اطلاعیه جدید سفارت ایتالیا درباره ی ویزا گردشگری!!

اطلاعیه جدید سفارت ایتالیا درباره ی ویزا گردشگری!!Reviewed by وقت سفارت ایتالیا on Jul 10Rating: 5.0اطلاعیه جدید سفارت ایتالیا درباره ی روادیداطلاعیه جدید سفارت ایتالیا در خصوص روادید به تازگی تغییری در روادیدهای دارای عنوان " گردشگری – ویزای خانوادگی / دوستانه "می باشند به شهروندان خارجی که به ایتالیا بر اساس دعوتنامه اقوام یا دوستان سفر می کنند، اعمال شده است.

اطلاعیه جدید سفارت ایتالیا در خصوص ویزای گردشگری چیست ؟!

اطلاعیه جدید سفارت ایتالیا در خصوص روادید به تازگی تغییری در روادیدهای دارای عنوان ”  ویزای گردشگری – ویزای خانوادگی / دوستانه “می باشند به شهروندان خارجی که به ایتالیا بر اساس دعوتنامه اقوام یا دوستان سفر می کنند، اعمال شده است.
مشخصات نوع جدید روادید روی اتیکت الصاقی ( استیکر ) چاپ خواهد گردید.
در ادامه فرم های درخواستی و مدارک مورد نیاز درج خواهند شد و باید توجه داشت که سفارت امکان دارد مدارک دیگری نیز درخواست نماید.
” گردشگری – ویزای خانوادگی / دوستانه “- VSU

مدارک و فرم های مورد نیاز ویزای گردشگری خانواده دوستانه ایتالیا

  • فرم درخواست روادید ورود
  • عکس جدید در قطع کارت شناسایی
  • پاسپورت معتبر با تاریخ انقضا که باید بیش از سه ماه از درخواست روادید اعتبار داشته باشد
  • بلیط رفت و برگشت ( یا رزرو بلیط )، یا نشان دادن در اختیار داشتن وسیله برای مسافرت شخصی
  • در اختیار گذاشتن اطلاعات مبنی بر تمکن مالی، بر اساس مقدار مشخص شده بر اساس آیین نامه وزارت کشور 1.3.2000
  • مدارک مبنی بر وضعیت حرفه ای و اجتماعی شخص
  • بیمه نامه معتبر که حداقل مبلغ 30.000 یورو برای مخارج بستری اورژانس در بیمارستان و یا بازگشت به کشور را در تمامی حوزه شنگن تضمین نماید
  • اقرارنامه پذیرش میهمان، اقرارنامه مبنی بر تامین مخارج محل اقامت از طرف میهماندار
حتما مطالعه کنید  وقت سفارت تجاری ایتالیا
اطلاعیه جدید سفارت ایتالیا درباره ی ویزا گردشگری!!
امتیاز دهید
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *