وقت سفارت پرتغال

ارسال مدارک و پاسپورت برای تعیین وقت سفارت پرتغال

پرداخت هزینه تعیین وقت سفارت

تعیین وقت سفارت پرتغال بصورت آنلاین

جدید ترین و سریع ترین روش دریافت وقت سفارت ، روش آنلاین می باشد که مجموعه ویزا پارت با استفاده از این روش در کم ترین زمان ممکن اقدام به اخذ وقت سفارت پرتغال می کند.برای دریافت وقت سفارت پرتغال بصورت اینترنتی با شماره های 09031991712 یا 86043219 و 86044395 تماس بگیرید.

منتظر دریافت وقت سفارت خود باشید

مدارک لازم جهت دریافت وقت سفارت پرتغال

  1. عکس یا کپی صفحه اول پاسپورت
  2. عکس 4*3
  3. شماره تلفن در دسترس ، جهت هماهنگی و پیگیری
مدارک تعیین وقت سفارت

مراحل اخذ وقت سفارت پرتغال

  1. تماس با مجموعه ویزا پارت به شماره 09031991712 یا 86043219 و 86044395
  2. ارسال مدارک لازم از طریق تلگرام به شماره 09031991712
  3. تعیین وقت سفارت توسط ما
  4. واریز مبلغ تعیین شده توسط شما
  5. ارسال وقت سفارت کشور پرتغال توسط ما

نکات مربوط به وقت سفارت پرتغال

عدم دریافت وقت سفارت پرتغال

در صورتی که سفارتی به هر جهت (ازدحام مسافر ، دستور کارگزار سفارت ، دستور سفیر یا دولت آن کشور و…) در آن ماه به مسافران وقتی داده نشود ، ویزا پارت هیج مسئولیتی بابت این مسئله ندارد .

توجه داشته باشید هزینه دریافت وقت پس دریافت کانفرم گرفته خواهد شد.

نقصی مدارک

درصورت وجود نقصی در مدارک ارائه شده به سفارت ویزا پارت مسئولیتی بابت مشاوره و توضیح بابت مدارک برای هر سفارت ندارد

ریجکت شدن مسافر

درصورت عدم ویزا شدن ویزاپارت هیچ مسئولیتی در این رابطه نخواهد داشت

تماس با پارت ویزا

جهت تماس با پارت ویزا با شمارهای 02186043219 و 02186044395 یا 09031991712  تماس حاصل نمایید

همکاری با آژانس ها

ویزا پارت با تمامی آژانس های گردشگری و همکاران در زمینه دریافت وقت سفارت با نرخ کمتر همکاری خواهد کرد .

زمان تعیین وقت

زمان تعیین وقت سفارت شما در یک بازه زمانی 5 تا 20 روز خواهد بود و هیچ قولی برای دریافت وقت در یک روز خاص داده نمی شود

ارسال مدارک و پاسپورت برای وقت سفارت پرتغال

لطفامدارک زیر را ارسال نمایید : 

تصویرصفحه اول پاسپورت باکیفیت مناسب 

تصویر 3*4 را به شماره ایرانسل 09303191712 یا آی دی تلگرام italiatime@ ارسال کنید 

ارسال سریع از طریق دکمه زیر میسر می باشد.

وقت سفارت پرتغال

یکی از خدمات مجموعه ویزا پارت ، اقدام جهت اخذ وقت سفارت کشور پرتغال می باشد. شما عزیزان می توانید برای دریافت وقت سفارت پرتغال ، از خدمات ویزا پارت استفاده نمایید.

تعیین وقت سفارت سوئیس در تهران چگونه است؟

شما مسافرین محترم می توانید برای دریافت وقت سفارت پرتغال ، از خدمات مجموعه ویزا پارت استفاده کرده و از جدیدترین روش برای تعیین وقت سفارت استفاده کنید زیرا امروزه برای دریافت وقت سفارت ، دیگر احتیاجی به مراجعه حضوری و قرار گرفتن در صف های طولانی نیست.

