وقت سفارت دانمارک

وقت سفارت دانمارک | وقت مصاحبه دانمارک | وقت ویزا دانمارک

پرداخت هزینه تعیین وقت سفارت

پرداخت هزینه تعیین وقت سفارت

پس از تایید کانفرم شما توسط سفارت با شما تماس گرفته می شود و پس از پرداخت هزینه کانفرم شما ارسال خواهد شد.

منتظر دریافت وقت سفارت خود باشید

منتظر دریافت وقت سفارت خود باشید

بستگی به زمان و وقت سفارتی که برای کشور خاصی میخواهید زمان وقت ملاقات شما در سفارت تعیین می شود

بعضی از کشور ها در همان روز زمان وقت سفارت شما تعیین می شود

و در بعضی دیگر بسته به زمان درخواست شما 1 تا 30 روز زمان می برد

مدارک تعیین وقت سفارت

ارسال مدارک جهت تعیین وقت سفارت دانمارک

مدارک زیر جهت تعیین وقت سفارت به شماره 09031991712  تلگرام شود

ارسال پاسپورت

ارسال عکس 3 در 4 یا  6در6

شماره موبایلی که حتما در دسترس باشد

دعوتنامه تجاری (مخصوص افرادی که ویزا تجاری می خواهند)

نکات مربوط به وقت سفارت دانمارک

عدم دریافت وقت ویزای دانمارک

در صورتی که سفارت دانمارک به هر جهت (ازدحام مسافر ، دستور کارگزار سفارت ، دستور سفیر یا دولت آن کشور و…) در آن ماه به مسافران وقتی داده نشود ، ویزا پارت هیج مسئولیتی بابت این مسئله ندارد .

توجه داشته باشید هزینه دریافت وقت پس دریافت کانفرم گرفته خواهد شد.

نقصی مدارک

درصورت وجود نقصی در مدارک ارائه شده به سفارت ویزا پارت مسئولیتی بابت مشاوره و توضیح بابت مدارک برای هر سفارت ندارد

ریجکت شدن مسافر

درصورت عدم ویزا شدن ویزاپارت هیچ مسئولیتی در این رابطه نخواهد داشت

تماس با پارت ویزا

جهت تماس با پارت ویزا با شماره    (4 خط ویژه )  02186044395 یا 09031991712  تماس حاصل نمایید

همکاری با آژانس ها

ویزا پارت با تمامی آژانس های گردشگری و همکاران در زمینه دریافت وقت سفارت با نرخ کمتر همکاری خواهد کرد .

زمان تعیین وقت مصاحبه دانمارک

زمان تعیین وقت سفارت دانمارک شما در یک بازه زمانی 5 تا 20 روز خواهد بود و هیچ قولی برای دریافت وقت در یک روز خاص داده نمی شود

ارسال مدارک و پاسپورت برای وقت سفارت دانمارک

لطفامدارک زیر را ارسال نمایید : 

تصویرصفحه اول پاسپورت باکیفیت مناسب 

تصویر برگه رزور هتل در صورت وجود

تصویر 3*4 را به شماره ایرانسل 09303191712 یا آی دی تلگرام italiatime@ ارسال کنید 

ارسال سریع از طریق دکمه زیر میسر می باشد.

وقت سفارت دانمارک

اولین مرحله برای اخذ ویزا و سفر به کشور دانمارک ، دریافت وقت سفارت از سفارت دانمارک است .

برای ورود به سفارت و همچنین ارائه مدارک و روادید مورد نظر می باشد. مسافران محترم باید قبل از مراجعه به سفارت و طی کردن مراحل اخذ ویزا ، وقت کنسولگری کشور مورد نظر خود را دریافت نمایند.

قوانین وقت سفارت دانمارک

سفارتخانه های مختلف سیاست های متفاوتی را جهت ارائه وقت کنسولگری اتخاذ می کنند. مراجعه حضوری فرد متقاضی، تماس تلفنی، ارسال ایمیل و مراجعه به وب سایت عمده راه های تعیین وقت سفارت است. متقاضیان باید توجه داشته باشند که سفارت در ارتباط با ارائه وقت سفارت و صدور ویزا اختیار تام دارد.با آگاهی از قوانین سفارت مربوطه، به آسانی می توان بار دیگر شانس خود را برای گرفتن ویزا امتحان کرد.

مجموعه ویزا پارت

مجموعه ویزا پارت با سابقه ای درخشان ، خدمات گوناگونی را از جمله مشاوره ، دریافت وقت سفارت دانمارک و صدور بیمه مسافرتی به مسافرین محترم ارائه می کند. بالاترین و ارزشمندترین سرمایه این مجموعه اعتماد و میزان رضایت مندی مسافران عزیز از خدمات این مجموعه می باشد که بدین منظور این مجموعه تمام تلاش خود را به کار می بندد تا بهترین خدمات را با بالاترین کیفیت به شما مسافران گرامی ارائه دهد.

وقت فوری سفارت دانمارک

مجموعه ویزا پارت اسرع وقت ، اقدام به دریافت وقت ویزا دانمارک و کشورهای عضو شینگن از جمله ایتالیا ، فرانسه ، آلمان ، سوئیس و … و همچنین وقت سفارت از کشورهای آمریکا و کانادا می نماید. شما عزیزان می توانید با شماره های 86043219 ، 86044395 و 09031991712 تماس حاصل فرمایید.

وقت سفارت دانمارک

وقت سفارت دانمارک

ویزای توریستی سفارت دانمارک

دیدار با خانواده
تعیین وقت مصاحبه : لطفا جهت تعیین وقت مصاحبه با شماره های 86043219 و 86044395 با شرکت کارگزار سفارت دانمارک (IVS Global) تماس حاصل نمایید.
درتاریخ مقرر متقاضیان میبایستی با در دست داشتن مدارک زیر به شرکت کارگزار سفارت دانمارک (IVS Global)
مراجعه نمایند . علاوه بر مدارک فوق، سفارت ممکن است بسته به مورد، مدارک بیشتری نیز درخواست نماید.
عدم حضور در تاریخ و ساعت مقرر باعث ابطال نوبت میگردد

مدارک ویزای توریستی شنگن دانمارک

  1. کپی ها روی کاغذ A4 باشد
  2. اصل گذرنامه با حداقل یکسال اعتبار و کپی از صفحات عکسدار، همراهان و روادیدهای قبلی
    توجه: گذرنامه از زمان درخواست روادید تا پس از اخذ روادید نباید تعویض گردد
  3. اصل شناسنامه، کپی از تمام صفحات و ترجمه آن به زبان انگلیسی
  4. اصل سند ازدواج و یا طلاق )اصل ترجمه رسمی سند ازدواج و کپی رنگی سند در صورت دیدار همسر در دانمارک(
  5. اصل مدارک اثبات نسبت خانوادگی با معرف در دانمارک به همراه کپی ) مانند شناسنامه های والدین(
  6. فرم درخواست روادید که با دقت، کامل و صحیح تایپ شده باشد
  7. قطعه عکس رنگی جدید تمام رخ چهره درشت و از نزدیک زمینه روشن ) – – ۵ / ٤ در ۵ / ۳ سانتیمتر که ٨۰٪ آن را چهره
    تشکیل دهد(
  8. دعوتنامه جدید از معرف در دانمارک با قید نام و نام خانوادگی، شماره پرسنلی ) CPR (، آدرس، تلفن، پست الکترونیک،
    طول مدت و تاریخ تقریبی دیدار و توضیح در خصوص پوشش هزینه های اقامت متقاضی در دانمارک توسط معرف . در صورت
    آنلاین )الکترونیکی( بودن دعوتنامه، علاوه بر کد دعوتنامه می بایست پرینت آن را هم همراه داشته باشید.
  9. کپی واضح و خوانا از کارت اقامت و یا گذرنامه دانمارکی معرف که روی آن شماره پرسنلی ) CPR ( و یا شماره خارجی
    ( UDL ( مشخص باشد
  10. کپی گواهی تغییر نام معرف در دانمارک، در صورتیکه معرف نامش را تغییر داده باشد
  11. برای افراد شاغل یا محصل گواهی کار یا تحصیل به زبان انگلیسی با ذکر تاریخ استخدام، سمت، مدت مرخصی و تعهد
    بازگشت به کار پس از پایان مرخصی. )برای بارنشستگان ارایه اصل و کپی کارت بازنشستگی یا آخرین حکم بازنشستگی
    یا آخرین فیش حقوقی بازنشستگی و ترجمه به زبان انگلیسی(
  12. گردش حساب سه ماه اخیر با مهر بانک مربوطه
  13. متقاضیانی که قبلا” به دانمارک سفر کرده و یا جواب مثبت یا منفی دریافت نموده اند اصل گذرنامه قبلی، کپی روادیدهای
    قبلی به دانمارک و نامه سفارت را همراه داشته باشند.
  14. اصل و کپی از بیمه مسافرتی پزشکی )به مدت روزهای اقامت در منطقه، معتبر برای یک بار ورود به کل کشورهای شنگن با پوشش
    حداقل ۳۰۰۰۰ یورو که این پوشش باید روی برگه رسید بیمه نامه قید شود
  15. یک پاکت پستی متوسط با نام و نشانی کامل متقاضی بعنوان گیرنده با ذکر کدپستی مربوطه که تمبر کافی روی آن
    الصاق شده باشد.
    توجه: طبق مقررات جدید هنگام تسلیم مدارک مبلغ تقریبی 70 دلار برای هر نفر بعنوان هزینه روادید دریافت میگردد که به
    هیچ وجه قابل برگشت نمیباشد.
    جواب مثبت و یا منفی کتبا” به نشانی متقاضی ارسال خواهد شد. در صورت مثبت بودن جواب، متقاضی باید با در دست
    داشتن مدارک زیر حداقل ۱۰ روز کاری قبل از پرواز، با احتساب تعطیلات هفتگی و سال نو جهت صدور روادید به سفارت
    مراجعه نماید: قبض رسید،گذرنامه معتبر،اصل بیمه نامه مسافرتی و بلیط رفت و برگشت تایید شده هواپیما به کپنهاک + کپی
    توضیح در خصوص بیمه نامه مسافرتی پزشکی
  16. بیمه نامه پزشکی مسافرتی سامان

