وقت سفارت جمهوری چک

ارسال مدارک و پاسپورت برای تعیین وقت سفارت جهوری چک

پرداخت هزینه تعیین وقت سفارت

پرداخت هزینه تعیین وقت سفارت جمهوری چک

پس از تایید کانفرم شما توسط سفارت با شما تماس گرفته می شود و پس از پرداخت هزینه کانفرم شما ارسال خواهد شد.

منتظر دریافت وقت سفارت خود باشید

منتظر دریافت وقت سفارت جمهوری چک خود باشید

بستگی به زمان و وقت سفارتی که برای کشور خاصی میخواهید زمان وقت ملاقات شما در سفارت تعیین می شود

بعضی از کشور ها در همان روز زمان وقت سفارت شما تعیین می شود

و در بعضی دیگر بسته به زمان درخواست شما 1 تا 70 روز زمان می برد

مدارک تعیین وقت سفارت

ارسال مدارک جهت تعیین وقت سفارت چک

مدارک زیر جهت تعیین وقت سفارت چک به شماره 09031991712  تلگرام شود

ارسال پاسپورت

ارسال عکس 3 در 4 یا  6در6

شماره موبایلی که حتما در دسترس باشد

دعوتنامه

نکات مربوط به وقت سفارت جمهوری چک

عدم دریافت وقت

در صورتی که سفارتی به هر جهت (ازدحام مسافر ، دستور کارگزار سفارت ، دستور سفیر یا دولت آن کشور و…) در آن ماه به مسافران وقتی داده نشود ، ویزا پارت هیج مسئولیتی بابت این مسئله ندارد .

توجه داشته باشید هزینه دریافت وقت پس دریافت کانفرم گرفته خواهد شد.

نقصی مدارک

درصورت وجود نقصی در مدارک ارائه شده به سفارت ویزا پارت مسئولیتی بابت مشاوره و توضیح بابت مدارک برای هر سفارت ندارد

ریجکت شدن مسافر

درصورت عدم ویزا شدن ویزاپارت هیچ مسئولیتی در این رابطه نخواهد داشت

تماس با پارت ویزا

جهت تماس با پارت ویزا با شماره    (4 خط ویژه ) 02186043219 یا 02186044395 تماس حاصل نمایید

هکاری با آژانس ها

ویزا پارت با تمامی آژانس های گردشگری و همکاران در زمینه دریافت وقت سفارت با نرخ کمتر همکاری خواهد کرد .

زمان تعیین وقت

زمان تعیین وقت سفارت چک شما در یک بازه زمانی 5 تا 60 روز خواهد بود و هیچ قولی برای دریافت وقت در یک روز خاص داده نمی شود

ارسال مدارک و پاسپورت برای وقت سفارت جمهوری چک

لطفامدارک زیر را ارسال نمایید : 

تصویرصفحه اول پاسپورت باکیفیت مناسب 

دعوتنامه

تصویر 3*4 را به شماره ایرانسل 09303191712 یا آی دی تلگرام italiatime@ ارسال کنید 

ارسال سریع از طریق دکمه زیر میسر می باشد.

وقت سفارت جمهوری چک

جهت درخواست ویزا شنگن جهوری چک نیاز به وقت قبلی میباشد و متقاضیان جهت تحویل مدارک ، انجام مصاحبه و انگشت نگاری در روز تعیین شده به سفارت مراجعه می کنند.هر سفارت خانه ای سیاست های خاص خودش را جهت اعطاء نوبت دارا میباشد و بنا به تعداد درخواست ها، روزهای مختلفی جهت درخواست ویزا به متقاضیان اعطاء می کنند.

