وقت سفارت اتریش

تعیین وقت سقارت اتریش و وقت ویزای اتریش

پرداخت هزینه تعیین وقت سفارت

پرداخت هزینه تعیین وقت اتریش

پس از تایید کانفرم شما توسط سفارت با شما تماس گرفته می شود و پس از پرداخت هزینه کانفرم شما ارسال خواهد شد.

منتظر دریافت وقت سفارت خود باشید

منتظر دریافت وقت سفارت خود باشید

برای دریافت کانفرم وقت ویزای اتریش پس از درخواست به ویزا پارت به مدت حداقل 1 روز تا حداکثر 1 ماه نیاز به زمان می باشد.

پس از درخواست ما به شما اطلاع خواهیم داد. لطفا از پیگیری های بی مورد خودداری نمایید

مدارک تعیین وقت سفارت

ارسال مدارک جهت تعیین وقت ویزای اتریش

مدارک زیر جهت تعیین وقت ویزا اتریش به شماره 09031991712  تلگرام شود

ارسال پاسپورت

ارسال عکس 3 در 4 یا  6در6

شماره موبایلی که حتما در دسترس باشد

دعوتنامه تجاری (مخصوص افرادی که ویزا تجاری می خواهند)

نکات مربوط به وقت سفارت اتریش

عدم دریافت وقت سفارت اتریش

در صورتی که سفارتی به هر جهت (ازدحام مسافر ، دستور کارگزار سفارت ، دستور سفیر یا دولت آن کشور و…) در آن ماه به مسافران وقتی داده نشود ، ویزا پارت هیج مسئولیتی بابت این مسئله ندارد .

توجه داشته باشید هزینه دریافت وقت پس دریافت کانفرم گرفته خواهد شد.

نقصی مدارک

درصورت وجود نقصی در مدارک ارائه شده به سفارت ویزا پارت مسئولیتی بابت مشاوره و توضیح بابت مدارک برای هر سفارت ندارد

ریجکت شدن مسافر

درصورت رد ویزای شما توسط سفارتخانه اتریش ویزاپارت هیچ مسئولیتی در این رابطه نخواهد داشت

تماس با پارت ویزا

جهت تماس با پارت ویزا با شماره    (4 خط ویژه )  02186043219 یا 09031991712  تماس حاصل نمایید

همکاری با آژانس ها

ویزا پارت با تمامی آژانس های گردشگری و همکاران در زمینه دریافت وقت ویزای اتریش با نرخ کمتر همکاری خواهد کرد .

زمان تعیین وقت اتریش

زمان تعیین وقت سفارت شما در یک بازه زمانی 5 تا 20 روز خواهد بود و هیچ قولی برای دریافت وقت در یک روز خاص داده نمی شود

ارسال مدارک و پاسپورت برای وقت سفارت ایتالیا

لطفامدارک زیر را ارسال نمایید : 

تصویرصفحه اول پاسپورت باکیفیت مناسب 

تصویر برگه رزور هتل در صورت وجود

تصویر 3*4 را به شماره ایرانسل 09303191712 یا آی دی تلگرام italiatime@ ارسال کنید 

ارسال سریع از طریق دکمه زیر میسر می باشد.

اطلاعاتی در مورد تعیین وقت سفارت اتریش ؟

از جمله خدمات مجموعه ویزا پارت ، اخذ وقت ویزا اتریش می باشد.سفارت اتریش در تهران قرار دارد که مسافرین از طریق این سفارت اقدام به دریافت ویزا می نمایند.دریافت وقت ویزای سفارت اتریش باید بر طبق روال قانونی سفارتخانه اتریش باشد.

حتما مطالعه کنید  بیمه مسافرتی سامان

اطلاعات تماس سفارت اتریش در تهران

در این قسمت اطلاعات تماس کنسولگری و سفارتخانه این کشور را برای مسافرین محترم قرار داده ایم.

نشانی سفارت اتریش در تهران

مسافرین محترم از سراسر ایران جهت دریافت وقت ویزای اتریش به این آدرس مراجعه نمایند.برای مراجعه به سفارت اتریش در تهران به آدرس ایران ، تهران ،نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان محمود احمدی زمانی، کوچه میرولی، پلاک 8-6 مراجعه فرمایید.

شماره تماس سفارت اتریش چیست؟

مسافرانی که قصد تماس با سفارت اتریش را دارند می توانند در ساعات کاری کنسولگری با شماره 22750040 تماس حاصل فرمایند.

فاکس سفارت اتریش در تهران چیست؟

یکی از راههای ارتباط با سفارت اتریش فکس می باشد مسافران گرامی می توانند با شماره 22705262 با سفارت از طریق فکس در ارتباط باشند.فکس های دیگری که در سایت های دیگر مشاهده می کنید متعلق به سفارت نیست.

ایمیل سفارتخانه اتریش در تهران چیست؟

مسافران عزیز می توانند از طریق ایمیل Tehran-ob@bmeia.gv.at با کنسولگری کشور اتریش در تهران در ارتباط باشند. تاکید می شود ایمیل های دیگری که در سایت های مختلف قرار داده شده است متعلق به سفارت اتریش نیست.

ساعات کار اداری سفارت اتریش چگونه است؟

ساعات کار اداری، یکشنبه الی پنجشنبه، از ساعت 09.00 الی 12.00 می باشد. مسافران عزیز می توانند در روزها و زمان های اعلام شده به سفارت اتریش مراجعه فرمایند.

اخذ وقت کنسولگری اتریش چگونه است ؟

برای گرفتن وقت کنسولگری اتریش تقریبا تمامی متقاضیان دریافت ویزا باید پیش از هر چیز اقدام به تعیین وقت مصاحبه نمایند.شما می توانید برای اخذ وقت سفارت کشور اتریش در تهران می توانید از خدمات مجموعه ویزا پارت استفاده کرده و در کمترین زمان ممکن اقدام به اخذ وقت اتریش نمایید.

مراحل اخذ وقت کنسولگری اتریش

  • تماس با مجموعه ویزا پارت به شماره 09031991712 یا 86043219 و 86044395
  • رسال مدارک لازم از طریق تلگرام به شماره 09031991712
  • تعیین وقت سفارت توسط ما
  • واریز مبلغ تعیین شده توسط شما
  • ارسال وقت سفارت کشور اتریش توسط ما

مدارک لازم جهت دریافت وقت از کنسولگری اتریش

  • عکس یا کپی صفحه اول پاسپورت
  • عکس 4*3
  • شماره تلفن در دسترس ، جهت هماهنگی و پیگیری

مراحل درخواست ویزای دانشجویی اتریش

برای کسانی که در حال حاضر مشغول به تحصیل در دانشگاه های آزاد و سراسری هستند و فارغ التحصیل نشده اند یکی از بهترین فرصت های تحصیلی ، اخذ انتقالی از دانشگاه خود به یکی از دانشگاه های کشور اتریش می باشد.جهت درخواست ویزای دانشجویی گرفتن وقت قبلی از سفارت الزامیست.

حتما مطالعه کنید  وقت سفارت آلمان

ارسال دعوتنامه الکترونیکی جهت دعوت اعضای خانواده به اتریش

افرادی  که در حال حاضر مشغول تحصیل درکشور اتریش هستند، می توانند اقدام به دعوت از اعضای خانواده ساکن ایران نمایند. درواقع در صورت داشتن دعوتنامه امور صدور ویزا برای اعضای خانواده تا حدودی آسان می گردد و احتمال دریافت ویزا بیشتر می شود.

مراحل درخواست صدور دعوتنامه الکترونیکی:

دعوتنامه الکترونیکی به نام Elektronische Verpflichtungserklärung یا EVE در ادارات اتریش شناخته می شود. در ابتدا لازم است تا اداره مربوط به منطقه ای که در آن زندگی می کنید را پیدا کنید.

در زیر لیست ادارت مناطق مختلف شهر وین آمده است.

  • Bezirk Addresse
  • 1 Deutschmeister Platz 3, Zimmer 9
  • 2, 20 Pappenheimgasse 33, Innenhof, Zimmer 1
  • 3 Juchgasse 19 ,Zimmer 200
  • 4, 5, 6 Viktor Christ-Gasse 19 ,Zimmer 402 od. 423
  • 7,8,9 Fuhrmannsgasse 5 ,Zimmer 2 im 1. Stock
  • 10 Van der Nüll-Gasse 11 ,Zimmer 15A
  • 11 Enkplatz 3 ,Zimmer 116
  • 12, 13 Hohenbergstrasse 1 ,Zimmer 17
  • 14, 15 Tannengasse 8-10 ,Zimmer 105
  • 16, 17 Wattgasse 15 ,Zimmer 126
  • 18, 19 Hohe Warte 32 ,Zimmer 19
  • 21 Hermann Bahr-Str. 3 ,Zimmer 53
  • 22 Wagramer Strasse 89 ,Zimmer 213
  • 23 Lehmanngasse 3a ,Zimmer 207

لیست مدارک مربوط به شما – دعوت کننده:

  • Ausweis:گذرنامه، کارت شناسایی یا گواهینامه رانندگی
  • Aufenthaltstitel: کارت اقامتاجاره نامه یا قرارداد خرید خانه ای که در آن ساکن هستید
  • Meldezettel: صورت حساب وضعیت حساب بانکی سه ماه آخر

لیست مدارک مربوط به اعضای خانواده – دعوت شونده:

  • نام، نام خانوادگی، تاریخ و محل تولد
  • آدرس کامل به همراه کدپستی
  • شماره گذرنامه و تاریخ اعتبار آن
  • زمان درخواستی برای اقامت(از تاریخ… تا تاریخ… به مدت… روز)
  • محل اقامت در هنگام ورود(برگه رزرو هتل یا منزل مسکونی)
  • در صورت رزرو هتل، با توجه به تجربه برخی از دوستان، سفارت در مواردی به رزروهایی که از طریق سایت Booking و یا سایتهای مشابه ارائه شده ایراد گرفته است.
  • پس از مراجعه به اداره مربوطه و ثبت درخواست دعوت شما از به شما یک کد 11 رقمی(مانند THR12345678) داده می شود که والدین شما بعد از ۴۸ ساعت می توانند از طریق این کد به سفارت مراجعه کرده و درخواست ویزا نمایند.

درباره اتریش

کشور اتریش در اروپای مرکزی قرار دارد.  این کشور از شمال با آلمان و جمهوری چک، از شرق با اسلوواکی و مجارستان، از جنوب با ایتالیا و اسلوونی و از غرب با سوئیس و لیختنشتاین هم‌مرز است و پایتخت آن وین است..

وقت سفارت اتریش

وقت سفارت کشور اتریش

تیم ملی ایتالیا

عدم صعود تیم ملی ایتالیا به جام جهانی

تیم ملی فوتبال ایتالیا (به ایتالیایی: Nazionale di calcio dell’Italia) نماینده ایتالیا در رقابت‌های فوتبال است و توسط فدراسیون فوتبال ایتالیا (FIGC) مدیریت می‌شود. ایتالیا با چهار دوره قهرمانی در سال‌های ۱۹۳۴ (میلادی)، ۱۹۳۸، ۱۹۸۲ و ۲۰۰۶، به …
بهترین مکان برای تماشای ستارگان

بهترین مکان برای تماشای ستارگان

تماشای آسمان پرستاره در شب یکی از لذت‌های بزرگ زندگی است که به لطف شهرنشینی از آن محروم هستیم. حدود ۸۰ درصد از آمریکایی‌ها که در نواحی شمالی آمریکا زندگی می‌کنند به دلیل آلودگی‌های نوری قادر به تماشای ستارگان در شب نیستند. البته تهران خودمان ه…
کلیسا

ده کليسای برتر دنيا

1.کلیسای جامع سنت واسیل (واسیلی مقدس)(روسی: Собор Василия Блаженного) یک کلیسای جامع در میدان سرخ، مسکو روسیه است که به دستور ایوان مخوف ساخته شد. این کلیسا در مرکز مسکو قرار داشت و بلندترین بنای مسکو تا سال ۱۶۰۰ به شمار می‌رفت. سازه اصلی «…
صربستان

جاذبه های توریستی صربستان

صربستان در جنوب شرقی اروپا قرار دارد. پایتخت صربستان شهر بلگراد است. صربستان حدودا ۱۵ قله با ارتفاع بیش از ۲۰۰۰ متر بالاتر از سطح دریا دارد و پنج پارک ملی به نام‌های دیِرآپ (Djerdap)، تارا (Tara)، کوپائونیک (Kopaonik)، سارمانتین (Sar ‎Mounta…

ثبت نام لاتاری گرین کارت آمریکا

ثبت نام لاتاری گرین کارت آمریکا، ساده ترین و ارزان ترین روش اقامت قانونی و دائم آمریکا است که هر ساله در اکتبر شروع و در نوامبر به پایان میرسد.   لاتاری آمریکا چیست؟ گرین کارت یک مجوز برای اقامت دائم در کشور مورد نظر است. گرین کارت به…
معرفی ورزشگاه های اسپانیا

معرفی پنج ورزشگاه بزرگ کشور اسپانیا

کشور اسپانيا حدود 73 استاديوم ورزشی دارد که برخي از آنها چند منظوره مي باشند، در این مجموعه به معرفي 5 ورزشگاه برتر این کشور خواهيم پرداخت. اگر از علاقه‌مندان به فوتبال یا از مسافران کشور اسپانیا هستید، پیشنهاد می‌کنیم این مقاله را بخوانید. ·ورزشگ…
Job-interview

نکات مهم روز مصاحبه اخذ ویزای شنگن در سفارت ها

آیا تا به حال در مورد اهمیت مصاحبه اخذ ویزای شنگن از خود سوال کرده اید؟ در این مطلب شما را با اشتباهات رایج در مصاحبه اخذ ویزای شنگن آشنا می کنیم تا بتوانید با یک مصاحبه خوب، شانس گرفتن ویزا را افزایش دهید. اگر درخواست ویزای شنگن شما رد شد، یک د…
69559746-Passport-with-denied-visa-stamp-on-the-map-of-the-world-and-airline-boarding-pass-tickets-Travel-con-Stock-Illustration

دلایل رد شدن مسافران از ویزای شنگن

درخواست ویزای شنگن ممکن است بر اساس صلاحدید افسر کنسولی رد یا ریجکت شود، سئوال اینجاست که چه عواملی باعث رد شدن ویزای شنگن در سفارت و یا کنسولگری می شود؟ این سوال بسیاری از مردم در هنگام مراجعه برای اخذ ویزای شنگن است. این واقعیت است که یک …
وقت سفارت اتریش
5 (100%) 3 votes
وقت سقارت | وقت سقارت ایتالیا | وقت سفارت فرانسه
عضویت در کانال تلگرام