سفارت پرتغال در تهران

وقت سفارت پرتغال و سفارت پرتغال در تهران

سفارت پرتغال در تهران

آدرس سفارت پرتغال کجاست؟

آن دسته از عزیزانی که قصد مراجعه حضوری به سفارت کشور پرتغال در تهران را دارند می توانند به نشانی تهران ، دروس ، خیابان هدایت ، کوچه روزبه ، پلاک 16 مراجعه نمایند.

تلفن سفارت پرتغال چیست؟

مسافرین محترم می توانید برای برقراری تماس تلفنی با سفارت پرتغال در تهران ، با شماره 22764060 ، در ساعات کاری سفارت تماس حاصل فرمایید.

ایمیل سفارت پرتغال چیست؟

مسافرین محترمی که قصد برقراری ارتباط با سفارت پرتغال را دارند می توانند با استفاده از ایمیل این سفارت به نشانی  info@sefarat.eu با سفارت پرتغال در ارتباط باشند.

نشانی وب سایت سفارت پرتغال چیست؟

شما می توانید برای دریافت اطلاعات و اخبار جدید مربوط به سفارت کشور سوئیس ، به سایت این سفارت در تهران ، به نشانی www. sefarat.eu مراجعه فرمایید.

نحوه گرفتن وقت سفارت پرتغال

تعیین وقت سفارت سوئیس بصورت آنلاین چگونه است؟

جدید ترین و سریع ترین روش دریافت وقت سفارت ، روش آنلاین می باشد که مجموعه ویزا پارت با استفاده از این روش در کم ترین زمان ممکن اقدام به اخذ وقت سفارت پرتغال می کند.برای دریافت وقت سفارت سوئیس بصورت اینترنتی با شماره های 09031991712 یا 86043219 و 86044395 تماس بگیرید.

مراحل دریافت وقت سفارت پرتغال چیست؟

  1. تماس با مجموعه ویزا پارت به شماره 09031991712 یا 86043219 و 86044395
  2. ارسال مدارک لازم از طریق تلگرام به شماره 09031991712
  3. تعیین وقت سفارت توسط ما
  4. واریز مبلغ تعیین شده توسط شما
  5. ارسال وقت سفارت کشور پرتغال توسط ما

مدارک لازم برای تعیین وقت سفارت سوئیس چیست؟

  • عکس یا کپی صفحه اول پاسپورت
  • عکس 4*3
  • شماره تلفن در دسترس ، جهت هماهنگی و پیگیری

ویزای تجاری کشور پرتغال

قبل از راه اندازی کسب و کار جدید در این کشور شما بایستی مطمئن شوید که تصمیم عاقلانه ای گرفته اید. در نظر داشته باشید که سطح کارآفرینی در پرتغال هنوز هم نسبتا کم می باشد، اما بسیاری از کسب و کارها به صورت کوچک و یا خود اشتغال خواهند بود.

 وقت سفارت پرتغال و ویزای تجاری پرتغال

ویزای تجاری پرتغال

وضعیت حقوقی تجارت در پرتغال چگونه است؟

کسب و کار و تجارت در پرتغال انجام شده توسط یک نفر بایستی در قالب یکی از موارد ذکر شده در ذیل باشد:

  • Empresário نام شخصی (تنها مالک)
  • Estabelecimento Responsabilidade Limitada اطلاعات شخصی (افراد با مسئولیت محدود درتاسیس)
  • Sociedade UNIPESSOAL سهمیه بندی (تنها سهامدار شرکت با مسئولیت محدود)

کسب و کار و تجارت در پرتغال انجام شده ممکن است توسط بیش از یک نفر صورت گیرد و به صورت قانونی و به شرح یکی از موارد ذکر شده در ذیل باشد:

  • Sociedade Colectivo (مشارکت)
  • Sociedade سهمیه بندی (شرکت با مسئولیت محدود)
  • Sociedade Comandita (مشارکت محدود)
  • Sociedade ANONIMA (شرکت محدود عمومی)
  • Cooperativa (تعاونی)

شرایط مهاجرت از طریق تجارت در پرتغال چگونه است؟

  • در ابتدای شروع تجارت و کسب کار بایستی از مواردی نظیر  قیمت ملک و هزینه زندگی، هزینه و مبلغ کسب و کار و تجارت در پرتغال  اطلاعات کسب کنند. و همچینین از معایب و مشکلات و مزایای سرمایه گذاری در پرتغال به طور کامل آگاه شوید.
  • اگر شما در حال برنامه ریزی برای به کارگیری کارکنان می باشید، بخاطر داشته باشید که شما مجبور به پرداخت حقوق و دستمزد کارکنان به طور منظم خواهید بود، علاوه بر این شما ملزم به پرداخت 14 ماه از حقوق و دستمزد در سال، سهم تامین اجتماعی، بازپرداخت 14 روز از تعطیلات عمومی و پنج هفته مرخصی با حقوق خواهید بود.
  • اگر شما قادر به صحبت کردن به پرتغالی روان نمی باشید، شما بایستی یک مترجم پرتغالی برای ترجمه استخدام نمایید، چرا که همه اسناد رسمی به زبان پرتغالی می باشد.
  • اتباع اتحادیه اروپا به یک کارت اقامت برای خود اشتغالی در پرتغال نیاز خواهند داشت.

روند راه اندازی تجارت در پرتغال چگونه است؟

  • Empresa مخابرات آنلاین (یک شرکت می تواند بر روی راه اندازی اینترنت سرمایه گذاری نماید)
  • Lojas Empresa مخابرات (مراکز کسب و کار مخابراتی)
  • Conservatórias Registo Comercial (ثبت شرکت تجاری)

سرمایه گذاری در پرتغال به چه شکل است؟

سرمایه‌ گذاری یا کار آزاد در کشور پرتغال می تواند به روش‌های زیادی انجام شود و از روش های حقوقی‌ متعددی انجام پذیرد. یک خارجی می تواند برای سرمایه‌گذاری یا کار آزاد خود مهم ترین گونه‌های حقوقی زیر را انتخاب نماید، انواع نحوه و شرایط سرمایه گذاری و انواع مختلف کسب و کار و تجارت در پرتغال در زیر آمده است:

  • فعالیت حرفه‌ای فردی (مانند رستوران، مغازه فرش فروشی)
  • ثبت شرکت مدنی (با حداقل2 نفر) (ثبت شرکت با چند نفر)
  • ثبت شرکت های تضامنی شخصی
  • ثبت شرکت با مسئولیت محدود
  • ثبت شرکت سهامی
  • ثبت شعبه شرکت
  • ثبت شعبه مستقل
  • ثبت شعبه وابسته (مانند دفتر کارخانه، انبار پخش کالا و یا کارگاه و…)
  • دفتر نمایندگی

شرایط آغاز تجارت در پرتغال چگونه است؟

برای شروع تجارت و کسب کار بایستی مراحل سرمایه گذاری تحت یک بیزینس پلن نوشته شود. برای نوشتن بیزنس پلن یا برنامه تجاری برای سرمایه گذاری در پرتغال باید موراد زیر را در نظر گرفت:

  • خلاصه ی کارهای اجرایی اولیه و اهداف کسب و کار
  • انتظاراتی که از خدمات می رود
  • تعیین تیم مدیریت
  • نوع سهام شرکت و همچنین شرایط خرید سهام
  • برآوردهای مالی و هزینه ها
  • هزینه ثبت شرکت
  • شرایط خرید سهام شرکت در پرتغال
  • میزان و مبلغ تمکن یا ساپورت مالی
  • کمترین مبلغ سرمایه گذاری (حداقل سرمایه برای ثبت شرکت)
  • هزینه و مبلغ سرمایه گذاری
  • هزینه نگهداری سالانه شرکت

مدارک لازم برای دریافت ویزای تجاری پرتغال کدام است؟

  • اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار به همراه دو سری کپی از صفحه اول گذرنامه.
  • 4 قطعه عکس 3 * 4(جدید،رنگی،تمام رخ، با زمینه روشن).
  • کپی از تمام صفحات شناسنامه.
  • کپی از تمام صفحات سند مالکیت به نام فرد متقاضی.
  • گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک به همراه ریز پرینت سه ماه آخر برای دارندگان حساب های جاری.
  • کپی از قراردادهای سپرده های کوتاه مدت یا بلند مدت برای دارندگان حساب های سپرده.
  • حداقل مانده موجودی حساب حداقل 50000000 میلیون تومان می باشد. (بابت هر نفر)
  • مدارک شغلی: برای دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه ه ا: کارت بین المللی دانشجویی یا کپی از حکم استخدامی عضو هیات علمی
  •  برای صاحبان شرکت های خصوصی( مدیر عامل،عضو هیات مدیره …)کپی از روزنامه رسمی تاسیس شرکت و کپی از روزنامه آخرین تغییرات شرکت
  •  برای کارمندان بخش دولتی: کپی از آخرین حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی
  • برای کارمندان بخش خصوصی: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی همراه با گواهی سابقه بیمه 1 سال قبل از سفر از تامین اجتماعی
  •  برای کسبه: کپی از جواز کسب/ کارت بازرگانی
  •  کپی از گذرنامه فعلی و ویزاهای قبلی(آمریکا – کانادا – شنگن – سوییس – انگلیس – استرالیا)
  •  ضمانت نامه بانکی حداقل 25 میلیون تومان (بابت هر نفر)
  • تمامی مدارک می بایست به انگیسی ترجمه شود. (با مهر و امضا رسمی دارالترجمه)

ویزای توریستی پرتغال

پرتغال کشور زیبا که در جنوب اروپا قرار گرفته است. این کشور دارای جاذبه های بسیار زیاد و زیبایی می باشد که از نظر توریستی و گردشگری یکی از کشور های برجسته ی اروپایی به شمار می رود. طبیعت بکر ، مناطق زیبا و اماکن تاریخی و متنوع این کشور باعث شده تا پرتغال به یکی از هدف های گردش گران تبدیل شود.

وقت سفارت پرتغال و ویزای توریستی پرتغال

ویزای توریستی پرتغال

مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی پرتغال کدام است؟

  • اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار به همراه دو سری کپی از صفحه اول گذرنامه.
  • 4 قطعه عکس 3 * 4(جدید،رنگی،تمام رخ، با زمینه روشن).
  • کپی از تمام صفحات شناسنامه.
  • کپی از تمام صفحات سند مالکیت به نام فرد متقاضی.
  • گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک به همراه ریز پرینت سه ماه آخر برای دارندگان حساب های جاری.
  • کپی از قراردادهای سپرده های کوتاه مدت یا بلند مدت برای دارندگان حساب های سپرده.
  • حداقل مانده موجودی حساب حداقل 50000000 میلیون تومان می باشد. (بابت هر نفر)
  • مدارک شغلی: برای دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه ه ا: کارت بین المللی دانشجویی یا کپی از حکم استخدامی عضو هیات علمی
  •  برای صاحبان شرکت های خصوصی( مدیر عامل،عضو هیات مدیره …)کپی از روزنامه رسمی تاسیس شرکت و کپی از روزنامه آخرین تغییرات شرکت
  •  برای کارمندان بخش دولتی: کپی از آخرین حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی
  • برای کارمندان بخش خصوصی: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی همراه با گواهی سابقه بیمه 1 سال قبل از سفر از تامین اجتماعی
  •  کپی از گذرنامه فعلی و ویزاهای قبلی(آمریکا – کانادا – شنگن – سوییس – انگلیس – استرالیا)
  •  ضمانت نامه بانکی حداقل 25 میلیون تومان (بابت هر نفر)
  • تمامی مدارک می بایست به انگیسی ترجمه شود. (با مهر و امضا رسمی دارالترجمه)
Untitled-1

