وقت سفارت لهستان

ارسال مدارک و پاسپورت برای تعیین وقت سفارت لهستان

پرداخت هزینه تعیین وقت سفارت

پرداخت هزینه تعیین وقت سفارت لهستان

پس از تایید کانفرم شما توسط سفارت با شما تماس گرفته می شود و پس از پرداخت هزینه کانفرم شما ارسال خواهد شد.

منتظر دریافت وقت سفارت خود باشید

منتظر دریافت وقت ویزا لهستان خود باشید

جواب وقت سفارت لهستان شما نهایت یک روز پس از درخواست شما ارائه می شود

مدارک تعیین وقت سفارت

ارسال مدارک جهت تعیین وقت سفارت لهستان

مدارک زیر جهت تعیین وقت ویزا لهستان به شماره 09031991712  تلگرام شود

ارسال پاسپورت

ارسال عکس 3 در 4 یا  6در6

شماره موبایلی که حتما در دسترس باشد

وقت توریستی سفارت لهستان | وقت تجاری سفارت لهستان | وقت دانشجویی سفارت لهستان

عدم دریافت وقت ویزا لهستان

در صورتی که وقت سفارت لهستان به هر جهت (ازدحام مسافر ، دستور کارگزار سفارت ، دستور سفیر یا دولت آن کشور و…) در آن ماه به مسافران وقتی داده نشود ، ویزا پارت هیج مسئولیتی بابت این مسئله ندارد .

توجه داشته باشید هزینه دریافت وقت پس دریافت کانفرم گرفته خواهد شد.

نقصی مدارک

درصورت وجود نقصی در مدارک ارائه شده به سفارت ویزا پارت مسئولیتی بابت مشاوره و توضیح بابت مدارک برای هر سفارت ندارد

ریجکت شدن مسافر

درصورت عدم ویزا شدن ویزاپارت هیچ مسئولیتی در این رابطه نخواهد داشت

تماس با پارت ویزا

جهت تماس با پارت ویزا با شماره    (4 خط ویژه )  02186044395 یا 02186043219 تماس حاصل نمایید

هکاری با آژانس ها

ویزا پارت با تمامی آژانس های گردشگری و همکاران در زمینه دریافت وقت سفارت با نرخ کمتر همکاری خواهد کرد .

زمان تعیین وقت ویزا لهستان

زمان تعیین وقت سفارت لهستان شما در یک بازه زمانی 5 تا 20 روز خواهد بود و هیچ قولی برای دریافت وقت در یک روز خاص داده نمی شود

ارسال مدارک و پاسپورت برای وقت سفارت لهستان

لطفامدارک زیر را ارسال نمایید : 

تصویرصفحه اول پاسپورت باکیفیت مناسب 

تصویر برگه رزور هتل در صورت وجود

تصویر 3*4 را به شماره ایرانسل 09303191712 یا آی دی تلگرام italiatime@ ارسال کنید 

ارسال سریع از طریق دکمه زیر میسر می باشد.

مدارک لازم برای تعیین وقت سفارت لهستان چیست ؟

برای دریافت وقت ویزای سفارت لهستان نیاز به مدارک زیر است:

ارسال تصویر صفحه اول پاسپورت به تلگرام 09031991712

تکمیل فرم مخصوص وقت سفارت لهستان به صورت کامل

وقت سفازت لهستان

مدارک مورد نياز جهت اخذ ویزا توریستی لهستان :

  • تکمیل فرمهاي درخواست رواديد بطور کامل و امضاء آن (تمامي سئوالات بايستي بطور کامل جواب داده شود، نام پدر و نام مادر و نامهاي فاميل آنان ، نام و نام فاميل همسر، تاريخ و محل تولد)
  • يک قطعه عکس جديد رنگي ( اندازه 5/3× 5/4 سانتیمتر، تمام رخ پشت سفيد)
  • گذرنامه معتبر که توسط دارنده امضائ شده باشد گذرنامه بايد حداقل سه ماه از تاريخ پايان رواديد شنگن اعتبار داشته باشد. فتوکپي گذرنامه ( صفحه 1 تا 5 گذرنامه جديد – و از صفحه 1 الي 10 گذرنامه قديمي ).
  • فتوکپي از رواديد های قبلی که از سایر کشورها در طول سه سال گذشته چه در گذرنامه قدیم و چه در گذرنامه جدید ابتیاع شده ، مخصوصا اگر روادید شنگن باشد.
  • فتوکپی کارت شناسایی ( شناسنامه) (کلیه صفحات آن)
  • مدارک جهت اثبات روابط متقاضیان روادید :
  • شناسنامه(کارت شناسایی خانوادگی)
  • گواهی تولد
  • گواهی ازدواج
  • کارت تحصیلی
  • بلیط برگشت :
  • کپی رزرو بلیط با شماره ثبت رزرویشون مسافر( ویا شماره رزرویشون) برای مسیر ایران-لهستان-ایران

در زمانی که صدور روادید قطعی میشود، اصل بلیط باید ارائه گردد- بلیط مسافرتی نباید برای بیشتر از مدت 90 روز اقامت در محدوده کشورهای شنگن باشد.

حتما مطالعه کنید  وقت سفارت پرتغال

در صورتیکه محصل و یا دانشجو هستیم چه مدارکی برای روادید لهستان نیاز داریم ؟

تایید یه از مدرسه و یا دانشگاه ( کارت دانشجویی و فتوکپی آن).

در صورت ارائه دعوتنامه ،دعوتنامه باید امضاء شده باشد و تمام مشخصات دعوت شونده باید با جزئیات درآن قید شود و همچنین علت مسافرت مدت اقامت و آیا اینکه کمپانی دعوت کنند متقبل هزینه های اقامت دعوت شونده میباشد . دعوتنامه بایستی به این سفارتخانه فاکس شودو متقاضی روادید باید اصل آنرا در دست داشته باشد.

افراد زیر سن قانونی چه شرایط برای ویزا لهستان دارند؟

–   در صورت مسافرت کودکان  به تنهایی و یا همراه  یکی از والدین:  اجازه رسمی  هر دو       والدین  و یا سرپرست قانونی آنان مورد نیاز میباشد.

– امضاء ها باید تایید قانونی داشته باشد( در دفتر خانه رسمی مورد تایید قانونی قرار گیرد و امضاء تایید شده توسط مهر آی. دِ آر 6000 مورد قبول نمیباشد)

– افراد زیر سن قانونی این اجازه نامه های رسمی را باید در تمامی طول مسافرتشان به همراه داشته باشند

متقاضیان روادید باید هر کدام مستقلا و پس از تکمیل کلیه مدارک درخواست ، اقدام به تعیین وقت قبلی جهت ارائه مدارک ، بنمایند.

توجه :  سفارت لهستان  حق درخواست هر گونه مدارک اضافي  بر ليست بالا را براي خود محفوظ ميدارد.

نکات مهم بعد از داشتن روادید شنگن :

دارا بودن يک رواديد معتبر جهت سفر به کشورهاي عضو شنگن نهايتا تضميني بر غير قابل تغيير بودن مجوز صادر شده ویزا جهت ورود و يا اقامت موقت شما در کشورهاي عضو شنگن نميباشد . امکان دارد که در مرزهاي ورودي کشورهاي عضو شنگن از شما خواسته شود که مجددا مدارکي را به ماموران ارائه دهيد که توصيه ميشود که کپي مدارکي را که زمان تقاضاي رواديد شنگن ارائه نموده ايد را به همراه خود داشته باشيد.

در صورتیکه  دارای روادید کثیرالمسافرت شنگن هستید باید بیمه مسافرت شما نیز به طول مدت اقامت شما در دفعات متعدد در  کشورهای شنگن ، معتبر باشد.  در این رابطه در سفارت کشور صادر کننده روادید شنگن  از شما تعهد نامه امضائ شده دال بر این مطلب مینمایند.

وقت سفارت لهستان فوری

عکسهای ارائه شده برای درخواست روادید میبایست دارای مشخصات ذیل باشد:

  • ازروبرو و مشخص
  • چاپ برروی کاغذی با کیفیت بالا
  • رنگی
  • 3.5*4.5
  • عکس جدید ، از زمان آن 6 ماه بیشتر نباید گذشته باشد
  • شخص میباید رو به دوربین بوده بازمبیه روشن
  • تمام سرتاروی شانه مشخص باشد. 70 الی 80 در صد عکس صورت جای گرفته باشد
  • چشم ها باز و مشخص. چشمها نباید با مو پوشیده باشد
  • عینک با شیشه روشن وبدون اینکه چشمها پوشیده شده باشد. بدون انعکاس نور
  • بدلیل مسائل مذهبی پوشش سر مورد قبول میباشد درصورتیکه چانه،پیشانی وگونه ها مشخص باشد بدون اینکه پوشش سر سایه بر صورت نداشته باشد.
  • عکسهای بدون مشخصات فوق الذکر مورد قبول نمیباشد.
حتما مطالعه کنید  وقت سفارت نروژ

مدارك لازم جهت دريافت ویزا تجاری لهستان

  • تکمیل فرمهاي درخواست رواديد بطور کامل و امضاء آن (تمامي سئوالات بايستي بطور کامل جواب داده شود، نام پدر و نام مادر و نامهاي فاميل آنان ، نام و نام فاميل همسر، تاريخ و محل تولد)
  • يک قطعه عکس جديد رنگي ( اندازه 5/3× 5/4 سانتیمتر، تمام رخ پشت سفيد)
  • گذرنامه معتبر که توسط دارنده امضائ شده باشد گذرنامه بايد حداقل سه ماه از تاريخ پايان رواديد شنگن اعتبار داشته باشد. فتوکپي گذرنامه ( صفحه 1 تا 5 گذرنامه جديد – و از صفحه 1 الي 10 گذرنامه قديمي ).
  • فتوکپي از رواديد های قبلی که از سایر کشورها در طول سه سال گذشته چه در گذرنامه قدیم و چه در گذرنامه جدید ابتیاع شده ، مخصوصا اگر روادید شنگن باشد.
  • فتوکپی کارت شناسایی ( شناسنامه) (کلیه صفحات آن)
  • مدارک جهت اثبات روابط متقاضیان روادید :
  • شناسنامه(کارت شناسایی خانوادگی)
  • گواهی تولد
  • گواهی ازدواج
  • کارت تحصیلی
  •   بلیط برگشت :
  • کپی رزرو بلیط با شماره ثبت رزرویشون مسافر( ویا شماره رزرویشون) برای مسیر ایران-لهستان-ایران
  • در زمانی که صدور روادید قطعی میشود، اصل بلیط باید ارائه گردد- بلیط مسافرتی نباید برای بیشتر از مدت 90 روز اقامت در محدوده کشورهای شنگن باشد.

در صورتیکه ما شخصا فعالیت بازرگانی خودمان را داریم چه مدارکی برای ویزا لهستان نیاز داریم ؟

هر گونه روزنامه رسمی با درج آگهی ثبت شرکت و یک کپی از آخرین  تغییرات در شرکت. کارت بازرگانی که توسط وزارت بازرگانی صادر شده باشد به همراه یک کپی از اجازه و یا موافقنامه تاسیس شرکت که توسط وزارت صنایع و صنایع سنگین صادر شده باشد.  نام آدرس و شماره تلفن تماس، همینطور تاییدیه دال بر پرداخت هزینه های اقامت شما . اثبات توانایی و اعتبار مالی شرکت شما.

حتما مطالعه کنید  وقت سفارت هلند

در صورتیکه کارمند شرکت هستیم چه مدارکی برای ویزا لهستان نیاز داریم ؟

معرفینامه از شرکت شامل آدرس و شماره تلفن و نام و مشخصات  شرکت ، شغل و  مقام دعوت شده در شرکت مذکور،  علت  مسافرت و نوع همکاری ،  مدت اقامت و آيا در طول  اقامت  د رخارج  شرکت شما متقبل هزينه های  مربوطه خواهد  بود يا خير ، برگه حقوق رسمی ( آخرین و اولین ماه پرداخت حقوق)  مهر شده توسط سازمان تامین اجتماعی ( لیست بیمه).

در صورتيکه شما نماينده شرکت دعوت کننده هستيد چه مدارکی باید ارائه نمایید :

اصل قرارداد کار شما که نشانده نمايندگي شما از شرکت مذکور ميباشد بعلاوه يک کپي آن مورد نیاز است.

مدارک نشان دهنده همکاري هاي قبلي شما با کمپاني دعوت کننده مثل : صورتحساب معاملات ، اثبات پرداخت ها ( يک پرو فرما اينويس بعنوان اثبات معاملات قبلي ، قابل قبول نميباشد) ، و يا هر گونه قرار داد امضائ شده فيمابين.

رزرو محل در هتل و تاییدید آن.

هزینه تقاضای روادید 60 یورو برای هر روادید میباشد هزینه های درخواست روادید ( قابل برگشت نمیباشد)

صورتحساب بانکی ( تاریخ صورتحسابها نباید از سه ماه کمتر باشد)

بيمه پزشکي مسافرتی سامان  ( حد اقل پوشش بيمه مذکور مبلغ 30000 يورو و يا 50000 دلار آمريکايي باشد. پوشش بيمه جهت بازگشت به وطن در موارد نياز پزشکي ، پوشش بيمه جهت کمکهاي پزشکي اورژانس در بيمارستانها) و کپی آن . این بیمه نامه باید جهت کلیه کشورهای عضو شنگن معتبر باشد.

علاوه بر مدارک اصلی دعوتنامه  تجاری  از شركت لهستانی از طريق فاكس شماره بسفارت ارسال گردد

مدارك لازم جهت دريافت رواديد بازدید

دعوتنامه رسمی از کشور لهستان

مدارك لازم جهت دريافت رواديد شرکت در كنگره کشور لهستان

دعوتنامه  از كنگره

حواله پرداخت هزينه ثبت نام و اقامت در کنگره – یا مجوز پرداخت درمحل on site

مدارك لازم جهت دريافت رواديد بارگیری یا تخلیه بار در لهستان

علاوه بر مدارک اصلی

معرفي نامه شركت حمل و نقل

دعوتنامه از شركت لهستانی جهت بارگيري يا تخليه بار

معرفی کشور لهستان

کشور جمهوری لهستان (Poland به انگلیسی ) ، ( Polsaka به زبان لهستانی ) کشوری واقع در اروپای مرکزی است . در معرفی کشور لهستانواقع این کشور شرق و غرب اروپا را به یکدیگر متصل می کند. کشور لهستان با کشورهای آلمان – جمهوری چک – اکراین – اسلواکی – روسیه سفید و بلاروس مرز زمینی دارد و همچنین با کشورهای سوئد و دانمارک مرز دریایی دارد . این کشور از شمال به دریای بالتیک راه دارد . نام اصلی لهستان از قومی به نام Pole گرفته شده است که سالهای دور در این کشور می زیسته اند .این کشور از لحاظ آب و هوایی در شرایط مناسبی قرار دارد . زمستانهای نسبتا سرد و مرطوب و تابستانهای معتدل، که همین امر باعث شده این کشور در تابستان مقصد خیلی از مسافران برای گردشگری و تفریح باشد .

اطلاعات ضروری لهستان

اختلاف ساعت با تهران: ۲:۳۰-

زبان رسمی: لهستانی

واحد پول رسمی: زلوتی لهستانی

هر زلوتی تقریبا معادل 950 تومان
2 زلوتی = 1900 تومان

فرودگاه: Warsaw Chopin Airport (WAW)

وضعیت آب و هوایی

ورشو آب و هوایی معتدل‌تر از آنچه که تصور می‌شود، دارد. اگرچه زمستان‌های این شهر سرد است. از ماه ژوئن تا آگوست برخی مواقع هوا کمی مه‌آلود می‌شود، اما اغلب اوقات با هوایی که به طرز مطلوبی گرم و خشک است، روبرو هستیم. . بهار و پاییز بهترین فصول برای سفر به این شهر هستند .
بهترین زمان برای رزرو هتل

هتل‌های شهر ورشو در اغلب طول سال شلوغ و رزرو هستند. ورشو شهر تجاری بزرگی است و کاهش یا افزایش قیمت اتاق‌ها معمولا بسته به اینکه کنفرانسی در این شهر برگزار شود یا نه، تا حدی غیر قابل پیش‌بینی هستند. high season که به تبع آن قیمت‌ها افزایش با این وجود در برخی از آخر هفته‌ها می‌توان در بهترین هتل‌ها، با قیمتی خوب یک اتاق مناسب اجاره کرد.

تاریخچه کشور لهستان

کشور لهستان متحد در سال ۱۰۴۷ میلادی از اتحاد دو کشور لهستان بزرگ و کوچک به وجود آمد . سالها بعد با یک ازدواج سلطنتی بین دختر پادشاه لهستان و پسر پادشاه لیتوانی این دو کشور به هم ملحق شدند و توانستند کشور قدرتمندی فراهم کنند. این حکومت چند قرن به کار خود ادامه داد تا اینکه در قرن ۱۷ میلادی به دلیل نبود یک حاکم قدرتمند کشور لهستان چندین بار تجزیه شد و پس از آن دوران فرسایشی کشور لهستان آغاز شد . پس از جنگ جهانی اول طبق پیمانی مخفیانه که بین شوروی و آلمان بسته شد این دو کشور لهستان را بین خود تقسیم کردند و شرق آن را حکومت شوروی و غرب لهستان را آلمان ها اشغال کردند.

در ژوئن ۱۹۴۱، ارتش هیلتر با نادیده گرفتن پیمان خود با شوروی به این کشور حمله برد، در جریان این حمله کلیهٔ خاک لهستان به اشغال نازی‌ها درآمد. در دوران اشغال لهستان، نازی‌ها تلاش داشتند تا ریشه‌کنی فرهنگ لهستانی، فرهنگ نازیستی را جایگزین آن کنند. با پیشروی ارتش شوروی به سمت ورشو، لهستانی‌های این شهر علیه اشغالگران نازی شورش کردند که به شورش ورشو مشهور هست. در ۲ اوت ۱۹۴۵ در برلین، هری ترومن رئیس جمهور آمریکا، جوزف استالین رهبر شوروی کمونیست و کلمنت آتلی نخست وزیر بریتانیا برای تعیین مرزهای غربی لهستان وارد عمل شدند. آنها امتداد رودهای اودر و نیسه را مرز بین لهستان و غرب تعیین کردند (این مرز سرانجام به وسیلهٔ آلمان غربی در امضای پیمان عدم تجاوز در ۷ دسامبر ۱۹۷۰ پذیرفته شد). همچنین در ۱۶ اگوست ۱۹۴۵ لهستان مرزهای خود را با شوروی تعیین کرد. قانون اساسی جدید در سال ۱۹۵۲ از لهستان یک نظام دموکراتیک خلق که به نوعی تأثیر پذیری از شوروی بود، ساخت. در سال ۱۹۵۵ لهستان به عضویت پیمان ورشو درآمد و همچنین سیاست خارجی لهستان کاملاً مطابق و الگو برداری شده از شوروی بود.

سیاست در لهستان

در ۱ مارس ۲۰۰۴ میلادی لهستان به اتحادیهٔ اروپا پیوست، در ۲ مه همین سال لسزاک میلر (Leszek Miller) از سمت خود استعفا داد، زیرا محبوبیت او به علت فساد گسترده و افسار گسیخته و همچنین ادامهٔ آشفتگی اقتصادی این کشور به کمتر از ۱۰ ٪ رسیده بود، مارک بلکا Marek Belka وزیر پیشین دارایی لهستان جایگزین او شد. در ۲۳ دسامبر ۲۰۰۵ لخ کاچینسکی از حزب محافظه کار رئیس جمهور جدید لهستان معرفی و جایگزین الکساندر کواشنیوسکی از حزب کمونیست شد، کازیمیرز مارسینکیویسز (Kazimierz Marcinkiewicz) نیز به سمت نخست وزیر منصوب شد. در ژوئیه ۲۰۰۶ رئیس جمهور لهستان، نخست وزیر مارسینکیویسز را برکنار و برادر دوقلوی خود، یاروسواف کاچینسکی که رهبر حزب قانون و عدالت بود را به عنوان نخست وزیر جدید لهستان منصوب کرد. یاروسلاو، نخست وزیر به علت داشتن حمایت برادرش که رئیس جمهور بود از هیچ اعمال خلافی فرو گذار نکرد و این امر دست او را برای اختلاس‌های کلان اقتصادی باز گذاشت، رسوایی‌های اقتصادی بی شماری که یاروسلاو در طی دوران نخست وزیری اش مرتکب شد، پارلمان لهستان را وادار کرد که دیگر سکوت نکند، همچنین او نام حزبش «قانون و عدالت» را نیز با اعمال خلاف قانونش زیر سؤال برده بود. پارلمان سرانجام در آوریل ۲۰۰۷ رای به عدم صلاحیت یاروسلاو کاسزینسکی داد، این بار برادرش نیز نتوانست کاری برایش انجام دهد، رئیس جمهور لچ کاسزینسکی در سپتامبر ۲۰۰۷ حکم عزل همزادش را صادر نمود، و در نوامبر ۲۰۰۷ دونالد توسک را به عنوان نخست وزیر جدید لهستان انتخاب کرد، امروزه مهمترین دغدغهٔ سیاست خارجی لهستان برپایی سامانهٔ دفاع ضد موشکی آمریکا در خاک این کشور است که با مخالفت شدید روسیه همراه شده‌است. نوع حکومت لهستان، جمهوری چندحزبی است که دارای دو مجلس قانون‌گذاری است.

