مدارک لازم برای دریافت ویزای تجاری ایتالیا

ویزای تجاری ایتالیا
مدارک لازم برای دریافت ویزای تجاری ایتالیاReviewed by مدارک لازم برای اخذ ویزای تجاری کشور ایتالیا on Dec 4Rating: 5.0مدارک لازم برای اخذ ویزای تجاری کشور ایتالیاجهت دریافت ویزای تجاری کشور ایتالیا ، باید مدارک لازمی که برای اخذ ویزای تجاری ایتالیا توسط سفارت این کشور اعلام شده است را به همراه داشته باشید

مدارک لازم برای اخذ ویزای تجاری کشور ایتالیا

ویزای تجاری ایتالیا

ویزای تجاری ایتالیا

مدارکی که برای اخذ ویزای تجاری سفارت کشور ایتالیا مورد نیاز می باشد به شرح زیر است:

سفارت ایتالیا تنها زمانی می تواند روادید متحدالشکل کوتاه مدت (برای اقامت حداکثر 90 روزه در یک بازه زمانی 180 روزه) جهت سفر به حوزه شنگن صادر نماید که تنها مقصد یا مقصد اصلی سفر، کشور ایتالیا باشد.

سایر کشورهای عضو پیمان شنگن این اختیار را دارند که در مبادی مرزی کشورشان از ورود مسافرانی که بدون در نظر گرفتن دستورالعمل فوق، روادید شنگن اخذ نموده اند، ممانعت بعمل آورند.

کلیه متقاضیان اخذ روادید، به استثنای کودکان زیر 12 سال می بایست اثر انگشت ارائه دهند.

درخواستهایی که بصورت ناقص ارائه گردند یا حاوی مدارک غیر شفاف یا متناقض باشند با رد روادید مواجه می گردند.

خاطر نشان می سازد که اتخاذ تصمیم در باره صدور روادید یا رد یک درخواست، پس از ارزیابی های این سفارت صورت می پذیرد و چنانچه متقاضی، تصمیم مبنی بر رد درخواست روادیدش را نپذیرد می تواند به موجب قانون نزد دادگاه اداری استان لاتزیو (Tribunale Amministrativo del Lazio) طرح دعوی نماید.

حتما مطالعه کنید  وقت سفارت ایتالیا

روزها و ساعات تحویل گذرنامه ها به متقاضایان به شرح ذیل می یاشد:

روزهای دوشنبه لغایت پنجشنبه از ساعت 13:00 الی 14:00 و یکشنبه از ساعت 12:00 الی 13:00

فرم رایگان درخواست روادید شنگن:

قطع A3 پشت و رو

قطع A4

فرم رایگان درخواست روادید ملی (نوع D)

قطع A3 پشت و رو

قطع A4

شما می توانید فرم رایگان درخواست روادید شینگن را از مطالب بالا دریافت فرمایید.

توجه مهم: کلیه مدارک لازم جهت اخذ روادید باید به صورت کاغذی آماده شده و توسط فرد متقاضی به متصدی باجه در هنگام ارائه درخواست تحویل گردند. لذا، به غیر از دعوتنامه شرکت دعوت کننده، سایر مدارکی که جهت پشتیبانی درخواست، بصورت ایمیلی ارسال شوند، مورد بررسی قرار نخواهند گرفت.

مدارک لازم

1. فرم رایگان قطع A3- قطع A4

A3

A4

2.دو قطعه عکس پرسنلی (3X4) بدون روتوش

3.گذرنامه با دست کم دو برگ سفید و با حداقل سه ماه اعتبار از تاریخی که متقاضی قصد ترک حوزه شنگن را دارد.

4.هزینه صدور روادید، از قرار هر نفر 60 یورو، تنها بصورت نقدی و در وجه یورو قابل پرداخت است. همسر، فرزندان، والدین، پدربزرگ، مادربزرگ و نوادگان شهروندان اتحادیه اروپا یا همسرانشان هزینه ای پرداخت نمی نمایند.

5. دعوتنامه بر روی سربرگ شرکت ایتالیایی که می بایست عینا از روی مدل ضمیمه تهیه و با دقت تکمیل گردد 

و به همراه گواهی ثبت در اتاق بازرگانی یا تاییدیه اتاق بازرگانی مبنی بر اصالت ثبت شرکت (Visura Camerale) برای متقاضی ارسال شود.

حتما مطالعه کنید  وقت سفارت تجاری ایتالیا

6.معرفی‌نامه بر روی سربرگ شرکت یا سازمان ایرانی که فرد متقاضی را در استخدام خود دارد. این معرفی‌نامه باید حاوی اطلاعات ذیل باشد:

– اطلاعات شناسنامه ای فرد متقاضی (نام، نام خانوادگی، محل و تاریخ تولد)

– اطلاعات گذرنامه فرد متقاضی (شماره گذرنامه، تاریخ و محل صدور، تاریخ انقضا)

– سمت کاری فرد متقاضی در سازمان مربوطه

– توضیح مختصر در خصوص نوع روابط تجاری فی مابین شرکت ایرانی و شرکت ایتالیایی دعوت کننده

– تاریخ و مدت زمان سفر فرد متقاضی

– تایید شرکت مبنی بر تقبل کلیه هزینه های سفر و اقامت متقاضی در ایتالیا.

7.مدارکی دال بر وجود معاملات تجاری حقیقی با شرکت ایتالیایی (از جمله بازگشایی اعتبار نامه، پروفورما، پیشنهاد قیمت، قرارداد و غیره)

8.اصل و تصویر شناسنامه معتبر متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی(بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)

9.مدارکی دال بر واقعی و فعال بودن شرکت ایرانی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی(بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)

 در این راستا، بسته به نوع شرکت، مدارک ذیل قابل قبول می باشند:

– آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ آن بیش از سه سال نگذشته باشد) حاوی اطلاعات تاسیس و ثبت شرکت مربوطه و نام متقاضی. چنانچه بیش از سه سال از تاریخ روزنامه رسمی گذشته باشد، متقاضی می بایست یک روزنامه رسمی جدید (با تاریخ زیر سه سال) نیز مبنی بر تغییرات احتمالی انجام پذیرفته در خصوص تاسیس شرکت یا یک گواهی از اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت علی‌رغم عدم ثبت تغییرات، ارائه نماید.

یا

– پروانه کسب معتبر صادره از اداره مربوطه در شهر محل اقامت

 یا

– کارت بازگانی معتبر

– در صورتی که نام فرد متقاضی در روزنامه رسمی ارائه شده، درج نگردیده باشد یا وی صاحب پروانه کسب یا کارت بازرگانی نباشد اما در یک جایگاه کارمندی قرار داشته باشد، می بایست مدارک ذیل را نیز به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه) ارائه دهد:

– نامه ای از سوی شرکت مربوطه مبنی بر تایید رابطه کاری متقاضی با آن شرکت ضمن مشخص نمودن سمت شغلی وی.

– لیست پرداختی شش ماهه آخر بیمه شغلی.

یا

– کارت پرسنلی صادره توسط سازمان دولتی یا نیمه دولتی مربوطه

10.در صورتیکه متقاضی به عنوان دارنده یک شغل آزاد قصد سفر به ایتالیا را داشته باشد می بایست اصل و تصویر مدارکی را دال بر تامین مالی خویش ارائه دهد.

11.بلیط هواپیما یا رزرو آن

12.بیمه مسافرتی بین المللی با پوشش حداقل 30.000 یورو که کل دوره اقامت متقاضی را در حوزه شنگن پوشش دهد.

13.تصویر صفحه اول گذرنامه و تصویر روادیدهای گذشته (در صورت دارا بودن).

حتما مطالعه کنید  چگونه از سفارت ایتالیا وقت بگیریم؟

توجه:

مدارک مورد اشاره می بایست توسط شخص متقاضی در هنگام ارائه درخواست صدور روادید به متصدی باجه در کنسولگری تحویل داده شود و نباید به هیچ وجه از پیش برای سفارت ارسال گردد.

کنسولگری این اختیار را دارد که در صورت نیاز به بررسی بیشتر و بهتر، مدارک دیگری را نیز از متقاضی طلب نماید.

 

مدارک لازم برای دریافت ویزای تجاری ایتالیا
امتیاز دهید
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *