. تمام‌رخ در ابعاد ۵. ۴* ۵. ۳ که کمتر از سه ماه پیش گرفته شده و کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد(طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.)
  • آدرس محل کار و منزل به طور دقیق
  • اسناد وضع اجتماعی حرفه‌ای و تمکن مالی
  1. برای کارمندان بخش دولتی :ترجمه‌ آخرین حکم کارگزینی
  2. برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار
  3. برای صاحبان شرکت‌های خصوصی : ترجمه‌ روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
  4. برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
  5. برای مشاغل آزاد:ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت ارائه شود.
  • ترجمه‌ سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
  • بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد هلند.
  • در صورت لزوم، فاکتور پرداخت‌ شده‌ هتل در هلند برای کل مدت اقامت.
  • بیمه نامه بین‌المللی پزشکی و بازگشت به کشور مبدأ(متقاضیان ویزا باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند) این بیمه باید:
  1. هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی
  2. هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد
  3. تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد
  4. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو است. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور هلند داشته باشد.

زمان لازم برای دریافت ویزای توریستی هلند

برای ارائه‌ی مدارک احتیاج به وقت ملاقات و انجام مصاحبه از بخش ویزا سفارت هلند دارید که باید با در دست داشتن اصل گذرنامه و به صورت حضوری برای دریافت وقت ملاقات اقدام کنید. 

وقت توریستی هلند

وقت توریستی هلند

ویزای تحصیلی هلند

تمام دوره‌ها برای تعمیق دانش دانشجویان و صاحبان مشاغل طراحی شده‌اند. دانشجویان دوره‌های آموزش بین المللی به تمامی امکانات زیربنائی آکادمیک هلند از جمله دانشگاه هلند کتابخانه‌ها دسترسی دارند. بسیاری از آموزشهای بین المللی شامل مسافرت و بازدید‌های علمی از شرکت‌ها و کارخانجات و تاسیسات هلند و سایر کشورهای اروپائی می‌گردد.

کار دانشجویی در هلند

بخشی از هزینه های خود را میتوانید با کار در چهارچوب ضوابط (بویژه از سال دوم به بعد) تأمین نمایید. بر اساس ضوابط دولت هلند، دانشجویان مجازند ۱۰ ساعت در هفته کار کنند.

مدارک لازم برای ویزای دانشجویی هلند

  • اصل یا ترجمه رسمی مدارک و ریزنمرات دبیرستان، پیش دانشگاهی و دانشگاه
  • کپی تمام صفحات گذرنامه
  • توصیه نامه از دو نفر استاد (برای افراد با تحصیلات دانشگاهی)
  • گواهی سابقه کار (در صورت وجود)
  • نمونه کار برای رشته های معماری و هنر
  • عکس پاسپورتی چهار قطعه
  • اصل یا کپی تأیید شده کارنامه آزمون زبان
  • رزومه
  • نامه انگیزش

ویزای تجاری هلند

افرادی که به عنوان تاجر و یا سرمایه گذار در یک کشور دیگر شناخته می شوند می توانند با این ویزا در کشور مربوطه تردد نمایند.

مدارک لازم ویزای تجاری هلند 

  • اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 3 ماه بیشتر از تاریخ ویزا درخواستی 
  • فرم درخواست ویزا
  • کارت ملی و شناسنامه 
  • 2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش 
  • در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج 
  • نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی 
  • گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام – سمت – میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمندان و کارگران ) 
  • پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی  ( برای صاحبان مشاغل ) 
  • گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته ) 
  • گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان ) 
  • بیمه مسافرتی 
  • سند مالکیت ( در صورت وجود ) 
  • رزرو هتل و بلیط هواپیما 
وقت سفارت هلند

وقت سفارت هلند

معرفی کشور ایتالیا کشور و معرفی جاذبه های گردشگری آن

معرفی کشور ایتالیا کشور و معرفی جاذبه های گردشگری آن: کشور ایتالیا نه فقط کشور بناهای تاریخی و آثار هنری غنی، که سرزمین شگفتی های بی پایان است:ورزش، جاذبه های توریستی طبیعی و فرهنگی، مد، غذا و سبک زندگی شاد ایتالیایی ها در سراسر دنیا زبانزد است.…
مناطق دیدنی کشور لهستان کشوری در اروپای شرقی است ،

مناطق دیدنی کشور لهستان

مناطق دیدنی کشور لهستان کجاست ؟کشور لهستان در اروپای شرقی است ، شرق آلمان، شمال چک و اسلوواکی، جنوب منطقه کالینینگراد (روسیه)، جنوب غرب لیتوانی و غرب بلاروس و اوکراین.کشور لهستان با وسعت 312685 کیلومترمربع 38623000 نفر جمیعت دارد زبان…
ونیز شهر روی آب

شهر ونیز به صورت امروزی در ۸۰۰ سال بعد از میلاد با پیشینه زیستی ماقبل تاریخ به وجود آمد.