تیم ملی ایتالیا

عدم صعود تیم ملی ایتالیا به جام جهانی

تیم ملی فوتبال ایتالیا (به ایتالیایی: Nazionale di calcio dell’Italia) نماینده ایتالیا در رقابت‌های فوتبال است و توسط فدراسیون فوتبال ایتالیا (FIGC) مدیریت می‌شود. ایتالیا با چهار دوره قهرمانی در سال‌های ۱۹۳۴ (میلادی)، ۱۹۳۸، ۱۹۸۲ و ۲۰۰۶، به …
بهترین مکان برای تماشای ستارگان

بهترین مکان برای تماشای ستارگان

تماشای آسمان پرستاره در شب یکی از لذت‌های بزرگ زندگی است که به لطف شهرنشینی از آن محروم هستیم. حدود ۸۰ درصد از آمریکایی‌ها که در نواحی شمالی آمریکا زندگی می‌کنند به دلیل آلودگی‌های نوری قادر به تماشای ستارگان در شب نیستند. البته تهران خودمان ه…
کلیسا

ده کليسای برتر دنيا

1.کلیسای جامع سنت واسیل (واسیلی مقدس)(روسی: Собор Василия Блаженного) یک کلیسای جامع در میدان سرخ، مسکو روسیه است که به دستور ایوان مخوف ساخته شد. این کلیسا در مرکز مسکو قرار داشت و بلندترین بنای مسکو تا سال ۱۶۰۰ به شمار می‌رفت. سازه اصلی «…
صربستان

جاذبه های توریستی صربستان

صربستان در جنوب شرقی اروپا قرار دارد. پایتخت صربستان شهر بلگراد است. صربستان حدودا ۱۵ قله با ارتفاع بیش از ۲۰۰۰ متر بالاتر از سطح دریا دارد و پنج پارک ملی به نام‌های دیِرآپ (Djerdap)، تارا (Tara)، کوپائونیک (Kopaonik)، سارمانتین (Sar ‎Mounta…

ثبت نام لاتاری گرین کارت آمریکا

ثبت نام لاتاری گرین کارت آمریکا، ساده ترین و ارزان ترین روش اقامت قانونی و دائم آمریکا است که هر ساله در اکتبر شروع و در نوامبر به پایان میرسد.   لاتاری آمریکا چیست؟ گرین کارت یک مجوز برای اقامت دائم در کشور مورد نظر است. گرین کارت به…
معرفی ورزشگاه های اسپانیا

معرفی پنج ورزشگاه بزرگ کشور اسپانیا

کشور اسپانيا حدود 73 استاديوم ورزشی دارد که برخي از آنها چند منظوره مي باشند، در این مجموعه به معرفي 5 ورزشگاه برتر این کشور خواهيم پرداخت. اگر از علاقه‌مندان به فوتبال یا از مسافران کشور اسپانیا هستید، پیشنهاد می‌کنیم این مقاله را بخوانید. ·ورزشگ…
Job-interview

نکات مهم روز مصاحبه اخذ ویزای شنگن در سفارت ها

آیا تا به حال در مورد اهمیت مصاحبه اخذ ویزای شنگن از خود سوال کرده اید؟ در این مطلب شما را با اشتباهات رایج در مصاحبه اخذ ویزای شنگن آشنا می کنیم تا بتوانید با یک مصاحبه خوب، شانس گرفتن ویزا را افزایش دهید. اگر درخواست ویزای شنگن شما رد شد، یک د…
69559746-Passport-with-denied-visa-stamp-on-the-map-of-the-world-and-airline-boarding-pass-tickets-Travel-con-Stock-Illustration

دلایل رد شدن مسافران از ویزای شنگن

درخواست ویزای شنگن ممکن است بر اساس صلاحدید افسر کنسولی رد یا ریجکت شود، سئوال اینجاست که چه عواملی باعث رد شدن ویزای شنگن در سفارت و یا کنسولگری می شود؟ این سوال بسیاری از مردم در هنگام مراجعه برای اخذ ویزای شنگن است. این واقعیت است که یک …
وقت سفارت لهستان
5 (100%) 4 votes
وقت سقارت | وقت سقارت ایتالیا | وقت سفارت فرانسه
عضویت در کانال تلگرام