حتما مطالعه کنید  وقت سفارت لهستان

وقت سفارت جمهوری چک در تهران

قبل از اینکه ابتدا وقت خود را در یکی از سفارتهای حوزه شینگن بگیرید باید به تاریخ دعوتنامه خود (چنانچه دعوتنامه دارید) دقت نمائید و بعد وقت خود را اپلای کنید، اگر تاریخ دعوتنامه حدودا 3 هفته دیگر باشد ممکن است سفارت به شما وقت 2 ماه دیگه یا 1 ماه دیگه بدهد که در این صورت دعوتنامه شما باطل خواهد شد چون به موقع وارد سفارت نشدید. در صورتی که شما از طرف یکی از بستگانتان در خارج از کشور تقاضای دعوتنامه میکنید حتما تاریخ سفر را 2 ماه بعد از آن لحظه که دعوتنامه دست شما خواهد رسید انتخاب کنید.

دریافت وقت سفارت چک

برای درخواست وقت سفارت ها در شماره های 09031991712 یا 02186043219 و 02186044395 تماس بگیرید

خدمات وقت سفارت

خدماتی چون ، وقت سفارت ایتالیا ، وقت سفارت آلمان ، وقت سفارت انگلیس ، وقت سفارت یونان، وقت سفارت فرانسه ،وقت سفارت آمریکا،وقت سفارت کانادا

وقت سفارت جمهوری چک

وقت سفارت جمهوری چک

لیست مدارک جهت ویزای کوتاه مدت (تا 90 روز) جمهوری چک به شرح زیر می باشد:

  1. گذرنامه ایرانی با اعتبار حداقل سه ماه بعد از انقضای روادید مورد نیاز و 2 صفحه خالی، کپی صفحه ی اول ، کپی روادید های قبلی و مهرها. ارائه ی گذرنامه (های) پیشین توصیه می شود.
  2. فرم تکمیل شده، تایپ شده و امضا شده توسط متقاضی (در موارد کودکان زیر 15 سال امضای یکی از والدین مورد قبول می باشد)
  1. یک قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه ی سفید از چهره ی متقاضی که اخیرا” گرفته شده باشد. و با چسب (مایع)به فرم تقاضا چسبانده شود (لطفا” عکس را به فرم منگنه نکنید).
  2. وجه روادید فقط به یورو پرداخت گردد:

بزرگسالان 60 یورو

کودکان (6 الی 12 سال) 35 یورو

  1. بیمه پزشکی مسافرت که برای کل مدت اقامت در منطقه شنگن معتبر باشد. در صورت تقاضای ویزای مولتی (چندبار ورود) بیمه نیز باید مولتی بوده و به همراه کپی ارائه گردد. بیمه مسافرتی سامان از جمله خدمات پارت ویزاست

وقت سفارت چک

لیست مدارک جهت متقاضیان روادید جمهوری چک در ایران

  1. مدارک پیش نیاز جمهوری چک برای همه ی متقاضیان:

الف. رزرواسیون سفر:

  • رزرو بلیط هواپیما (مطابق با تعداد روزهای بیمه مسافرتی و هتل)

ب. گواهی محل اقامت و گواهی تمکن مالی در زمان دیدار از کشورهای عضو:

– رزرو هتل

– تایید اقامت و یا پوشش هزینه ها توسط شخص حقیقی و یا حقوقی دعوت کننده (اصل دعوت نامه ی از اداره ی مهاجرت جمهوری چک- به صورت رسمی توسط پلیس مهاجرت جمهوری چک مهر و امضا شده باشد.)، یا

– اظهارنامه بانکی از یکی از بانک های ایرانی به نام شخص متقاضی و پرینت ریز گردش سه ماه آخر همان حساب

– سایر گواهی های مربوط به تمکن مالی در طول دیدار (کارت اعتباری بین المللی، چک مسافرتی، غیره)

ج. گواهی ثبات اجتماعی-اقتصادی ( که بررسی قصد متقاضی جهت ترک کشور های عضو قبل از انقضای ویزا را ممکن سازد):

– کلیه متقاضین: گردش مالی سه ماه آخر و گواهی مالکیت، در صورت امکان:

-ترجمه ی شناسنامه با مهر دارالترجمه (مدرک شناسایی به همراه رکورد خانوادگی از اداره ثبت)