مدارک ویزای تجاری شنگن دانمارک

نکات سفارت دانمارک

وقت سفارت دانمارک : وقت مصاحبه دانمارک : جهت تعیین وقت مصاحبه، می بایست شرکت دعوت کننده در دانمارک دعوت نامه را به این سفارت ایمیل کرده، و متقاضی را در کپی ایمیل قرار دهد تا این سفارت بتواند وقت مصاحبه را از طریق ایمیل به متقاضی اعلام کند.
نکات مهم: چنانچه راس ساعت مقرر حضور نیابید، نوبت مصاحبه را از دست داده و قت دیگری بر اساس نوبت های موجود تعیین
می شود. چنانچه فرم ها بطور کامل پر نشود، عودت میگردد. فرم های ارسالی از طریق پست پذیرفته نخواهد شد. وجه روادید قابل
برگشت نیست، حتی در صورت مخالفت با روادید.
همراه آوردن کیف دستی داخل سفارت اکیدا” ممنوع میباشد.

مدارک لازم ویزای تجاری دانمارک

  1. همه کپی ها روی کاغذ A4 باشد
  2. فرم درخواست روادید بطور کامل تایپ و توسط متقاضی امضا شود.
  3. ۱ عکس رنگی جدید ( ۵ / ٤ در ۵ / ۳ سانتیمتر، تمام رخ چهره درشت و از نزدیک زمینه روشن موها پشت گوش قرار گیرد) – –
  4. اصل گذرنامه با حداقل یکسال اعتبار، به همراه کپی از صفحه مشخصات ، و اصل ویزاهای قبلی به همراه کپی
  5. 4 کپی رزرو بلیط رفت و برگشت به دانمارک
  6. دعوتنامه میبایستی از شرکت دانمارکی مربوطه مستقیما” به سفارت ارسال شود و حاوی اطلاعات زیر باشد:
    – توضیح در خصوص ارتباط بازرگانی متقاضی با شرکت دانمارکی
    – مدت اقامت مورد توافق با ذکر دفعات ورود تعداد روزها و مدت اعتبار لازم –
    – توضیح در خصوص چگونگی تامین هزینه ها (هتل و اقامت)

اصل و کپی از بیمه مسافرتی پزشکی )به مدت روزهای اقامت در منطقه، معتبر برای یک بار ورود به کل کشورهای شنگن
با پوشش حداقل ۳۰۰۰۰ یورو که این پوشش باید روی برگه رسید بیمه نامه قید شود

مبلغ تقریبی US Dollars 70 بابت وجه روادید که غیر قابل برگشت میباشد.

مدارک لازم برای شرکت های خصوصی

  1. معرفینامه رسمی به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت با امضای بالاترین مقام مسئول، با ذکر آدرس ، تلفن، فاکس، تاریخ
    استخدام، سمت، هدف از سفر، طول سفر، تعهد تامین هزینه هتل و اقامت، با ذکر تضمین بازگشت متقاضی، هم به ایران و
    هم به سر کار خود
  2. اصل روزنامه رسمی آگهی های تاسیس و آخرین تغییرات به همراه کپی(ترجمه رسمی به زبان انگلیسی)
  3. اصل کارت بازرگانی معتبر صادره از اتاق بازرگانی صنایع و معادن ایران مربوط به همان شرکت به همراه کپی
  4. اصل کارت شناسایی کارمندی / دانشجویی معتبر بهمراه کپی (کارت نظام پزشکی و پروانه مطب به همراه کپی)
  5. مدارک مستند در خصوص ارتباط بازرگانی متقاضی با شرکت دانمارکی به زبان انگلیسی )ارائه قرارداد و یا توافقنامه و کپی آنها(

مدارک ترخیص کالا از گمرک درمورد سفارشات قبلی به همراه کپی (در صورت لزوم)

مدارک لازم برای کارکنان شرکت های

  1. معرفینامه رسمی به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت با امضای بالاترین مقام مسئول، با ذکر آدرس ، تلفن، فاکس، تاریخ
    استخدام، سمت، هدف از سفر، طول سفر، تعهد تامین هزینه هتل و اقامت، با ذکر تضمین بازگشت متقاضی، هم به ایران و
    هم به سرکار خود
  2. قرارداد استخدامی معتبر به همراه کپی )ترجمه رسمی به زبان انگلیسی(
  3. لیست بیمه تامین اجتماعی ممهور به مهر شرکت که نام متقاضی در آن ذکر شده باشد برای ۲ ماهه اخیر به همراه کپی
  4. فیش حقوقی ۲ ماهه اخیر به همراه کپی
  5. اصل کارت شناسایی کارمندی / دانشجویی معتبر بهمراه کپی )کارت نظام پزشکی و پروانه مطب به همراه کپی(
    علاوه بر مدارک فوق سفارت ممکن است بسته به مورد مدارک بیشتری نیز درخواست نماید.
    این لیست بر اساس دیدار تجاری تهیه شده است. لطفا لیست را بر اساس دلیل سفر خود تطبیق داده و مدارک لازم را تهیه نمایید.
    نداشتن بیمه نامه و ارز به میزان کافی به هنگام ورود به کشورهای شنگن منجر به ممانعت از ورود شما در مرز خواهد شد.
    تاضیح در وصاص ریمه نامه مسافاتی پزشکی
  6. بیمه نامه پزشکی مسافرتی سامان

درباره دانمارک

وقت ویزا دانمارک

وقت ویزا دانمارک

کشور دانمارک با جمعیت ۵/۵ میلیون نفر، یکی از کشورهای اسکاندیناوی / نوردیک و عضو اتحادیه اروپا است (اگر چه با پول رایج خود، کرون دانمارک). دانمارک متشکل از شبه جزیره جاتلند و تعداد زیادی جزیره است که مهمترین آنها زیلند، فونن، لولند، فالستر و بورن هولم و همچنین صدها جزایر کوچک بوده و دارای بیش از ۷۵۰۰ کیلومتر خط ساحلی می باشد. مرتفعترین نقطه این کشور تنها ۱۷۰ متر از سطح دریا بالاتر است. گرینلند و جزایر فارو (هر کدام با جمعیتی حدود ۰۰۰‚۵۰ نفر) بخشی از حوزه این کشوراند  اما دارای قوانین مختص به خود می باشند.. پایتخت دانمارک شهر کپنهاگ است که دارای جمعیتی حدود ۲.۱ میلیون نفر می باشد .

حکومت دانمارک

کشور دانمارک حکومت مشروطه سلطنتی با دموکراسی پارلمانی است. دانمارک یکی از قدیمی ترین حکومتهای پادشاهی جهان است که تاریخچه آن به حدود سال ۱۰۰۰ میلادی، عصر وایکینگها بر می گردد. جامعه دانمارک بر پایه تاسیس قانون اساسی دانمارک در سال ۱۸۴۹ قرار گرفته و نظام سیاسی این کشور از آن به بعد با احزاب متنوع سیاسی شکل گرفته است. اغلب، دانمارک را به عنوان یکی از بهترین کشورهای جهان برای زندگی  می نامند. دولت رفاهی ، برابری اقتصادی جامعه و عدم وجود تقریبی فساد را تضمین می کند، نظرسنجی ها بارها و بارها نشان داده اند که دانمارکی ها در میان شادترین مردم جهان هستند .

اقتصاد دانمارک

بزرگترین بخش اقتصاد، تامین خدمات عمومی از جمله، آموزش، خدمات بهداشتی، مهد کودک، و غیره است که یا رایگان و یا با قیمت یارانه ای ارائه می شود. ازعواقب این بخش و سیستم درآمد و مزایای بالا ، سطح مالیات بر درآمد و مالیات بر ارزش افزوده بالاتر، در مقایسه با سیستم های بین المللی است. دانمارک دارای یک بخش پر رونق خصوصی است – که به عنوان جاذبه سرمایه گذاری خارجی رتبه بالایی دارد –  و دارای تراز تجاری مثبت است. بخش خصوصی شامل صنایع کشاورزی و غذایی، دارویی، تدارکات از جمله حمل و نقل، ماشین آلات، طراحی، انرژی (گاز، نفت و انرژی باد)  و به ویژه  دارای سابقه ای بارز و طولانی در تولید فناوری های سبز می باشد.

Untitled-1

ده راهنمایی برای صرفه جویی زمان در سفرهای اروپایی

ده راهنمایی برای صرفه جویی زمان در سفرهای اروپایی در این مطلب ده راهنمایی برای صرفه جویی زمان در سفرهای اروپایی برای بازدید مکان های بیشتر در سفر ارائه می شود که در زیر آورده شده است: 1.  برج ایفل: رزرو  بلیط و حاضر شدن حوالی وقت شام …

کدام تورهای خارجی در فصل پاییز رونق می‌گیرند؟

کدام تورهای خارجی در فصل پاییز رونق می‌گیرند؟ روح انسان همواره طالب گشت‌وگذار است بنابراین برای پاسخ به این نیاز باید دنبال مکان‌های جدیدی باشیم. از طرفی هم در انتخاب مقاصد گردشگری باید نهایت احتیاط را کرد که خاطره‌ی خوشی از سفر برایمان به یادگا…
کریسمس

کریسمس در کشورهای مختلف

کریسمس: مهم ترین عید مذهبی در گاهشمار مسیحی، (روز عید پاک به عنوان روز مصلوب شدن و رستاخیز عیسی) است، به خصوص در کشورهای ایالات متحده و کانادا، کریسمس را مهم ترین رویداد سالانه مسیحی محسوب می دارند.   مسیحیان سراسر جهان به همراه د…
معروف ترین و محبوب ترین پل های جهان

معروف ترین ومحبوب ترین پل های جهان

معروف ترین ومحبوب ترین پل های جهان پل های جهان در گذشته تنها به عنوان راهی برای اتصال دو منطقه مجزا برای دسترسی آسان‌تر، افزایش کارایی بود و معمولا روی رودخانه‌ها، جویبارها و یا دریاچه‌ها  ساخته می‌شدند. اما در معماری مدرن امروزه،چیزی فراتر از ن…
گرانترین کشورهای توریستی جهان

گرانترین کشورهای توریستی جهان

گرانترین کشورهای توریستی جهان گرانترین کشورهای توریستی جهان بر اساس آخرین رتبه بندی بانک جهانی، کشورهای سوییس و نروژ گرانترین کشورهای دنیا به حساب می آیند. جاذبه‌های گردشگری زیادی در سراسر جهان وجود دارد که هر کدام در دل یکی از کشورهای دنیا قر…
کشور های اروپای شرقی

سفری به کشور های اروپای شرقی

کشور های اروپای شرقی کشور های اروپای شرقی نسبت به بخش غربی توریست‌پذیری کمتری دارد اما این به آن معنی نیست که مکان دیدنی کمتری در آن وجود دارد. در واقع، کشورها مملو از قلعه‌ها و چشم‌اندازهای روشنی است که نظر هر انسان کنجکاوی را به خود جلب …
واکسن های مورد نیاز گرین کارت و برندگان لاتاری

واکسن های مورد نیاز گرین کارت و برندگان لاتاری

واکسن های سفر به آمریکا : افرادي كه جهت دريافت كارت سبز اقامت در آمريكا اقدام مي نمايند با توجه به سن آنها نياز به تزريق واکسن های سفر به آمریکا از طرف سفارت آن كشور را دارند. این افراد می توانند با مراجعه به انستيتو پاستور ايران و با در د…
بهترین فصل حراج در فرانسه

بهترین فصل حراج در فرانسه

بهترین فصل حراج در فرانسه فرانسه برای خریددر اروپا محل بسیار خوبی است. شما در ھر فصلی می توانید در کشورھای اروپایی خرید کنید اما به واقع زمان خرید موقعی است که حراج اجناس در سال اتفاق می افتد. حراج ھای کشور فرانسه طرفداران زیادی در بین گردشگر…
سفر به اروپا

راهنمای کامل سفر به اروپا !

راهنمای سفر به اروپا سفری شگفت انگیز به قاره ی اروپا !!! سفر به اروپا میتواند برای شما از جذاب ترین سفر هایتان باشد . اروپا یکی از مکان هایی است است که سالانه گردشگران زیادی از سراسر دنیا از جمله ایران، به آن‌جا سفر می‌کنند. هرکدام از …
وقت سفارت دانمارک
5 (100%) 1 vote
عضویت در کانال تلگرام