معماری شهر ونیز چگونه است؟ شهر ونیز به صورت امروزی در ۸۰۰ سال بعد از میلاد با پیشینه زیستی ماقبل تاریخ به وجود آمد.تالاب ونیز در ۸۰۰ سال بعد از میلاد مسیح کم کم شکل امروزی را به خود گرفت قبل از آن هم با توجه به منابع غنی برای شکار و ماهی…
اسپانیا خواستار همکاری برای جلوگیری از حملات تروریستی شد

اسپانیا خواستار همکاری برای جلوگیری از حملات تروریستی شد

نگرانی اسپانیا در راستای حملات تروریستی به نقل از گزارشی از خبرگزاری فرانسه در راستای حملات تروریستی اخیر ،آلفونسو داستیس وزیر خارجه اسپانیا روز سه شنبه در یک کنفرانس خبری تاکید کرد:کشورهای عضو اتحادیه اروپا باید همکاری اطلاعاتی …
نیروگاه های انرژی اتمی در سوئیس رو به تعطیلی است طی یک همه‌پرسی اکثریت مردم سوئیس خواهان توقف ساخت نیروگاه‌های جدید انرژی اتمی در سوئیس در این کشور شدند.

نیروگاه های انرژی اتمی در سوئیس رو به تعطیلی است

نیروگاه های انرژی اتمی در سوئیس رو به تعطیلی است طی یک همه‌پرسی اکثریت مردم سوئیس خواهان توقف ساخت نیروگاه‌های جدید انرژی اتمی در سوئیس شدند.قانون جدید انرژی دولت‌های آتی این کشور را موظف می‌کند که در بخش انرژی‌های تجدیدپذیر،سرمایه‌گذاری‌ها…

شهر آمستردام بزرگترین جاذبه توریستی در هلند

 بزرگترین جاذبه توریستی هلند در کجاست؟ شهر آمستردام بزرگترین جاذبه توریستی و بزرگترین مرکز جذب توریست در این کشور می باشد.آمستردام پایتخت هلند است، با این حال نه دولت هلند و نه رئیس دولت در آمستردام ساکن نیستند.آمستردام، بزرگترین شهر ه…
آنتیمو چزارو معاون وزیر میراث و فعالیت های گردشگری و معاون وزیر امور خارجه ایتالیا

پل میلو بلندترین پل جاده‌ای جهان

پل میلو بلندترین پل جاده‌ای جهان کجاست؟ پل میلو بلندترین پل جاده‌ای جهان در جنوب فرانسهفرانسهپل میلو (Le Viaduc de Millau) بلندترین پل جاده‌ای جهان به ارتفاع ۳۴۳ متر استکه در بالای رودخانه تارن در جنوب فرانسه قرار دارد.این پل توسط میشل وی…

معاون وزیر امور خارجه آلمان مارکوس ادرر

معاون وزیر امور خارجه آلمان آقای مارکوس ادرر در تهران معاون وزیر امور خارجه آلمان، آقای مارکوس ادرر، در روز شنبه (16 اردیبهشت) جهت گفتگو و مشورت در تهران با آقای مجید تخت روانچی و آقای عباس عراقچی دیدار داشت. از جمله موضوعات مورد بحث، جنگ سوریه…
آنتیمو چزارو معاون وزیر میراث و فعالیت های گردشگری و معاون وزیر امور خارجه ایتالیا

دیدار معاون وزیرآقای آنتیمو چزارو از نمایشگاه بین المللی کتاب

بازدید آقای آنتیمو چزارو از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران معاون وزیرآقای آنتیمو چزارو در مراسم بازگشایی سی امین نمایشگاه بین المللی کتاب که در آن ایتالیا بعنوان مهمان ویژه، اولین کشور اروپایی حاضر در نمایشگاه شرکت نموده و حامل پیام تبریک از ج…
وقت سفارت هلند
5 (100%) 1 vote