ثبت نام لاتاری گرین کارت آمریکا

ثبت نام لاتاری گرین کارت آمریکا، ساده ترین و ارزان ترین روش اقامت قانونی و دائم آمریکا است که هر ساله در اکتبر شروع و در نوامبر به پایان میرسد.

 

لاتاری آمریکا چیست؟

گرین کارت یک مجوز برای اقامت دائم در کشور مورد نظر است. گرین کارت به شما حق قانونی کار و زندگی دائمی را میدهد. دارندگان گرین کارت از خدمات بهداشتی، تحصیلی و بسیاری دیگر مزایا برخوردار میگردند و همچنین می توانند آزادانه و بدون نیاز به اخذ ویزا به آمریکا رفت و آمد کند. دولت آمریکا همه ساله از طریق قرعه کشی به  ۵۵,۰۰۰  نفر از سراسر دنیا گرین کارت رایگان اعطا میکند. در صورتی که در این قرعه کشی برنده شوید، می توانید به همراه خانواده تان به طور دائمی در آمریکا اقامت داشته و کار کنید.

 

ثبت نام لاتاری آمریکا

لاتاری آمریکا

 

شرایط ثبت نام لاتاری آمریکا :

شرایط ثبت نام برای هر فرد حداقل داشتن دیپلم ۱۲ ساله (دیپلم + پیش دانشگاهی) و یا داشتن دو سال سابقه ی کار در پنج سال گذشته است. لازم به ذکر است که این شغل باید نیاز به حداقل دو سال آموزش یا تجربه را داشته باشد. این شغل بایستی در لیست مشاغل اداره کار ایالات متحده در لیست JOB ZONE 4 و البته با امتیاز SVP 7 باشد. مانند طراحی گرافیک، طراحی وبسایت، مدیریت صنعتی یک کارخانه یا کارگاه و …. جهت مطالعه شرایط دقیق ثبت نام در لاتاری به زبان انگلیسی می توانید به صفحه شرایط مورد نیاز ثبت نام لاتاری در سایت اصلی مراجعه کنید.

پس هر کسی با هر شرایطی میتواند برنده شود اما پس از برنده شدن برای دریافت ویزا باید مدارکی ارائه کنید که نشان دهد شما شرایط دریافت ویزای DV یا ویزای تنوع نژادی یا ویزای لاتاری را دارید. شرایط دریافت ویزای تنوع نژادی ساده است. از نظر قانون کلی شما باید دیپلم دبیرستان داشته باشید.

دیپلم دبیرستان آمریکا معادل 12 سال تحصیل در ایران است. یعنی حداقل پیش دانشگاهی نظام جدید یا کلاس 12 ام نظام قدیم. برای فنی حرفه ای ها که دیپلم آنها یازده ساله است در صورتی که بیش از یک سال وارد دانشگاه شده باشند میتوانند این تحصیلات را معادل دیپلم آمریکا بدانند.

ثبت نام لاتاری گرین کارت ساده ترین و ارزان ترین روش اقامت قانونی و دائم آمریکا است که هر ساله در اکتبر شروع و در نوامبر به پایان میرسد.

آیا برای ثبت نام لاتاری 2019 شرط سنی نیز وجود دارد ؟

خیر، در هیچ دوره ای از لاتاری شرط سنی وجود نداشته است. هر شخصی که یکی از پیش نیازهای بالا را داشته باشد می تواند ثبت نام نماید.

من دیپلم کاردانش و یا فنی دارم آیا می توانم در لاتاری ثبت نام کنم؟

دیپلم در ایران سال یازدهم تحصیل هست و فرقی ندارد در چه رشته باشد .برای واجد شرایط ثبت نام بودن یا باید مدرک پیش دانشگاهی داشته باشید یا بعد از دیپلم خود وارد دانشگاه شده باشید و دانشجو باشید .

مدرک تحصیلی من نزد دانشگاه است برای ثبت نام چه کار کنم؟

در زمان ثبت نام نیازی به خود مدرک تحصیلی ندارید . فقط داشتن اطلاعات مدرک برای پر کردن فرم ثبت نام کافی است.

 

من تحصیلات 12 ساله ندارم چطور از طریق سابقه کاری اقدام کنم؟

افرادی که پیش نیاز تحصیلی ندارند تنها در صورتی می توانند ثبت نام نمایند که سابقه کاری آنها در رشته هایی باشد که امتیاز آنها در کشور آمریکا 7 و 8 می باشد . این افراد اگر در 5 سال گذشته حداقل دو سال در یکی از این مشاغل فعالیت کرده باشند و بتوانند مدارک آن را ارائه دهند می توانند در لاتاری 2019 ثبت نام نمایند .

چه مدارکی برای اثبات سابقه کاری من نیاز است؟

در زمان ثبت نام نیازی به ارائه مدرک نمی باشد . اما در صورتی که جز برندگان باشید می توانید از طریق ارائه مدارک زیر به آفیسر این مورد را نشان بدهید .

  • گواهی اشتغال
  • سابقه پرداخت بیمه
  • گواهینامه در دوره های آموزشی مختلف مرتبط با سابقه کاری

برای ثبت نام آیا نیاز به مدرک زبان انگلیسی هست ؟

خیر ثبت نام کنندگان نیازی به داشتن مدرک زبان انگلیسی ندارند، اما دانستن زبان انگلیسی برای شخصی که میخواهد در آمریکا زندگی کند لازم و ضروری است.

 

چند فرم می توانم در لاتاری ثبت نام کنم؟

هر شخص فقط یک فرم می تواند ثبت نام کند . در هر فرم اگر شخص متاهل است باید اطلاعات همسر و فرزندان زیر 21 سال خود را نیز در صورت وجود وارد نماید.یعنی اگر زوجی هر دو پیش نیاز ثبت نام لاتاری را داشته باشند می توانند دو فرم جداگانه برای خود تکمیل کنند که این یعنی دو شانس در قرعه کشی خواهند داشت.

آیا امکان پر کردن فرمهای بیشتر وجود دارد؟

خیر، در صورتی که اطلاعات شخصی به صورت تکراری در فرم وارد شود این کار چه عمدی باشد چه سهوی باعث حذف شدن تمامی فرمهای شخص از قرعه کشی خواهد شد.

چطور میتوانم اطلاعاتم را به پارت ویزا برای ثبت نام بدهم؟

با شماره گیری 02186043219 – 02186044395 یا ارسال پیام تلگرام به شماره 09031991712 نسبت به ثبت نام لاتاری خود به شکل صحیح اقدام نمایید.

 

زندگی در امریکا پس از برنده شدن لاتاری:

ایرانیانی که به آمریکا سفر می‌کنند و سفر آنها به مهاجرت تبدیل می‌شود، با مشکلات زیادی روبه‌رو می‌شوند که دلتنگی و دوری از خانواده سخت‌ترین اما کمترین آنهاست. در واقع همه‌چیز از دلتنگی شروع می‌شود اما دلتنگی همه مشکل نیست! به دلیل قوانین مرتبط با گرین کارت، امکان ترک سریع آمریکا برای مهاجران وجود ندارد. خانواده‌ها و اقوام کسی که گرین کارت دارد نیز نمی‌توانند به سادگی ویزا بگیرند. در نتیجه کسی که در لاتاری برنده شده، باید ماه‌ها و سال‌ها دور از خانواده سر کند.

ندانستن زبان انگلیسی می تواند مهاجر را به انزوا و افسردگی بیشتر میل دهد. مهاجران مسن‌تر، طبیعتاً شرایط سخت‌تری دارند زیرا به آسانی نمی‌توانند زبان جدید را یاد بگیرند. گروه زیادی از کسانی که در لاتاری گرین کارت آمریکا ثبت‌نام می‌کنند، بدون در نظر گرفتن سن و شرایط شخصی و شاید فقط برای آزمودن بخت خویش، وارد این مسابقه می‌شوند. ماجرایی که شاید در ابتدا فقط جنبه شوخی داشته باشد با برنده شدن آنها، جدیت خود را نشان می‌دهد. برزخ میان رفتن و نرفتن، به خصوص در سنین بزرگسالی و سختی تصمیم‌گیری برای تغییر محیط زندگی، فشار روانی زیادی را به برندگان مسن‌تر لاتاری وارد می‌کند. در نهایت اگر تصمیم بگیرند که مهاجرت کنند، بدون دانستن زبان انگلیسی با مشکلات به مراتب بیشتری در جامعه آمریکا مواجه می‌شوند. نه می‌توانند کار مناسبی پیدا کنند و نه با محیط جدید ارتباط برقرار می‌کنند.

پیدا کردن کار مناسب یکی از لازمه‌های دوام آوردن در آمریکاست. شاید فقط مهاجرانی که پشتوانه اقتصادی خیلی خوبی دارند، می‌توانند بدون کار کردن دوام بیاورند. البته در این حالت نیز مشکلات ناشی از انتقال پول از ایران به آمریکا که به خاطر تحریم‌ها به شدت سخت شده و روند قانونی اثبات منبع درآمد، از موانعی است که باید در مورد آن تحقیق و با وکیل مهاجرت مشورت کرد.

پس بهتر است که متقاضیان لاتاری گرین کارت، پیش از آنکه فقط برای آزمودن بخت یا از روی شوخی و تفریح وارد این بخت‌آزمایی شوند، از شرایط زندگی در آمریکا حتماً آگاهی پیدا کنند و مهم‌تر از آن، شرایط فردی و خانوادگی خود را نیز بسنجند تا اگر برنده شدند در میان خیالات شیرین فیلم های هالیوودی و واقعیت ناگفته کشور امریکا گرفتار نشوند.

ثبت نام لاتاری 2019 :

رویداد پیش رو برای ثبت نام لاتاری، با نام DV-2019 شناخته میشود که به آن ثبت نام لاتاری 2019 میگوییم. این ثبت نام در سوم اکتبر 2017 آغاز و در هفتم نوامبر 2017 به پایان میرسد. ظرف این 35 روز باید فرم ثبت نام تکمیل و ارسال شود. نتایج آن اول ماه می 2018 اعلام و برنده های لاتاری بین اکتبر 2018 تا سپتامبر 2019 به مصاحبه دعوت میشوند و تا پایان 30 سپتامبر 2019 برنامه لاتاری گرین کارت 2019 بسته خواهد شد.

 

شرح زمان بندی لاتاری

تاریخ میلادیتاریخ شمسی

ثبت نام لاتاری

3 اکتبر تا 7 نوامبر 2017

11 مهر تا 16 آبان 1396

اعلام نتایج لاتاری

1 می 2018

11 اردیبهشت 1397

مصاحبه برندگان لاتاریاول اکتبر 2018 تا پایان سپتامبر 20199مهر1397 تا  8 مهر 1398

شرط جایگزین مدرک تحصیلی

در صورتی که برنده لاتاری شدید اما مدرک تحصیلی شما زیر دیپلم است، با ارائه دو سال سابقه کار در پنج سال گذشته میتوانید موفق به اخذ ویزا شوید.

استثناها و تبصره ها :

موسسه حامی مهاجر کاملا مسلط به قوانین مهاجرتی آمریکا است و این نوید را به شما میدهد که شما با هر مدرک تحصیلی حتی زیر دیپلم میتوانید در لاتاری شرکت کنید، پس از برنده شدن شما، تا اخذ ویزا همراهتان خواهیم بود. پس نگران مدرک تحصیلی نباشید. همیشه راهکار هایی در قانون برای جایگزینی وجود دارد. ما به این قوانین مسلطیم.

 

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام لاتاری 2019

برای ثبت نام لاتاری 2019 مدرکی از شما دریافت نمیشود. شما فقط چند فرم سفارتی تکمیل میکنید و اگر برنده لاتاری شدید باید مدارکی برای سفارت آماده کنید.