– ترجمه ی صفحه ای اول دخترچه بیمه ی با مهر دار الترجمه ( خدمات درمانی یا تامین اجتماعی)

مقامات: حکم انتصاب یا گواهی تصدی و پرینت آخرین حقوق:

کارمندان: گواهی استخدام یا آخرین قرارداد استخدام + پرداختی سه ماه آخر، گواهی تحت پوشش بودن بیمه تامین اجتماعی ، خدمات درمانی و یا معادل آن و یا نامه ی کارفرما که در آن علت فقدان چنین مدرکی شرح داده شده باشد. ( کلیه مدارک به زبان انگلیسی)

تجار: گواهی ثبت بازرگانی ( برای مثال گواهینامه بازرگانی و یا اظهار نامه از سازمان بازرگانی) و گواهی عضویت بیمه تامین اجتماعی ، خدمات درمانی و یا معادل آن در صورت امکان

  • مدیران یا سهام داران شرکت های ایرانی: معرفی نامه امضا شده توسط نماینده ی قانونی شرکت که وضعیت متقاضی را تائید نماید. گواهی ثبت شرکت در ایران (برای مثال آگهی ثبت روزنامه رسمی) گواهی انتصاب در صورت عدم اشاره به آن در روزنامه رسمی . ( کلیه مدارک به زبان انگلیسی)
  • هنرمندان: گواهی عضویت در یکی از انجمن های حرفه ای رسمی ( برای مثال، خانه سینما، خانه عکاسان و غیره) و یا گواهی فعالیت در یک فعالیت هنری حرفه ای (نمایشگاه، فستیوال و غیره) و گواهی بیمه تامین اجتماعی ، خدمات درمانی و یا در صورت امکان معادل آن
  • بازنشستگان: گواهی دریافت مستمری بازنشستگان
  • دانش آموزان و یا متقاضیانی که به سن قانونی نرسیده اند: گواهی وضعیت استخدام والدین و یا در صورت امکان گواهی اشتغال به تحصیل و یا کارت دانش آموزی
  • متقاضیان فاقد شغل: گواهی وضعیت اقتصادی اجتماعی ( برای مثال” گواهی ازدواج، دفترچه ثبت خانوادگی، مدارک دال بر مالکیت اموال)
حتما مطالعه کنید  وقت سفارت اوکراین
  1. مدارک هدف از سفر به جمهوری چک

الف. تجارت به کشور چک

  • دعوتنامه از یک کمپانی کشورهای عضو که در آن دلیل دیدار و تاریخ به همراه گواهی مستند بر رابطه ی تجاری ذکر گردد ( قرارداد، پیش فاکتور، مکاتبات، گواهی واردات و غیره) و
  • اصل دعوتنامه رسمی از اداره پلیس مهاجرت چک- که به صورت رسمی توسط پلیس مهاجرت مهر و امضا شده باشد.

ب. ماموریت رسمی به کشور جمهوری چک

– یادداشت رسمی یا حکم ماموریت: نام و نام خانوادگی مامور: عنوان رسمی شغل،هدف سفر، تاریخ استخدام، تعهد پوشش هزینه های سفر مامور و

– دعوتنامه از سازمان دعوت کننده از هریک از کشورهای عضو

(دارندگان گذرنامه ی سیاسی موظف می باشند فرم تایپ شده به همرا ه عکس و یادداشت رسمی وزارت امور خارجه ارائه دهند.)

( دارندگان گذرنامه ی خدمت موظف می باشند بیمه ی مسافرتی به تعداد روزهای سفر به همراه فرم تایپ شده همراه با عکس تسلیم نمایند. )

وقت سفارت جمهوری چک

وقت سفارت جمهوری چک

وقت سفارت جمهوری چک

ج. دیدار از خانواده/بستگان در چک

– دعوتنامه از خانواده میزبان، در صورت امکان

– دعوتنامه رسمی از اداره ی پلیس مهاجرت- که به صورت رسمی توسط اداره ی پلیس مهاجرت مهر و امضا شده باشد.

برای دیدار خانواده: گواهی وابستگی خانوادگی ( برای مثال شناسنامه ( گواهی شناسایی که همراه با سوابق خانوادگی باشد و از اداره ی ثبت صادر شده باشد.))

د. مسابقات ورزشی در جمهوری چک

– اصل دعوتنامه از تنظیم کننده ی رقابت در هر یک از کشورهای عضو

– معرفی نامه از شازمان ورزشی رسمی ایرانی مربوطه

ه. نمایشگاه تجاری در چک

– بلیط نمایشگاه تجاری یا دعوتنامه صادر شده توسط سازمان تنظیم کننده نمایشگاه در کشورهای عضو یا نماینده ی رسمی ایرانی نمایشگاه

– تائیدیه پرداخت هزینه ی غرفه در نمایشگاه تجاری و تائید سازمان تنظیم کننده یا نماینده ی محلی نمایشگاه با اسامی متقاضیان

و. گردشگری و توریستی در چک

– برنامه سفر

– رزرواسیون هتل یا مدرک اقامت برای طول مدت اقامت

ز. کنفرانس های علمی در کشور چک

– دعوتنامه رسمی از تنظیم کننده ی کنفرانس و طرف چکی روی سربرگ با مهر و امضای سازمان

– چکیده ی مقاله و یا سخنرانی جهت ارائه در کنفرانس

  1. 3. اتباع غیر ایرانی مقیم ایران:

– اجازه ی اقامت ایرانی که حداقل به مدت سه ماه پس از تاریخ انقضای ویزایی که صادر خواهد شد معتبر باشد.

  1. 4. متقاضیانی که به سن قانونی نرسیده اند:

– رضایت نامه ی والدین و یا گواهی سرپرستی قانونی در صورتیکه متقاضی به تنهایی و یا تنها با یکی از والدین سفر می کند. استثنا در مورد متقاضیانی که والد مجرد آنها دارای گواهی سرپرستی می باشند وجود دارد.

  1. 5. مدارکی که باید توسط اشخاص از طبقات خاص ارائه گردد:

– اعضای دولت، مجلس و یا سازمان های دولتی: یادداشت رسمی، گواهی تصدی یا سایر مدارک رسمی:

  • کارمندان سفارت، کنسولگری، دفاتر نمایندگی آژانس سازمان ملل یا سازمان های رسمی کشورهای عضو: گواهی تصدی از سفارت مربوطه ، کنسولگری یا اداره ی نمایندگی
  • دفتر اسناد رسمی: حکم انتصاب
  • اعضای یک حرفه ، که توسط یک سازمان حرفه ای هماهنگ شده باشد (پزشکان، جراحان، دندانپزشکان، داروسازان، وکلا، معماران و اعضای خانواده ی ایشان) گواهی از سازمان حرفه ای
  • قضات: حکم انتصاب از قوه قضاییه
  • مقامات عالی رتبه: یادداشت رسمی یا گواهی انتصاب از سازمان مربوطه
  • آکادمیک(دستیار، استاد، استاد رده بالا، رئیس، رئیس دانشکده، رئیس دانشگاه): گواهی انتصاب از سازمان تحصیلات عالیه
  • افسران ارتش ایران، پلیس ایران یا سایر سازمانهای نظامی: یادداشت رسمی یا گواهی انتصاب از اداره ی مربوطه
  • روزنامه نگاران: کارت هویت روزنامه نگاری، گواهی استخدام توسط انتشارات و یا رادیو و تلوزیون
  • ورزشکاران: گواهی رسمی سازمان ورزشی ایرانی که درآن به تاریخ ثبت نام و رنکینگ (برای مثال حرفه ای – مبتدی) و یا گواهی حضور در رقابت های رسمی بین المللی و یا ملی اشاره شده باشد.

مهم:

لطفا توجه داشته باشید کلیه مدارک اصلی ی به زبان فارسی باید توسط مترجم رسمی به زبان انگلیسی و یا چکی ترجمه شود. مهر وزارت امور خارجه یا وزارت دادگستری مورد نیاز نمی باشد.

اطلاعاتی درباره کشور جمهوری چک عروس اروپا

تاریخچه جمهوری چک

چک تا اوایل قرن 20 بخشی از امپراطوری مجارستان بود. پس از جنگ جهانی اول، یعنی در سال 1918، چکسلواکی اعلام استقلال کرد. در سال 1948 کمونیست ها کودتا کردند و چکسلواکی یک کشور کمونیستی شد. روز 17 نوامبر 1989 دانشجویان در یک راهپیمایی با پلیس درگیر شدند. پس از این ماجرا تظاهرات بسیاری به به رهبری داکلاف هاول در گرفت. وی در دسامبر 1989 رییس جمهور چک شد. این حوادث را « انقلاب مخملی» می نامند، چرا که هیچکس در آنها کشته نشد. اواخر سال 1992 بود که چکسلواکی به جمهوری چک و اسلواکی تقسیم شد.

پس از پایان جنگ جهانی اول، چک‌ها و اسلواک‌ها که به یکدیگر وابسته بودند با هم ادغام شده کشور کوچکی به نام چکسلواکی را به وجود آوردند. در طول جنگ‌ها رهبران این کشور تازه تاسیس یافته اغلب درگیر برآورده ساختن مطالبات دیگر اقلیت‌های قومی از جمله سودتن‌ها و اوکراینی‌ها بودند.

پس از جنگ جهانی دوم، این کشور در حوزه نفوذ اتحادیه جماهیر شوروی قرار گرفت. به دنبال فروپاشی اتحادیه جماهیر شوروی در سال 1991 چکسلواکی توانست آزادی و استقلال خود را باز‌یابد و در اول ژانویه سال 1993 به دو کشور مجزای چک و اسلواکی تقسیم شد. جمهوری چک که در حال حاضر یکی از اعضای پیمان ناتو به شمار می‌رود در دسامبر 2002 برای پیوستن به اتحادیه اروپا دعوت شد و در سال 2004 توانست به عضویت این اتحادیه درآید.

امروزه چک‌ها جزو اکثریت مردم این کشور هستند و 94 درصد جمعیت آن را تشکیل می‌دهند. 3 درصد جمعیت جمهوری چک را اسلواک‌ها و بقیه را لهستانی‌ها، آلمانی‌ها و مجارها تشکیل می‌دهند.

باستان‌شناسان شواهدی بر اسکان بشر در چک پیداکرده‌اند که قدمت آنها به عهد نوسنگی بازمی‌گردد. چک یکی از مراکز گردشگری در دنیا محسوب می شود که این صنعت تامین کننده بخشی از درآمد این کشور به طور ثابت است. پل‌ها، بناها و کاخ‌های عظیم با قدمتی چندهزار ساله در این کشور کانون توجه گردشگرانی هستند که به این کشور سفر می‌کنند. پراگ، پایتخت جمهوری چک، یکی از زیباترین و البته ارزان‌ترین شهرهای این کشور است.

جمعیت و رشد جمعیت جمهوری چک

این کشور حدود 10 میلیون و سیصد هزار نفر جمعیت دارد

دارای رشد جمعیت منفی است (منفی یک دهم درصد) یعنی میزان خام موالید سالیانه (10 مورد در هر هزار نفر جمعیت) کمتر از مرگ و میر (11 مورد در هر هزار نفر) است.

77میزان شهرنشینی درصد جمعیت این کشور شهرنشین‌اند.

نمایه جمهوری چک

کشور جمهوری چک به لحاظ موقعیتجغرافیایی در شمال شرقی اروپا واقع شده و کشورهای همسایه آن عبارتند از آلمان،لهستان، اتریش و اسلواکی.
بر اساس آمار سال 2003 جمعیت آن حدود 10 میلیون و 300هزار نفر است. پایتخت آن پراگ بوده و مردم به زبان چکی صحبت می کنند.
مذهب مردمچک کاتولیک 2/39 درصد، پروتستان 6/4 درصد، ارتدوکس 3 درصد، ملحد 8/39 درصد و سایرمذاهب 4/13 درصد می باشد. نظام سیاسی چک دموکراسی پارلمانی است.

موقعیت جغرافیایی جمهوری چک

وقت سفارت جمهوری چک

وقت سفارت جمهوری چک

جمهوری چک اول ژانویه 1993 و به دنبال تقسیم کشور چک و اسلواکی سابق پدید آمد و از اول ماه می سال 2004 تاکنون به عنوان یکی از اعضای اتحادیه اروپا محسوب می شود که محصور در خشکی و در اروپای مرکز واقع شده است. مرزهای این کشور از شمال به لهستان، از شمال غربی و غرب به آلمان، از جنوب به اتریش و از شرق به اسلواکی می رسد. شهر تاریخی پراگ که پایتخت چک محسوب می شود دارای جاذبه های تاریخی و بزرگترین شهر جمهوری چک است.

جمهوری چک از نظر موقعیت جغرافیایی تقریبا در مرکز قاره اروپا واقع شده است و حدود 78866 کیلومترمربع وسعت دارد. این کشور که با کشورهایی نظیر آلمان، لهستان، اتریش و اسلواکی همسایه است هیچ دریا یا اقیانوسی را در همسایگی خود ندارد.

مرتفع‌ترین نقطه این کشور قله کوه اسنزکا است که 1602 متر از سطح دریا ارتفاع دارد و پست‌ترین نقطه آن در نزدیکی هونسکو و در جایی که رود الب خاک این کشور را ترک می‌کند قرار دارد که ارتفاعش از سطح دریا به 17 متر می‌رسد.

آب و هوای جمهوری چک

کشور چک آب و هوایی قاره‌ای و تا حدودی مرطوب دارد. زمستان‌هایش سرد و تابستان‌هایش تا حدودی گرم است. میانگین دمای هوای پراگ، پایتخت این کشور در ماه ژانویه بین 3/5- تا 4/0- سانتیگراد و در ماه جولای بین 8/11 تا 3/23 درجه سانتیگراد متغیر است. میانگین میزان بارندگی سالانه در این کشور که در طول تابستان به حداکثر خود می‌رسد حدود 410 میلی‌متر است.

ازدواج و میزان باروری در جمهوری چک

ازدواج زودهنگام (زیر سن 19 سالگی) فقط در مورد یک درصد از زنان این کشور اتفاق می‌افتد.

میزان باروری کل (تعداد متوسط بچه‌های یک زن در زمان باروری) در این کشور یک و سه دهم است.

زبان رسمی جمهوری چک

زبان رسمی این کشور چکی است ولی در این میان زبان‌های اسلواکی و دیگر اقوام ساکن در جمهوری چک هم مورد استفاده قرار می‌گیرند.

شاخص امید به زندگی و مرگ و میر مادران در جمهوری چک

شاخص امید به زندگی در این کشور 76 سال است؛ کودکی که امروز در این کشور متولد می‌شود اگر دختر باشد 79 سال و اگر پسر باشد 73 سال عمر خواهد کرد.

شاخص “مرگ‌ومیر مادران” در این کشور رقم 9 در صدهزار مورد تولد زنده است (فقط 9 نفر زن در جریان امور مربوط به حاملگی و زایمان فوت می‌کنند). در ایران این رقم برای سال 2000 رقم 67 بوده ( و بنا به آمار جدیدتر به 37 کاهش پیدا کرده است).

اعتقادات دینی در جمهوری چک

این کشور دارای 30379 مایل مربع مساحت است و جمعیت آن 3/10 میلیون نفر برآورد شده که اکثریت آن را مسیحیان تشکیل داده اند. اگرچه به دلیل حکمرانی 40 ساله کمونیست در این کشور (1948 تا 1989) اکثریت چکها خود را به عنوان عضو دین خاصی معرفی نمی کنند. بر اساس نظرسنجی که در سال 2001 انجام شد، 38 درصد مردم جمهوری چک خود را با ایمان و 52 درصد خود را ملحد معرفی کرده اند. در شرایطی که نیمی از افرادی که به این نظرسنجی پاسخ دادند درباره این امر که فعالیتهای دینی برای جامعه مؤثر است اتفاق نظر داشتند. پس از سال 1989 علایق دینی حیاتی تازه یافته است. 2/19 درصد شهروندان چک کاتولیک، 6/4 درصد پروتستان، 3  درصد ارتدکس و 4/13 درصد را سایر ادیان تشکیل داده اند

مذهب رسمی جمهوری چک

اکثریت مردم کشور چک مسیحی هستند که 39 درصد آن را کاتولیک‌ها و بقیه را ارتدوکس‌ها و پروتستان‌ها تشکیل می‌دهند.

میراث جهانی جمهوری چک

جمهوری چک 12 اثر در فهرست میراث جهانی به نام خود به ثبت رسانده است که عبارتند از: مرکز تاریخی چسکی کروملو (1992)، مرکز تاریخی پراگ (1992)، مرکز تاریخی تلچ (1992)، کلیسای سنت جان نپوموک در زلنا هورا (1994)، کونتاهورا: شهر تاریخی و کلیسای سنت باربارا و کلیسای جامع در سدلک (1995)، منطقه فرهنگی لدنایس _ والتایس (1996)، باغ‌ها و قصر واقع در کرومریتز (1998)، روستای تاریخی هولاسویک (1998)، قصر لیتومیسل (1999)، ستون سه‌گانه در الوموس (2000)، ویلای توگنهات در برنو (2001)، اقامتگاه یهودیان و قبرستان قدیمی آنها و کلیسای سنت پروکوپیوس در تربیک (2003).

اقامتگاه یهودیان و قبرستان قدیمی آنها و کلیسای سنت پروکوپیوس در تربیک که در سال 2003 در فهرست میراث جهانی به ثبت رسیده است، یادآور همزیستی مسالمت‌آمیز یهودی‌ها و مسیحیان از قرون وسطی تا قرن بیستم است. اقامتگاه یهودیان نمایانگر جنبه‌های مختلف زندگی این قوم است. کلیسای سنت پروکوپیوس که در قالب بخشی از صومعه بندیکتاین (فرقه تارک دنیاها) در اوایل قرن سیزدهم ساخته شده نمونه بارزی از نفوذ معماری اروپای غربی در منطقه است.

مشاهیر جمهوری چک

این کشور در رشته های موسیقی و هنر و ادبیات‌ معروف است. نام فرانتس کافکا، بهومیل هرابال و میلان کوندرا با آن تداعی می‌شود. پراگ پایتخت آن را به زیبایی‌اش می‌شناسند.

حتما مطالعه کنید  وقت سفارت سوئد

آموزش در جمهوری چک

بعد از انقلاب 1989 ، تغییراتی در اهداف ، محتوای آموزش و ساختار نظام آموزشی جمهوری چک بوجود آمد . طول دوره آموزش پایه از 8 سال به 9 سال افزایش یافت و آوزش اجباری از 10 سال به 9 سال تغییر پیدا کرد . آموزش پایه به دو مرحله تقسیم می شود . در مرحله اول ( پایه های اول تا چهارم و در آینده تا پنجم ) دانش آموزان با یک معلم ، به زبان مادری و هرروز 4 ساعت آموزش می بینند .

در مرحله دوم آموزش پایه ( پایه های پنجم تا هشتم و در آینده ششم تا نهم ) برای هر ماده درسی از معلم خاصی استفاده می شود و دانش آموزان روزانه 5 ساعت ( و گاهی تا 7 ساعت ) در کلاس حضور می یابند . دانش آموزان باهوش در این مرحله در مدارسی با ساعت کاری بیشتر تحصیل می کنند.

تیم ملی ایتالیا

عدم صعود تیم ملی ایتالیا به جام جهانی

تیم ملی فوتبال ایتالیا (به ایتالیایی: Nazionale di calcio dell’Italia) نماینده ایتالیا در رقابت‌های فوتبال است و توسط فدراسیون فوتبال ایتالیا (FIGC) مدیریت می‌شود. ایتالیا با چهار دوره قهرمانی در سال‌های ۱۹۳۴ (میلادی)، ۱۹۳۸، ۱۹۸۲ و ۲۰۰۶، به …
بهترین مکان برای تماشای ستارگان

بهترین مکان برای تماشای ستارگان

تماشای آسمان پرستاره در شب یکی از لذت‌های بزرگ زندگی است که به لطف شهرنشینی از آن محروم هستیم. حدود ۸۰ درصد از آمریکایی‌ها که در نواحی شمالی آمریکا زندگی می‌کنند به دلیل آلودگی‌های نوری قادر به تماشای ستارگان در شب نیستند. البته تهران خودمان ه…
کلیسا

ده کليسای برتر دنيا

1.کلیسای جامع سنت واسیل (واسیلی مقدس)(روسی: Собор Василия Блаженного) یک کلیسای جامع در میدان سرخ، مسکو روسیه است که به دستور ایوان مخوف ساخته شد. این کلیسا در مرکز مسکو قرار داشت و بلندترین بنای مسکو تا سال ۱۶۰۰ به شمار می‌رفت. سازه اصلی «…
صربستان

جاذبه های توریستی صربستان

صربستان در جنوب شرقی اروپا قرار دارد. پایتخت صربستان شهر بلگراد است. صربستان حدودا ۱۵ قله با ارتفاع بیش از ۲۰۰۰ متر بالاتر از سطح دریا دارد و پنج پارک ملی به نام‌های دیِرآپ (Djerdap)، تارا (Tara)، کوپائونیک (Kopaonik)، سارمانتین (Sar ‎Mounta…

ثبت نام لاتاری گرین کارت آمریکا

ثبت نام لاتاری گرین کارت آمریکا، ساده ترین و ارزان ترین روش اقامت قانونی و دائم آمریکا است که هر ساله در اکتبر شروع و در نوامبر به پایان میرسد.   لاتاری آمریکا چیست؟ گرین کارت یک مجوز برای اقامت دائم در کشور مورد نظر است. گرین کارت به…
معرفی ورزشگاه های اسپانیا

معرفی پنج ورزشگاه بزرگ کشور اسپانیا

کشور اسپانيا حدود 73 استاديوم ورزشی دارد که برخي از آنها چند منظوره مي باشند، در این مجموعه به معرفي 5 ورزشگاه برتر این کشور خواهيم پرداخت. اگر از علاقه‌مندان به فوتبال یا از مسافران کشور اسپانیا هستید، پیشنهاد می‌کنیم این مقاله را بخوانید. ·ورزشگ…
Job-interview

نکات مهم روز مصاحبه اخذ ویزای شنگن در سفارت ها

آیا تا به حال در مورد اهمیت مصاحبه اخذ ویزای شنگن از خود سوال کرده اید؟ در این مطلب شما را با اشتباهات رایج در مصاحبه اخذ ویزای شنگن آشنا می کنیم تا بتوانید با یک مصاحبه خوب، شانس گرفتن ویزا را افزایش دهید. اگر درخواست ویزای شنگن شما رد شد، یک د…
69559746-Passport-with-denied-visa-stamp-on-the-map-of-the-world-and-airline-boarding-pass-tickets-Travel-con-Stock-Illustration

دلایل رد شدن مسافران از ویزای شنگن

درخواست ویزای شنگن ممکن است بر اساس صلاحدید افسر کنسولی رد یا ریجکت شود، سئوال اینجاست که چه عواملی باعث رد شدن ویزای شنگن در سفارت و یا کنسولگری می شود؟ این سوال بسیاری از مردم در هنگام مراجعه برای اخذ ویزای شنگن است. این واقعیت است که یک …

وقت سفارت جمهوری چک
5 (100%) 1 vote
وقت سقارت | وقت سقارت ایتالیا | وقت سفارت فرانسه
عضویت در کانال تلگرام