ده راهنمایی برای صرفه جویی زمان در سفرهای اروپایی

ده راهنمایی برای صرفه جویی زمان در سفرهای اروپایی در این مطلب ده راهنمایی برای صرفه جویی زمان در سفرهای اروپایی برای بازدید مکان های بیشتر در سفر ارائه می شود که در زیر آورده شده است: 1.  برج ایفل: رزرو  بلیط و حاضر شدن حوالی وقت شام …

کدام تورهای خارجی در فصل پاییز رونق می‌گیرند؟

کدام تورهای خارجی در فصل پاییز رونق می‌گیرند؟ روح انسان همواره طالب گشت‌وگذار است بنابراین برای پاسخ به این نیاز باید دنبال مکان‌های جدیدی باشیم. از طرفی هم در انتخاب مقاصد گردشگری باید نهایت احتیاط را کرد که خاطره‌ی خوشی از سفر برایمان به یادگا…
کریسمس

کریسمس در کشورهای مختلف

کریسمس: مهم ترین عید مذهبی در گاهشمار مسیحی، (روز عید پاک به عنوان روز مصلوب شدن و رستاخیز عیسی) است، به خصوص در کشورهای ایالات متحده و کانادا، کریسمس را مهم ترین رویداد سالانه مسیحی محسوب می دارند.   مسیحیان سراسر جهان به همراه د…
معروف ترین و محبوب ترین پل های جهان

معروف ترین ومحبوب ترین پل های جهان

معروف ترین ومحبوب ترین پل های جهان پل های جهان در گذشته تنها به عنوان راهی برای اتصال دو منطقه مجزا برای دسترسی آسان‌تر، افزایش کارایی بود و معمولا روی رودخانه‌ها، جویبارها و یا دریاچه‌ها  ساخته می‌شدند. اما در معماری مدرن امروزه،چیزی فراتر از ن…
گرانترین کشورهای توریستی جهان

گرانترین کشورهای توریستی جهان

گرانترین کشورهای توریستی جهان گرانترین کشورهای توریستی جهان بر اساس آخرین رتبه بندی بانک جهانی، کشورهای سوییس و نروژ گرانترین کشورهای دنیا به حساب می آیند. جاذبه‌های گردشگری زیادی در سراسر جهان وجود دارد که هر کدام در دل یکی از کشورهای دنیا قر…
کشور های اروپای شرقی

سفری به کشور های اروپای شرقی

کشور های اروپای شرقی کشور های اروپای شرقی نسبت به بخش غربی توریست‌پذیری کمتری دارد اما این به آن معنی نیست که مکان دیدنی کمتری در آن وجود دارد. در واقع، کشورها مملو از قلعه‌ها و چشم‌اندازهای روشنی است که نظر هر انسان کنجکاوی را به خود جلب …
واکسن های مورد نیاز گرین کارت و برندگان لاتاری

واکسن های مورد نیاز گرین کارت و برندگان لاتاری

واکسن های سفر به آمریکا : افرادي كه جهت دريافت كارت سبز اقامت در آمريكا اقدام مي نمايند با توجه به سن آنها نياز به تزريق واکسن های سفر به آمریکا از طرف سفارت آن كشور را دارند. این افراد می توانند با مراجعه به انستيتو پاستور ايران و با در د…
بهترین فصل حراج در فرانسه

بهترین فصل حراج در فرانسه

بهترین فصل حراج در فرانسه فرانسه برای خریددر اروپا محل بسیار خوبی است. شما در ھر فصلی می توانید در کشورھای اروپایی خرید کنید اما به واقع زمان خرید موقعی است که حراج اجناس در سال اتفاق می افتد. حراج ھای کشور فرانسه طرفداران زیادی در بین گردشگر…
سفر به اروپا

راهنمای کامل سفر به اروپا !

راهنمای سفر به اروپا سفری شگفت انگیز به قاره ی اروپا !!! سفر به اروپا میتواند برای شما از جذاب ترین سفر هایتان باشد . اروپا یکی از مکان هایی است است که سالانه گردشگران زیادی از سراسر دنیا از جمله ایران، به آن‌جا سفر می‌کنند. هرکدام از …
وقت سفارت پرتغال
5 (100%) 3 votes
عضویت در کانال تلگرام