پس برای ثبت نام نگران آماده نبودن مدرک تحصیلی یا پاسپورت نباشید. اگر پاسپورت ندارید مشخصات خودتان را برای موسسه حامی مهاجر مطابق شناسنامه ارسال کنید و تکمیل فرم ها را به ما بسپارید.

ثبت نام لاتاری برای متاهلین

متاهلین دو شانس برای برنده شدن دارند. هر شخصی محق است که یک بار به عنوان متقاضی اصلی یا Principal Applicant ثبت نام کند که در آن ثبت نام، اعضای خانواده اش به عنوان همراه در فرم ایشان فایل میشوند. متاهلین دو ثبت نام میکنند.

یک بار آقا به عنوان متقاضی اصلی و همسر و فرزندانش به عنوان همراه، و یک بار خانم به عنوان متقاضی اصلی و همسر و فرزندانشان به عنوان همراه. هرکدام برنده شوند، کل خانواده ویزا دریافت میکند.

 

چه کسانی را به عنوان همراه ثبت نام کنم؟

شما باید همسر و تمام فرزندان زیر 21 سال که ازدواج نکرده اند را در فرم ثبت نام به عنوان همراه وارد کنید. خاطر نشان میکنم نمیتوانید مادر یا خواهر یا سایر بستگان را وارد کنید. فقط همسر و فرزندان زیر 21 سال ازدواج نکرده.

شرایط عکس لاتاری 2019

برای تهیه عکس لاتاری گرین کارت باید زاویه مستقیم به دوربین داشته باشید، عکس به شکل مربع و طول 600 پیکسل تا 1200 پیکسل مورد قبول است. زمینه سفید، عکس رنگی و بدون عینک و سمعک باشد. موی شما نباید روی صورت شما را بپوشاند. نیازی به معلوم بودن گوش ها نیست. عکس با حجاب هم برای مسلمانان و سایر ادیانی که حجاب در آنها تعریف شده است ممانعتی ندارد. فقط گردی صورت باید کاملا واضح باشد. نیازی به چاپ عکس ندارید، عکس باید به صورت فایل دیجیتال به شما تحویل داده شود.

از عکاسی هایی که فایل عکس را به شما نمیدهند خدمات عکس لاتاری دریافت نکنید. شما نیازی به چاپ عکس ندارید و فقط فایل مورد نیاز است.

 عکاسی لاتاری در تهران :

برای تهیه عکس لاتاری میتوانید به دفتر موسسه حامی مهاجر مراجعه کنید. در ایام ثبت نام لاتاری، موسسه حامی مهاجر با عکاسان مجرب در تهران وارد قرارداد میشود و همیشه چند عکاس با مجوز در نزدیکی موسسه آماده سرویس دهی به عزیزان میباشند.

آیا می توان در خانه عکس لاتاری گرفت؟

مشخصات استاندارد عکس لاتاری آمریکا بدین گونه است که عکس می بایست پشت زمینه سفید داشته باشد. فضای بالای سر و شانه های شخص در عکس دیده شود. تصویر باید واضح و بدون خم شدن سر باشد. فاصله دوربین تا فرد 1.25 متر باشد. داشتن ریش و سیبیل برای اقایان بلامانع است. از تاریخ عکس بیشتر از 6 ماه نگذشته باشد. ابعاد فایل عکس باید ۶۰۰ پیکسل در ۶۰۰ پیکسل باشد. حجم فایل عکس می‌بایست برابر یا کمتر از ۲۴۰ کیلوبایت باشد. لازم به ذکر است که گرفتن عکس مناسب ثبت نام لاتاری در منزل بلامانع است ولی به دلیل شرایط ویژه عکس ارسالی بهتر است که عکس توسط افراد مربوطه گرفته شود.

 

عکس ثبت نام لاتاری در خانه

عکس ثبت نام لاتاری در خانه

 تاییدیه ثبت نام لاتاری :

پس از ثبت نام باید تاییدیه ای حامی Digital signature و Confirmation No دریافت کنید. حائز اهمیت است بدانید که داشتن این دو هیچ دلیلی بر ثبت نام صحیح نیست. یعنی اگر شما یک گربه را با عکس یک تمساح در لاتاری ثبت نام کنید باز هم پس از تکمیل فرم، کدهای تاییده را دریافت میکنید. دریافت کد تاییده فقط به معنای پایان تکمیل فرم است و دلیلی بر ثبت نام صحیح یا صحت ثبت نام لاتاری نیست.

 

هزینه ثبت نام لاتاری:

اگر بخواهید موسسه پارت ویزا این ثبت نام را برای شما انجام دهد هزینه ثبت نام متقاضی اصلی پنجاه هزار تومان است.

 

تعداد ثبت نام مجاز برای هر نفر:

وضعیت تاهل و خانوادهتعداد ثبت نام مجاز
مجردیک ثبت نام
مجرد و یک فرزندیک ثبت نام
متاهل    دو ثبت نام و دو شانس
متاهل و یک فرزند    دو ثبت نام و دو شانس
متاهل و 2 فرزنددو ثبت نام و دو شانس
متاهل و 3 فرزنددو ثبت نام و دو شانس
متاهل و 4 فرزنددو ثبت نام و دو شانس

 

 ثبت نام لاتاری به صورت حضوری:

موسسه حامی مهاجر برای رفاه حال مشتریان در بهترین نقطه تهران ( از نظر دسترسی محلی ) قرار گرفته است. آدرس ما در تهران، فلکه دوم صادقیه، برج گلدیس واحد 707 میباشد. داخل برج گلدیس پنج طبقه پارکینگ و بیرون برج گلدیس سه پارکینگ طبقاتی در خدمت شماست. فلکه دوم صادقیه به فاصله کمی در شمال ترمینال آزادی است و نزدیک به متروی صادقیه. ایستگاه های BRT نیز در روبه روی برج گلدیس ایستگاه دارند. ترمینال های تاکسی رانی هم در اطراف این میدان بسیارند.

 

تعداد برنده لاتاری در ایران:

سازمان خدمات تابعیت و مهاجرت آمریکا (INS) تعداد اپلیکیشن های مجاز و لیست کشورهای مجاز را برای شرکت در برنامه قرعه کشی لاتاری بر اساس قانون های از قبل تعریف شده تعیین مینماید. این قوانین میتواند هرسال تغییراتی داشته باشد. در لاتاری 2017 و لاتاری 2016 ایران 3500 ویزای اقامت دائم را در هر سال از آن خود کرد که در میان دیگر کشورها از نظر تعداد ویزا پیشتاز بوده است.

شانس برنده شدن در لاتاری:

امسال شانس برنده شدن در لاتاری بیش از سالهای گذشته است. در اخبار بارها به اشتباه اعلام شده که لاتاری لغو شده، همین موضوع باعث عدم ثبت نام خیل عظیمی از مردم در این برنامه میشود و در نتیجه کسانی که مطلع هستند ثبت نام لاتاری 2019 در جریان است شانس بالاتری خواهند داشت.

ثبت نام اشتباه لاتاری وارد قرعه کشی نخواهد شد:

لازم است بدانید هر ساله بیش از 50 درصد از ثبت نام های لاتاری قبل از ورود به قرعه کشی از لیست اپلیکیشن های مجاز حذف میشوند که علت این امر اشتباه در ثبت نام است. ضمنا اگر پس از برنده شدن هم در سفارت اشتباهی در ثبت نام لاتاری اتفاق افتاده باشد که در مصاحبه مشخص شود، آن تقاضا رد خواهد شد و به ویزا نخواهد رسید. پس برای ثبت نام لاتاری به کافی نت ها و اشخاص کم اطلاع مراجعه نکنید. هرساله بیش از 200 کیس برنده به ما مراجعه میکنند که به علت ثبت نام اشتباه از اخذ ویزا باز مانده اند.

ثبت نام لاتاری گرین کارت آمریکا
5 (100%) 2 votes

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *